Isabel Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Byłam prawie 2 tygodnie bez Internetu i teraz odrabiam zaległości. Nie wiedziałam, że Pixi chora. Malutka, wracaj do zdrowia! Quote
t_kasiek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 bylam dzis u nich ponad 2godz. Sa super - jak one sie radosnie witaja :D:D:D widzialam jak razem jadly obiadek, bawilam sie z nimi rzucajac zabaweczki....powiem wam ze Pixi ma niesporzyte poklady energii - nieczym maly szczeniak, ktory lata za zabawkami i je gryzie :D:D:D zdradze wam tajemnice - moja mama nazywa je "Moje dziewczynki" :) Sa poprostu wspaniałe....a o zdrowie to juz mama sie musi wypowiedziec.... Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 t_kasiek napisał(a):bylam dzis u nich ponad 2godz. Sa super - jak one sie radosnie witaja :D:D:D widzialam jak razem jadly obiadek, bawilam sie z nimi rzucajac zabaweczki....powiem wam ze Pixi ma niesporzyte poklady energii - nieczym maly szczeniak, ktory lata za zabawkami i je gryzie :D:D:D zdradze wam tajemnice - moja mama nazywa je "Moje dziewczynki" :) Sa poprostu wspaniałe....a o zdrowie to juz mama sie musi wypowiedziec.... To świetnie...:lol: Ja też swoje tak nazywam...;) Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No i gdzie ta mamusia się podziała?? JAk zdrówko Pixuni?? Coś wykazały badania?? Quote
wtatara Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 oj, ktoś tu nie może spać. Pixi odpukać czuje sie wspaniale. Kał wyszedł dobrze. Tak jak Kasia napisała ma tyle siły, werwy, a jaka szybka. Gdy rzucę zabawkę zanim Tabi się obróci to Pixi już w pyszczku trzyma zabawkę. Tak że rzucam 2 zabawki.Apetyt dopisuje , mysle ze będzie dobrze. Wczoraj ją wykąpałam, myślę ze nie za wczesnie po tej chorobie Quote
wtatara Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 już nic nie napiszę na temat jej zdrowia. Dzisiaj znów biegunka. Mała po kapieli była bardzo smutna i wystraszona. Moze to nerwy. Quote
Isabel Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Może to faktycznie ze stresu "kąpielowego", bo przecież badania wyszły dobrze. Quote
wtatara Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 obiadek zjadła, kolację też , więc nie jest tak źle. Musi jesć bo kosteczki czuc bardzo Quote
t_kasiek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no to moze to faktycznie stresik kapielowy :D:D:D Quote
t_kasiek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 juz beda - zapomnialam o nich :( u pani na kolankach.... Pixi i jej zabawki :) A tak sobie dziewczynki razem spia Quote
t_kasiek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A tutaj podczas kąpieli i zaraz po niej Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Śliczne zdjęcia, nawet nie wiem, które wybrać...;) Quote
Isabel Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Rozkoszna z niej sunia! I tak ładnie razem śpią, moje nigdy nie śpią koło siebie, a przecież się lubią. Quote
tigrunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ale sliczne fotki :loveu::loveu: A jaka wystraszona po tej kapieli! Quote
wtatara Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pixinia bardzo lgnie do Tabi, aby tylko być blisko niej choćby troszeczkę. Tabi też kocha Pixi , ale ona lubi ja wycałować, wylizać po mordce i na tym koniec. Pixi lubi warknąć na Tabi , taka mała despotka a przecież powinno być odwrotnie. pIxunia bardzo boi się wody, była ogromnie zestresowana Quote
Jagoda1 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 To pięknie, że Tabi przygarnęła Pixi.:lol: Quote
wtatara Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 mamy tabi 5 lat i tak naprawdę nigdy nie wiedzieliśmy jaka jest naprawdę.Na spacerach do innych piesków często zachowywała się agresywnie, gdy ktoś przyszedł do domu z pieskiem rzucała się na niego,dużo ryzykowaliśmy biorąc drugiego pieska. Najbardziej zestresowany był mąż. Tabuś na początku zacęła na nią warczeć, a wpewnym momencie skoczyła do niej. nakrzyczałam na nią jak nigdy dotąd i zaczęła Pixi po prostu schodzić z drogi. Tabi choć to kundelek to bardzo mądry psiaczek. Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 To świetnie, ze dziewczynki sie dogadują :multi: Pozdrawiam kochaną Pixi i Tabunię oczywiście też :loveu: Quote
Poker Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 śliczności,co za radość widzieć Pixi taką szczęśliwą, Tabi jest przkochana,że zaakceptowała malutką. A co to za pięknota na awatarku u Wtatary? :crazyeye: Quote
Recommended Posts