Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten łobuz coraz lepiej.Wenflonik wyciągnięty to mało, bo potem poszedł kubraczek .W tej chwili na ten kkubraczek Kasia uszyła jej drugi z ręcznika, Jak ona śmiesznie wygląda. Szwy po swietach- bezpieczeństwo

Posted

dzis kubraczek z recznika zostal zerwany !!! kicia wyszla z wersalki i tylko sie trzymal na jednym wiazaniu :D:D:D teraz musze cos jeszcze wymyslic innego....poza tym robi w kubraczku kolenje dziurki - cwaniarka nauczyla sie robic to zebaki !!!! wbija zabka i szarpie !!!!! mam nadzieje, ze kubraczek jakos wytrzyma do sciagniecie szwow !!!!

Posted

[FONT=Garamond]Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod żywa choinka dużo prezentów a w Waszych sercach wiele sentymentów . Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieje ze nowy rok będzie szczęśliwszy !![/FONT]
[FONT=Garamond]Wesołych Świąt!![/FONT]

Posted

wróciliśmy, pogoda śliczna , powietrze czyste.Jednak mój humor nie najlepszy. Jadąc na wieś mieliśmy dość poważną kolizję. skończyło się szczęśliwie, ale w samochód trzeba włożyć trochę pieniędzy - nie mamy autokasco.

Posted

Bozeeeee kochany dobrze ze wam sie nic niestalo!!Unas tydzien przedświateczny i wigilia byla bardzo smutna.Z nieznanego powodu umarly nam 4 sczeniaki,a deysy walczyla o zycie w lecznicy:-(.Nikt niewie co sie stalo,lekarze byli bezradni,badania nic niewykazaly! dlaczego tak sie talo Niewiemy.
W tej chwili deysy czoje sie dobrze a jej malutki synek rosnie jak nadrozdzach ma dzis 12 dni,ale mimo to siedzimy przynich caly czas na zmiane.

Jak wtatara pozwoli wkleje tutaj jego zdjecie.

Posted

czekamy na zdjęcia. Ja miałam u mamy aparat ale nie chciało mi się robić zdjęć.
doświadczyłam na sobie jakie ważne są pasy- wszyscy byli zapięci, tylko Pixi u mnie na kolanach na przodzie.Chciałam ja przytrzymać ale ją wyrwało i przeleciała nad mężęm i znalazła się w tyle na siedzenie. A tabi choć tak nie odczuła zsikała się a potem się bardzo trzęsła