Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Dziewczynki czuja sie coraz lepiej.To cowiem to trzustka w porządku, w kale śluz , więc cos nie za bardzo . Dzisiaj nie było nas w Krakowie. Jutro kolejna wizyta i wyniki

Posted

same problemy z ta kruszynką. Wczoraj po południu zaczęła kaszleć. Ma zapalenie krtani i tchawicy. Zaczyna odkrztuszać ale biedną kaszlało całą noc. Jest taka wymęczona a wczoraj z rana była taka radosna. Tabus za to duzo lepiej , wyskakuje juz nawet na kolana. Tylna łapka już OK, a jeszcze troszeczkę przednia. Wyniki w porządku, więc nie wiem dlaczrgo taka grubiutka. Taka chyba jej uroda.

Posted

Mona jesteś w Poznaniu?? Porob jakies fotki ! Ja miałam jechac ale wczoraj o północy się rozmyśliłam bo nie wpuszczają z psami a jak ja bym mogła Jessi na tyle godzin samą zostawić ? :placz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Mona jesteś w Poznaniu?? Porob jakies fotki ! Ja miałam jechac ale wczoraj o północy się rozmyśliłam bo nie wpuszczają z psami a jak ja bym mogła Jessi na tyle godzin samą zostawić ? :placz:

napewno fotek niezrobila bo siedziala caly czas na ringu,ale napewno bede foty na yorklandzie.
wtatara napisał(a):
Pixi znów ma biegunkę i krew, boję się o malutką. To taka kruszynka

Biedny pies:shake: dokladnie jak nasz EMYR tylko ze on odchodzi:-(
[quote name='t_kasiek']A ja dzis byłam u Adki - foteczki zaraz wkleje :D:D:D ale sniegu napadało !!!!![/quo

Unas 30 cm i ciagle sypie,mama ma problemy z dojazdem z Poznania do Bytomia bo tak fatalne waronki na drogach.

Pawel

Posted

Pixunia rano zjadła sniadanko i wypiła dużo wody. Kupki nie było.A to juz sukces. Mam nadzieję ze to była reakcja na lek wykrztuśny, choć P. weterynarz uwaza że to niemożliwe.

Posted

nie wiem co tej malutkiej dolega.Wczoraj w porządku, bylyśmy się zbadać bo jeszcze kaszlała. Wszystko w porządku. Dostała antybiotyk jeszcze do czwartku a dzisiaj kupka nie najlepsza i nic nie je. Musimy zribic kał w kierunku robaków

Posted

no właśnie na razie nie, zrobimy kał na pasozyty i zobaczymy. Moze uczulona na kurczaka , sama nie wiem. Po zakończeniu antybiotyku mam zadzwonić . Gdybym dłużej ją znała. A tak co ja wiele mogę o niej powiedzieć. Pewnie bedzie chcieć robić po kolei badania. Za półtora tygodnia wydałam 300zł na pieski . Z Tabi narazie Ok , a Pixi konca nie widac.

Posted

Dzięki jest narazie dobrze. Pasożytów nie ma i na razie obserwujemy. Pixi radosna jak szczeniaczek, podskakuje, biega, bawi się zabawkami, apetyt wspaniały. Postaram sie o zdjęcia