Mona4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ogloszenie z Internetu!!! Sporo ludzi szuka malego kudlatego pieska w typie Yorka!! a ta sunia szuka nowego domu. Zdjecia str 3-4 Oddam w DOBRE ręce małego 7 letniego pieska. Suka jest grzeczna, dobrze wychowana, nie gryzie. Wzrostem i wyglądem przypomina KOTA PERSKIEGO.Oddaję ją ze względu na sytuację rodzinną. Był to pupilek mojej zmarłej już mamy. Pod opieką mam poważnie chorego ojca, małe dziecko, 2 domy, kota, pracę itp. Nie wydalam i dlatego postanowiłam oddać kochaną PIXI w DOBRE RĘCE. Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze dla niej przyjazny dom, w którym pożyje kilka lat. Oddam osobom, które naprawdę wiedzą co znaczy mieć pieska. To nie tylko zabawka, przytulanka lecz też obowiązek. Suka NAPRAWDĘ nie sprawia kłopotów, jedyniy problem to fakt, że jest prowdopodobnie w CIĄŻY, ale dopiero od minionego tygodnia (widziałam psa - jest wzrostem podobny lecz umaszczenie ma czarne z białym, gdzieniegdzie podpalany; małe napewn będą pocieszne). Jest to na tyle świeże, że można ją jeszcze wysterylizować (jak słyszałam). Nie chcę oddawać jej do schroniska, gdyż przeżyłaby za duży szok. Jeżeli ktoś zdecyduje się na przygarnięcie pieska proszę o tel pod numerem ... Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Bazarek dla pixi na sterylke http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6619119#post6619119 Quote
outsi Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dzięki Mona za link -pokażę znajomym. Ale co z tą ciążą :shake: ? Rozumiem, że właściciele chcą się pozbyć kłopotu i nie mają zamiaru zająć się sterylką... a tu trzeba się bardzo spieszyc... Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Dzwonilam do wlascicieli,:-( wdomu tragednia wlascicielka zmarla a pan sparalizowany,pod opieka corki ktora ma male dziecko i i swoje 3 koty i psy.Poprostu dziewczyna niedaje rady zapanowac nad tym wszystkim.wcale jej sie niedziwie. Suczka przyjedzie jutro domnie do Bytomia:lol: zobaczymy co z ta ciaza, zrobimy sterylke i poszukamy domu. TAK wiec Suczka szuka odopowdzialnego domu jest u MONY4 Quote
malagos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Bardzo sie ciesze, ze suczka trafi do Ciebie, Mona!! :multi: cioteczka Monma znajdzie odpowiedni domek dla suczynki. to pewne, ze nie trafi do przypadkowych ludzi, którzy szczeniaczki po niej sprzedadza na giełdzie po 2o0 zł jako yorki bez rodowodu :angryy: Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 zabiore to malenstwo ale mysle ze mnie z domu nieeksmituja jak bedzie 5 pies:evil_lol: Najbardziej szlag mnie trafia,gdy pisza domnie ludzie w sprawie Yorka ale gdy Yorkopodobny to chetnych niema:shake: a sunia cudna:loveu: Quote
anushka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Mona wklej więcej jej fotek gdzie lepiej ją widać,napewno się ktoś zainteresuje :multi: Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 narazie niemam wiecej fotek.Jutro przyjedzie domnie wiec zrobie jej sesje zdjeciowa. Quote
Guest Agata_B Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ok. Mona jak będziesz miała gg, odezwij się proszę. Quote
Kasia_zg Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Mona jak zwykle masz wielkie serduszko...wierze że uda sie znaleśc nowy domek dla tej slicznotki bo sunia naprawe jest śliczna Quote
Kara. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ulaa szukała kudłaczka dla swojej teściowej. Może to jeszcze aktualne? Quote
Alpina Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A co z tą ciążą?:shake: W tej sytuacji sterylka aborcyjna byłaby najlepszym rozwiązaniem...I to jak najszybciej...Bo zaraz będą kolejne niechciane maluchy - i to wcale nie muszą wyjść Yorkopodobne- mogą się wszystkie przydać do "tatusia".... Jak słyszę takie teksty to mi się od razu niedobrze robi...:angryy: (widziałam psa - jest wzrostem podobny lecz umaszczenie ma czarne z białym, gdzieniegdzie podpalany; małe napewn będą pocieszne). ZGROZA...:angryy: Oddam osobom, które naprawdę wiedzą co znaczy mieć pieska Ciekawe czy ta Pani to wie....:angryy: Mona4 trzymam kciuki... Quote
Kara. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Polskie Biewiery czystej krwi wyjdą prawda Mona:evil_lol: Napisałam do Uli Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 :evil_lol: a ja myslalam ze tylko biale Yorki sie na tym zna :lol: narazie sa 3 domki chetne do adopcji ,ale po sterylce suni.Wybierzemy ten najlepszy. Quote
Kara. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czytanie kształci:evil_lol: Szczególnie niektórych topików:evil_lol: Malutka jest taka śliczna, że sama ustawiłabym się w kolejce,ale na razie mogę o tym zapomnieć:-( Wystarczająco dużo kłopotów sprawi przyzwyczajanie potforka-zazdrośnika do nowego domownika.Ja już się boję:roll: Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Mona4'] Taka jestem Sliczna:loveu: Quote
Ulaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Śliczna sunia! Mama TŻ-ta co prawda ciężko na mnie obrażona - za brak psa właśnie i powiedziała coś z stylu "bez łaski, jak nie to nie" :roll::razz: Ale pokażę sunię, zobaczymy. Super że będzie u Mony :loveu: Śledzę galerię yorków i jak nie "poważałam" tej rasy, tak dzięki tej galerii zaczęły mi się podobać - bo okazało się, że to normalne psy ;) Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Dziekuje Ula Powiem ci w zaufaniu ze ja nigdy Yorkow nielubialam:razz: chociaz byly unas w rodzinie od 1974 roku Moja ciotlka miala slynna hodowle.Zawsze potwrzalam ze wole miec swinke morska a nie yorka zabaweczke.Do czasu gdy pare lat temu trafila domnie pierwsza Yorczka,dopiero mi sie oczy otworzyly co to za psy:-o w domu anioleczki laleczki a na spacerku diably wcielone gorsze niz moje Jamniki to naprawde normalne PSY kochajace szalenstwa w wodzie blotku itp tylko ludzie traktoja je jak zabaweczki laleczki,zapominajac ze to jednak TERRIERY:lol: zadziorne terrierki male twardziele o duszy wojownika. Quote
Kara. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Normalne mówisz:crazyeye: Hi hi hi... Normalne:roflt: Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Mona4'] Suka NAPRAWDĘ nie sprawia kłopotów, jedyniy problem to fakt, że jest prowdopodobnie w CIĄŻY, ale dopiero od minionego tygodnia (widziałam psa - jest wzrostem podobny lecz umaszczenie ma czarne z białym, gdzieniegdzie podpalany; małe napewn będą pocieszne). quote] wysterylizujcie ją natychmiast!!! osoba, która ją weźmie niech zrobi sterylizację!!! - następna rozmnażaczka:angryy: -niezależny temat, że ją oddaje, pomijam ten fakt i nie komentuje-ale jeszcze rozmnaża i wyraźnie ją to bawi:angryy: , że małe będą pocieszne" niech się przejdzie po schroniskach-rozkoszna:angryy: Quote
piekielnyaniolek18 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jejku jaka ona śliczna po prostu przepiękna:loveu: Gdybym tylko mogła od razu bym ją wam zabrała:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ulka ty szybko pokazuj ja mamie twojego TZ bo ze znalezieniem domku dla takiej suni nie bedzie problemu. Quote
Recommended Posts