Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

18 12.2007 urodzilo sie 5 sczeniat.Sunia rodzila 12 godzin,maluszki byly silne i zdrowe.21 12.deysy nagle dostala wysokiej goraczki,przyjechal nasz znajomy weterynarz podal jej antybiotyk,i po 2 godzinach padl pierwszy sczeniak suczka,za 3 godziny nastepna.Rano deysy byla prawie nieprzytomna,pojechalismy do lecznicy zrobiono jej wszystkie badania jakie tylko byly mozliwe.Nikt niewiedzial co jej dolega,dlaczego tak wysoka temperatura ,i dlaczego maluchy nagle umieraja na zapasc:placz:walczylismy z nieznanym chorubskiem do 25.12. ciagle w lecznicy pod kroplowkami.nagle temperatura spadla, deysy jakby nigdy nic wyzdrowiala przezyl tylko jeden maluszek piesek dzis ma 10 dni.

Anioleczki za teczowym mostem,nieudalo sie ich uratowac,chociaz urodzily sie silne i zdrowe ;((((

Posted

zdjecie zrobilam wczoraj,tutaj ma 9 dni,jest silnym zdrowym sczeniaczkiem.

Teraz najwazniejsze aby deysy nabrala sil i maluszek byl zdrowym sczeniaczkiem,a co z niego wyrosnie to sie okaze:loveu::loveu:

W naszej galeri niepisalam o maluszkach bo napewno zrobiliby znas rozmnazaczy:shake:

Posted

Dziękujemy cioteczkom za życzenia .
My równiez zyczymy dużzo zdrówka dla cioteczek i ich zwierzątek.

Kasia była dzisiaj z kotka do kontroli. Wzięłam tez Tabi bo skończyły się szczepienia oraz zaczęły jej łzawić oczka.Tabi ma zap. spojówek i jest podejrzenie jaskry. Kropelki do końca życia albo moze dojśc do slepoty -perspektywa ładna.Na co ta psina jeszcze nie chorowała

Posted

ja teżmam nadzieję że to tylko zap. spojówek. Dna oka nie miała robione ale przy ucisku gałka oczna jest bardzo twarda a wskazuje na wysokie cisnienie śrógałkowe.
Tabus bardzo źle się wczoraj czuła po szczepieniu . Pixunia okropnie przeżyła petardy. Najpierw zaczęła szczekać , potem piszczała. A potem patrzę a ona ma całe oczka zapłakane.

Posted

Moje sunie wystrzały noworoczne przeżyły zupełnie dobrze - Vega jest przygłucha, co w tym przypadku było dużą zaletą, Tinka trochę zaczęła szczekać, ale ją uspokoiłam - zobaczyła, że Vega nie reaguje, wszyscy zachowują się normalnie, więc przyjęła, że tak musi być. A Teoś siedział w oknie i oglądał sztuczne ognie - pierwszy raz go to zaciekawiło, dotąd moje koty nie chciały oglądać takich śliczności, a u mnie to się często zdarza, bo Błonia blisko i stadion Wisły.

Posted

Dziękuję za zyczenia. Pxunia tylko nas nastraszyła ztym kaszel , nadrugi dzien był spokój, organizm zwalczył . Pixi robi się taka małą rozrabiarą.
Wyskakuje na kolana , lize ręće, rozdaje buziaki , a od wczoraj jak nie może sobie poradzic z Tabi łapię ją za nogi. Będą zdjęcia

Posted

wtatara napisał(a):
Dziękuję za zyczenia. Pxunia tylko nas nastraszyła ztym kaszel , nadrugi dzien był spokój, organizm zwalczył . Pixi robi się taka małą rozrabiarą.
Wyskakuje na kolana , lize ręće, rozdaje buziaki , a od wczoraj jak nie może sobie poradzic z Tabi łapię ją za nogi. Będą zdjęcia

hhahahahah mala rozrabiara,ale ona jest tak piekna na tych fotkach ze musialam jedna ukrasc na swoj komputer:oops:Mizianka dla dziewczynek:loveu:

Posted

Zaczynamy prezentacje naszej kruszynki:loveu:

Fotki zrobilam w tej chwili,maly ciekawy swiata pieseczek,dzis zobaczyl swiat,i niespodobal mu sie ,bo warczy i sczeka hihihi

za dwa dni skoncze 3 tydzien

• 2 weeks later...