Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola164 napisał(a):
A czyj to psiaczek?? Bo ja się nie oriętuję :(

oba psiaki naleza do wtatary - mojej mamy :)

Tabi jest w domu od szczeniaka a Pixi od 3 lub 4 miesiecy

Posted

Piękne zdjęcia! Rodzinna sielanka! One śpią tak jak moje koty ze mną - Teoś na moich nogach, a Kastor z drugiej strony, przytulony.
A fryzurkę Pixi ma identyczną jak miała Tinka na ostatnim naszym wspólnym spacerku.

Posted

Malusze rosnie ,wczoraj skoczyl 4 tydzien i widac ze chyba to bedzie Yorczek:loveu: niczym sie nierozni od Yorkowego sczeniaka:evil_lol:.Troche zdjec jest w naszej galeri ,a jutro wkleje tutaj bo dzis padl mi aparat musimy baterie podladowac.

Kasiu gorace pozdrowienia z Wiosennego Bytomia dla ciebie i rodzicow.

Posted

Pixunia jest kochana .Przedwczoraj trochę się przejadła. Wczoraj zrobiła 2 kupy normalne u Michała w pokoju bo nikogo nie było w domu. Ten pokój to miejsce gdzie jest najrzadziej
Tabuś jednak ma chyba jaskrę bo po lekach lepiej

Posted

maly lobuziak w kojcu,ale bardzo mu sie to niepodoba.Ale gdyby nierobil sobie nocnych wycieczek po pokoju ,tylko grzecznie spal to by kojca niebylo.

Posted

to metalowy stary kojec,ale obszylam go misiowatym materialam,aby do kabli i kontaktu ,niesiegal,,podloga wylozona ceratka aby mogl siusiac no i legowisko.Oczywiscie lampka swieci w nocy aby trafil do legowiska i mamy cycuszkow:lol:.

Taki jestem chlopczyk,wycalowany,wypiesciochany przez wszystkich:loveu:

Babelek ciagle bez imienia,narazie to nazywam co Calusek

Posted

ja tak w biegu wpadam sie przywitać,ostatnie dni to unas straszny mlyn:angryy: wszystko naraz praca,szkolenia,szpitale,pogrzeby no i psy.Wieczorem siadam to niema sil ani ochoty na nic.

prosze wymiziac sunie :loveu::loveu:

Posted

przepraszam, ze nie na temat, ale mysle, ze nikt sie nie obrazi....

Zbieramy na transport do domku bernardyna, ktorego mam banerek w podpisie... dzis byla wizyta przed adopcyjna i pan jest zdecywany...problem w tym, ze do watku benia zaglada baaardzo malo cioteczek.

Prosze wiec was o wsparcie-tutaj jest link do watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104299&page=10

no albo banerek w podpisie....liczy sie kazda zlotowka !!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Dzis dzwonila domnie byla wlascicielka PIXI zapytala czybym niewiela jej starego Owczarka,bo suka jest ciagle chora a ona ma dosyc ciaglego latania po weterynarzach:angryy:.zapytalam ja czy ona mysli ze ja w domu schronisko! i jka moze oddac psa po tylu latach:shake: zgadnijcie co mi odpowiedziala? No przeciez Pixi pani znalazla super rodzine to i napewno Dianie pani znajdzie.
Gdyby obok mnie niestala karolinka to bym jej swoje powiedziala,ale naprawde sie chamowalam, co za wstretny babsztyl:angryy:

Kazalam jej zatrzymac psa przynajmniej do konca miesiaca,bo niemam gdzie jej zabrac.

A ja z niecierpliwosca czekam na fotki pixi:lol:

Posted

no to musimy zacząć szukać domu , szkoda psiaka. Ciekawe czy kota już wydała . Pixi jest wspaniała. Coraz bardziej kocha mężą a mąż ją. Bierze ją na ręce i kładzie jak maluszka do karmienia i mizianko po brzuszku. Leżałaby tak nie wiem jak długo.