Mona4 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Witamy milutko Zdjecia Pixuni sliczne,tak fajnie obrosla wloskami:loveu: A my pozdrawiamy z wiosennego Bytomia przybylo nas znowu o 1 psiaczka:loveu: ale dzis jedzie do nowego domku do Krakowa krowodzy:lol: Quote
Mona4 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nie domek sam przyjechal,ja ledwo na nogach stoje po grypie. Quote
Mona4 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 No nie ,tak bym niezrobila przeciez ,jakbym mogla was nieodwiedzic i wymiziac panienki. A Krakowianką zostala ta oto 12 miesieczna Panienka:loveu: kropeczka,ktura miala trafic do Bytomskiego Schroniska:mad: kropeczka byla kupiona jako jedna zwielu maskotek dla 10 letniej dziewczynki:angryy: A ze sunia nienawidzi dzieci,wlascicielka chciala ja zamienic na kota Perskiego. Quote
wtatara Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 DZIEWCZYNKI NA SPACERKU <A href="javascript: ShowBigPicture(current_picture)" name=big_photo_link2> PIXI PO SPACERKU Quote
Mona4 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Pieknie jest tylko w osrodkach dla turystow i dzielnicach bogaczy Quote
t_kasiek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ale cudowny spacerek zrobiliscie naszym dziewczynkom....ja dzis wkleje nowe fotki Ady :) Mona - super przygoda :) Quote
Mona4 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 t_kasiek napisał(a):ale cudowny spacerek zrobiliscie naszym dziewczynkom....ja dzis wkleje nowe fotki Ady :) Mona - super przygoda :) kasiu czy to byla super przygoda?? raczej nie bylismy w szoku widzac nedze i biede tych ludzi,zebzace wszedzie malutkie glodne dzieci:-( SZOK bynajmniej dlamnie,i luksusowe pensjonaty dla turystow. fotki z Paryża zgram i wysle wam linka dos tronki. czekamy na Fotki ADY:loveu: Quote
wtatara Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 znów problem z Pixi,dzisiaj zauważyłam kilka maleńkich guzeczków rozsianych wokół sutka. Quote
wtatara Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 wróciłyśmy od babci, było fajnie, w przyszłym tygodniu idziemy do weta Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Trzymam kciuki za Maleństwo... Pozdrawiamy Was:loveu:... Quote
wtatara Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no trzeba mocno trzymać. te guzeczki są maleńkie ale jest ich chyba z 10. Kilka koło sutka ale niestety kilka już dużo dalej od sutka. Dzisiaj wizyta u weta. tak się boję Quote
wtatara Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 trzymać trzeba i to bardzo. Guzków jest kilka a najgorsze to ze sieją się coraz to dalej- w bok do góry w dół. Pixunia jest juz po badaniach krwi, wszystko w porządku. Trzy razy łapki były kłute, nie chciała krew lecieć. W przyszłym tygodniu przeswietlenie a na początku kwietnia zabieg. Jest to świeża sprawa , więc miejmy nadzieje ze nie będzie przerzutów.Zmiany w sutkach robią sie około 2 miesiace po cieczce i to by sie zgadzało, w styczniu była cieczka. Bardzo boję się o nią, to starsza sunia, tyle przeszła. Nieraz jest tak ze po operacji szybko są przerzuty.Wet mówi ze swieże guzki rzadko daja przerzuty.To stare guzki rozpadaja sie i wtedy dochodzi do przerzutów. Jest taka fajna , wesoła, coraz bardziej nam ufa. Bardzo ja kocham. Biorąc starszego pieska wiedziałam ze moze byc róznie.Ale..... Na pewno wiem ze nie nadaje się na tymczas , wszystkie zwierzaki u mnie by zastawały. Chyba że tymczas trwałby tydzień Quote
Isabel Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Te guzki wcale nie muszą być nowotworowe. Moja Vega miała takie guzki i część została wycięta, a część rozbita chyba ultradźwiękami. Potem po kilku latach miała jeszce wyciętego jednego guzka i jest spokój. Z tym, że przy pierwszym zabiegu była zaraz wysterylizowana - wet powiedział, że jest to konieczne. Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Isabel napisał(a):Te guzki wcale nie muszą być nowotworowe. Tez tak uwazam... Quote
Recommended Posts