t_kasiek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wtatara napisał(a):........ a Kasia nadal nad nią drzy, jak to Kasia a no masz juz taka wrazliwa ta Kasie :D:D:D coz poradzic :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ano masz, trudno... Kicia, bądż poważna!:razz: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cieszymy sie że Kicia czuje sie dobrze :) Oj temperamnt to ona ma skoro wyrwała wenflonik Zdrowiej maleńka :) Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Co u Kici i Kasi? Kolejność dobra?:razz: Quote
wtatara Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ten łobuz coraz lepiej.Wenflonik wyciągnięty to mało, bo potem poszedł kubraczek .W tej chwili na ten kkubraczek Kasia uszyła jej drugi z ręcznika, Jak ona śmiesznie wygląda. Szwy po swietach- bezpieczeństwo Quote
t_kasiek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dzis kubraczek z recznika zostal zerwany !!! kicia wyszla z wersalki i tylko sie trzymal na jednym wiazaniu :D:D:D teraz musze cos jeszcze wymyslic innego....poza tym robi w kubraczku kolenje dziurki - cwaniarka nauczyla sie robic to zebaki !!!! wbija zabka i szarpie !!!!! mam nadzieje, ze kubraczek jakos wytrzyma do sciagniecie szwow !!!! Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod żywa choinka dużo prezentów a w Waszych sercach wiele sentymentów . Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieje ze nowy rok będzie szczęśliwszy !![/FONT] [FONT=Garamond]Wesołych Świąt!![/FONT] Quote
wtatara Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 witamy, witamy. Dzisiaj jedziemy do babci odetchnąć świeżym powietrzem. Wracamy w sobotę. Kasia ma wgrać zdjęcia przed i świateczne. Odezwiemy się z terenów górskich Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witamy i zyczymy miłego odpoczynku:lol: Quote
t_kasiek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 zginal post ze zdjeciami :( wczoraj je wkleilam :(:(:(:( Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 t_kasiek napisał(a):zginal post ze zdjeciami :( wczoraj je wkleilam :(:(:(:( Ojj... :placz: To jeszcze raz poprosimy :lol: Quote
t_kasiek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no to jeszcze raz !!!! Tabi was wita :) i Pixi tez was wita :) Tabi u Pana Pixi z Pania A tak sie bawia dziewczynki :D:D:D:D:D:D Quote
wtatara Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 wróciliśmy, pogoda śliczna , powietrze czyste.Jednak mój humor nie najlepszy. Jadąc na wieś mieliśmy dość poważną kolizję. skończyło się szczęśliwie, ale w samochód trzeba włożyć trochę pieniędzy - nie mamy autokasco. Quote
Mona4 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Bozeeeee kochany dobrze ze wam sie nic niestalo!!Unas tydzien przedświateczny i wigilia byla bardzo smutna.Z nieznanego powodu umarly nam 4 sczeniaki,a deysy walczyla o zycie w lecznicy:-(.Nikt niewie co sie stalo,lekarze byli bezradni,badania nic niewykazaly! dlaczego tak sie talo Niewiemy. W tej chwili deysy czoje sie dobrze a jej malutki synek rosnie jak nadrozdzach ma dzis 12 dni,ale mimo to siedzimy przynich caly czas na zmiane. Jak wtatara pozwoli wkleje tutaj jego zdjecie. Quote
Isabel Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Całe szczęście, że tylko auto ucierpiało, bo przecież mogło być różnie... aż strach pomyśleć. Quote
wtatara Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 czekamy na zdjęcia. Ja miałam u mamy aparat ale nie chciało mi się robić zdjęć. doświadczyłam na sobie jakie ważne są pasy- wszyscy byli zapięci, tylko Pixi u mnie na kolanach na przodzie.Chciałam ja przytrzymać ale ją wyrwało i przeleciała nad mężęm i znalazła się w tyle na siedzenie. A tabi choć tak nie odczuła zsikała się a potem się bardzo trzęsła Quote
Isabel Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Biedactwa, nie wiedziały co się dzieje. A pasy są naprawdę szalenie ważne! Quote
wtatara Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 tak zawsze tego przestrzegamy ale dla Pixuni nie mam pasów. Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Foteczki śliczne :loveu: Biedne pieski się wystraszyły :shake: Dobrze, ze nic nikomu się nie stało! Quote
Jagoda1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Życzymy w Nowym Roku samych dobrych dni.:lol: Quote
Recommended Posts