Jump to content
Dogomania

Kraków - PODHALAN Flap potrzebna POMOC FINANSOWA na leczenie!!!ma dom!

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Wyjątkowo ;) dołączam się do prośby Romiego

Jagienko, czyżby moje jakieś wcześniejsze prośby były nie na miejscu :-o aż się zacząłem wstydzić :oops:

• 4 weeks later...
Posted

Poznajecie?

No właśnie, to Flap :P
U Flapa wszystko w porządku, łapa zagoiła się i pies już sie zaaklimatyzował. Na fotkach ze swoją przyjaciółką - znajdką. Bardzo się lubią.
Obcych ludzi się boi... i chyba tak to już zostanie. Ale nie jest psem do pilnowania... albo jest tylko inaczej :wink: czyli to Flapa się pilnuje :lol:
Państwo wcześniej narzekali na jego słaby apetyt. No i niedawno dopiero odkryli, że Flap boi się jeść z miski. Jedzenie z podłogi jest OK. On chyba nigdy nie był normalnie karmiony :?
Nie jest kąpany - na razie pogoda nie sprzyja kąpielom. No i chcieli oszczędzić mu stresu.
Jeszcze trochę dziwnie sie zachowuje. Nie wołany lub nie prowokowany do spacerów lub zabawy leży na materacu. Państwo mówią, że to wyglada tak, jakby nie wiedział że nie ma łańcucha i że może swobodnie się poruszać. To taki przykry widok. Ale lubi spacerować na smyczy... po działce. Poza terenem na spacerze jest najszczęśliwszy - jak wraca.
No to chyba tyle :p

Posted

wanda szostek napisał(a):
Podnoszę biedaka. Nie czytałam całości. Którą łapę ma mieć amputowaną?
Może los mu będzie sprzyjał?

Loz mu sprzyja jak najbardziej, bo został wypatrzony w schronie prze Foksie, Camara go wzięła do hotelu a nastepnie znalazła dom... i palec miał amputowany, już się zagoiło jak pisała Camara :)