Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale kto wezmnie12 letniego starego psa ! jedynie co mozemy zrobic to wsadzic go w kojec u pani Gieni aby dozyl tam swoich dni. Ale i to mozemy dopiero w marcu bo w tej chwili sa tam dwa psy na tymczasie mieszaniec kaukaza i kundelek znaleziony w lesie.
kaukaz w marcu jedzie do nowego domu pod warszawe to bedzie boks pusty.

Nastepna bida to kot perski 3 letni cudnyyyyyy szaro bialy kastrowany kocur. Narazie jescze jst w swoim domu,ale szukam dlaniego odpowiedzialnych ludzi,tak aby szedl odrazu do nowgo domu.

kota ma swoje nawyki,, sika do kuwety ale kupe robi obok. znam tego kociaka od malenstwa tu super rasowy kot,ale choroba corki wlascicieli zmusila ich do oddania kota.kot jest lagodny dla dzieci,pozwala sie tarmosci,nosic mozna znim zrobic wszystko.

gdybyscie wiedzieli kto by chcial takiego kota to mozna dzwonic domnie.

Ja go zabrac niemoge,chociaz bardzo bym chciala, ale niewyrabiam,zaduzo mam tych zwierzakow

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, wiedziały gdzie trafisz. Moja mama bardzo kocha zwierzęta.Ale coraz to starsza, ma już 75 lat.Gdymy mamusia nie mogła się nimi opiekować to będzie problem. Moja bratowa nie lubi zwierzat. Kot jeszcze, jeszcze ale pies nie ma szans.Gdybym musiała zabrac mamusię do siebie to Puszka nie mogę gdyż on całe zycie miał wolność. Mieszka w domu ale kiedy chce to biega na zewnątrz. W bloku by nie żył. Ma 8 lat ale zdrowie to on ma. Kotek za to chyba nie ma nawet roku. Kotek w nocy spi z mamą w łóżku, najchętniej na jej kl. piersiowej

Posted

witam. zdjecia piekne:loveu:

Jak tylko wroce do domu,to wkleje pare zdjec z urlopu,narazie jestem w pod takim wrazeniem,ze brak mi slow:crazyeye:

Pozdrowienia z bardzo mroznego Paryża :lol: