t_kasiek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 a tu u mnie na raczkach nowa fryzurka Pixuni no i wspolny posilek Quote
t_kasiek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ola164 napisał(a):A czyj to psiaczek?? Bo ja się nie oriętuję :( oba psiaki naleza do wtatary - mojej mamy :) Tabi jest w domu od szczeniaka a Pixi od 3 lub 4 miesiecy Quote
Isabel Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Piękne zdjęcia! Rodzinna sielanka! One śpią tak jak moje koty ze mną - Teoś na moich nogach, a Kastor z drugiej strony, przytulony. A fryzurkę Pixi ma identyczną jak miała Tinka na ostatnim naszym wspólnym spacerku. Quote
t_kasiek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 a planujecie juz jakis pierwszy wiosenny spacerek...dzis byla idealna pogoda....gdyby nie to ze jest polowa stycznia powiedzialabym, ze czuc wiosne :D:D:D Quote
Isabel Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jeszcze nie planujemy, jest ciepło, ale błoto okrutne, musi trochę podeschnąć, Chyba, że zamarznie, bo to przecież dalej zima. Quote
Mona4 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 witam http://lh6.google.com/kasiekwach/R45pbaLmV2I/AAAAAAAAHY8/jZEP-_x_sfA/S5002825.JPG? Pixi jaka ona jest piekna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: z t a kitka wyglonda cudownie Quote
Mona4 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Malusze rosnie ,wczoraj skoczyl 4 tydzien i widac ze chyba to bedzie Yorczek:loveu: niczym sie nierozni od Yorkowego sczeniaka:evil_lol:.Troche zdjec jest w naszej galeri ,a jutro wkleje tutaj bo dzis padl mi aparat musimy baterie podladowac. Kasiu gorace pozdrowienia z Wiosennego Bytomia dla ciebie i rodzicow. Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Doberek :multi: Ale fajowe fotecki :loveu: Ślicznie jej w tym kucorku :loveu: Quote
wtatara Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Pixunia jest kochana .Przedwczoraj trochę się przejadła. Wczoraj zrobiła 2 kupy normalne u Michała w pokoju bo nikogo nie było w domu. Ten pokój to miejsce gdzie jest najrzadziej Tabuś jednak ma chyba jaskrę bo po lekach lepiej Quote
Isabel Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oj, to niedobrze z tą jaskrą, przecież to młoda sunia. Jedyne pocieszenie, że po lekach jest lepiej. Quote
t_kasiek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dziekuje za pozdrownienia :) i czekam na fotki maluszka :D:D:D Quote
Jagoda1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Podziel się ze mną....;) http://lh5.google.com/kasiekwach/R45peKLmV5I/AAAAAAAAHZU/sNxJg_wWGys/S5002829.JPG?imgmax=576 Śliczne Dziewczynki!!! Quote
Mona4 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 maly lobuziak w kojcu,ale bardzo mu sie to niepodoba.Ale gdyby nierobil sobie nocnych wycieczek po pokoju ,tylko grzecznie spal to by kojca niebylo. Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ojejkku mona .. jaki mu tam przytulny kącik zrobilaś :loveu: Quote
Mona4 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 to metalowy stary kojec,ale obszylam go misiowatym materialam,aby do kabli i kontaktu ,niesiegal,,podloga wylozona ceratka aby mogl siusiac no i legowisko.Oczywiscie lampka swieci w nocy aby trafil do legowiska i mamy cycuszkow:lol:. Taki jestem chlopczyk,wycalowany,wypiesciochany przez wszystkich:loveu: Babelek ciagle bez imienia,narazie to nazywam co Calusek Quote
t_kasiek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 juz pisalam, ale powtorze - przecudny maluch !!!!! no i kojec pierwsza klasa !!!!! Quote
Mona4 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 ja tak w biegu wpadam sie przywitać,ostatnie dni to unas straszny mlyn:angryy: wszystko naraz praca,szkolenia,szpitale,pogrzeby no i psy.Wieczorem siadam to niema sil ani ochoty na nic. prosze wymiziac sunie :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witam się z rana :multi: Co u panienek ?? Quote
t_kasiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 przepraszam, ze nie na temat, ale mysle, ze nikt sie nie obrazi.... Zbieramy na transport do domku bernardyna, ktorego mam banerek w podpisie... dzis byla wizyta przed adopcyjna i pan jest zdecywany...problem w tym, ze do watku benia zaglada baaardzo malo cioteczek. Prosze wiec was o wsparcie-tutaj jest link do watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104299&page=10 no albo banerek w podpisie....liczy sie kazda zlotowka !!!!! Quote
wtatara Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mam śliczne zdjęcia Pixi tylko Kasia jakoś nie spieszy się z wgraniem Quote
Mona4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dzis dzwonila domnie byla wlascicielka PIXI zapytala czybym niewiela jej starego Owczarka,bo suka jest ciagle chora a ona ma dosyc ciaglego latania po weterynarzach:angryy:.zapytalam ja czy ona mysli ze ja w domu schronisko! i jka moze oddac psa po tylu latach:shake: zgadnijcie co mi odpowiedziala? No przeciez Pixi pani znalazla super rodzine to i napewno Dianie pani znajdzie. Gdyby obok mnie niestala karolinka to bym jej swoje powiedziala,ale naprawde sie chamowalam, co za wstretny babsztyl:angryy: Kazalam jej zatrzymac psa przynajmniej do konca miesiaca,bo niemam gdzie jej zabrac. A ja z niecierpliwosca czekam na fotki pixi:lol: Quote
wtatara Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 no to musimy zacząć szukać domu , szkoda psiaka. Ciekawe czy kota już wydała . Pixi jest wspaniała. Coraz bardziej kocha mężą a mąż ją. Bierze ją na ręce i kładzie jak maluszka do karmienia i mizianko po brzuszku. Leżałaby tak nie wiem jak długo. Quote
Recommended Posts