Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam dzis u nich ponad 2godz. Sa super - jak one sie radosnie witaja :D:D:D widzialam jak razem jadly obiadek, bawilam sie z nimi rzucajac zabaweczki....powiem wam ze Pixi ma niesporzyte poklady energii - nieczym maly szczeniak, ktory lata za zabawkami i je gryzie :D:D:D zdradze wam tajemnice - moja mama nazywa je "Moje dziewczynki" :)

Sa poprostu wspaniałe....a o zdrowie to juz mama sie musi wypowiedziec....

Posted

t_kasiek napisał(a):
bylam dzis u nich ponad 2godz. Sa super - jak one sie radosnie witaja :D:D:D widzialam jak razem jadly obiadek, bawilam sie z nimi rzucajac zabaweczki....powiem wam ze Pixi ma niesporzyte poklady energii - nieczym maly szczeniak, ktory lata za zabawkami i je gryzie :D:D:D zdradze wam tajemnice - moja mama nazywa je "Moje dziewczynki" :)

Sa poprostu wspaniałe....a o zdrowie to juz mama sie musi wypowiedziec....

To świetnie...:lol:
Ja też swoje tak nazywam...;)

Posted

oj, ktoś tu nie może spać. Pixi odpukać czuje sie wspaniale. Kał wyszedł dobrze. Tak jak Kasia napisała ma tyle siły, werwy, a jaka szybka. Gdy rzucę zabawkę zanim Tabi się obróci to Pixi już w pyszczku trzyma zabawkę. Tak że rzucam 2 zabawki.Apetyt dopisuje , mysle ze będzie dobrze. Wczoraj ją wykąpałam, myślę ze nie za wczesnie po tej chorobie

Posted

Pixinia bardzo lgnie do Tabi, aby tylko być blisko niej choćby troszeczkę. Tabi też kocha Pixi , ale ona lubi ja wycałować, wylizać po mordce i na tym koniec. Pixi lubi warknąć na Tabi , taka mała despotka a przecież powinno być odwrotnie.
pIxunia bardzo boi się wody, była ogromnie zestresowana

Posted

mamy tabi 5 lat i tak naprawdę nigdy nie wiedzieliśmy jaka jest naprawdę.Na spacerach do innych piesków często zachowywała się agresywnie, gdy ktoś przyszedł do domu z pieskiem rzucała się na niego,dużo ryzykowaliśmy biorąc drugiego pieska. Najbardziej zestresowany był mąż. Tabuś na początku zacęła na nią warczeć, a wpewnym momencie skoczyła do niej. nakrzyczałam na nią jak nigdy dotąd i zaczęła Pixi po prostu schodzić z drogi. Tabi choć to kundelek to bardzo mądry psiaczek.

Posted

śliczności,co za radość widzieć Pixi taką szczęśliwą, Tabi jest przkochana,że zaakceptowała malutką.
A co to za pięknota na awatarku u Wtatary? :crazyeye: