Romi Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Camara napisał(a):Flap jest już w nowym domu. Oooo, co za miła informacja....prosimy o więcej informacji.... Quote
Jagienka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Romi napisał(a):Oooo, co za miła informacja....prosimy o więcej informacji.... Wyjątkowo ;) dołączam się do prośby Romiego Quote
Romi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jagienka napisał(a):Wyjątkowo ;) dołączam się do prośby Romiego Jagienko, czyżby moje jakieś wcześniejsze prośby były nie na miejscu :-o aż się zacząłem wstydzić :oops: Quote
Camara Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Poznajecie? No właśnie, to Flap :P U Flapa wszystko w porządku, łapa zagoiła się i pies już sie zaaklimatyzował. Na fotkach ze swoją przyjaciółką - znajdką. Bardzo się lubią. Obcych ludzi się boi... i chyba tak to już zostanie. Ale nie jest psem do pilnowania... albo jest tylko inaczej :wink: czyli to Flapa się pilnuje :lol: Państwo wcześniej narzekali na jego słaby apetyt. No i niedawno dopiero odkryli, że Flap boi się jeść z miski. Jedzenie z podłogi jest OK. On chyba nigdy nie był normalnie karmiony :? Nie jest kąpany - na razie pogoda nie sprzyja kąpielom. No i chcieli oszczędzić mu stresu. Jeszcze trochę dziwnie sie zachowuje. Nie wołany lub nie prowokowany do spacerów lub zabawy leży na materacu. Państwo mówią, że to wyglada tak, jakby nie wiedział że nie ma łańcucha i że może swobodnie się poruszać. To taki przykry widok. Ale lubi spacerować na smyczy... po działce. Poza terenem na spacerze jest najszczęśliwszy - jak wraca. No to chyba tyle :p Quote
karina1002 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Super psiak :) Po co kąpać, spadnie więcej śniegu, to sam się wykąpie :) Quote
Jagienka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Cudo!! Ciekawa jestem czy z czasem uda się to jego zachowanie zmienić... :roll: Quote
wanda szostek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Podnoszę biedaka. Nie czytałam całości. Którą łapę ma mieć amputowaną? Może los mu będzie sprzyjał? Quote
Jagienka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 wanda szostek napisał(a):Podnoszę biedaka. Nie czytałam całości. Którą łapę ma mieć amputowaną? Może los mu będzie sprzyjał? Loz mu sprzyja jak najbardziej, bo został wypatrzony w schronie prze Foksie, Camara go wzięła do hotelu a nastepnie znalazła dom... i palec miał amputowany, już się zagoiło jak pisała Camara :) Quote
Camara Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Na tym ostatnim zdjęciu widać łapę z amputowanym paluchem. Przednia prawa. Całkiem ładnie to wygląda i Flap nawet nie kuleje. Quote
Recommended Posts