Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy milutko
Zdjecia Pixuni sliczne,tak fajnie obrosla wloskami:loveu:

A my pozdrawiamy z wiosennego Bytomia przybylo nas znowu o 1 psiaczka:loveu: ale dzis jedzie do nowego domku do Krakowa krowodzy:lol:

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie ,tak bym niezrobila przeciez ,jakbym mogla was nieodwiedzic i wymiziac panienki.

A Krakowianką zostala ta oto 12 miesieczna Panienka:loveu: kropeczka,ktura miala trafic do Bytomskiego Schroniska:mad: kropeczka byla kupiona jako jedna zwielu maskotek dla 10 letniej dziewczynki:angryy: A ze sunia nienawidzi dzieci,wlascicielka chciala ja zamienic na kota Perskiego.

Posted

t_kasiek napisał(a):
ale cudowny spacerek zrobiliscie naszym dziewczynkom....ja dzis wkleje nowe fotki Ady :)

Mona - super przygoda :)

kasiu czy to byla super przygoda?? raczej nie bylismy w szoku widzac nedze i biede tych ludzi,zebzace wszedzie malutkie glodne dzieci:-( SZOK bynajmniej dlamnie,i luksusowe pensjonaty dla turystow.

fotki z Paryża zgram i wysle wam linka dos tronki.

czekamy na Fotki ADY:loveu:

Posted

no trzeba mocno trzymać. te guzeczki są maleńkie ale jest ich chyba z 10. Kilka koło sutka ale niestety kilka już dużo dalej od sutka. Dzisiaj wizyta u weta. tak się boję

Posted

trzymać trzeba i to bardzo. Guzków jest kilka a najgorsze to ze sieją się coraz to dalej- w bok do góry w dół. Pixunia jest juz po badaniach krwi, wszystko w porządku. Trzy razy łapki były kłute, nie chciała krew lecieć. W przyszłym tygodniu przeswietlenie a na początku kwietnia zabieg. Jest to świeża sprawa , więc miejmy nadzieje ze nie będzie przerzutów.Zmiany w sutkach robią sie około 2 miesiace po cieczce i to by sie zgadzało, w styczniu była cieczka.
Bardzo boję się o nią, to starsza sunia, tyle przeszła. Nieraz jest tak ze po operacji szybko są przerzuty.Wet mówi ze swieże guzki rzadko daja przerzuty.To stare guzki rozpadaja sie i wtedy dochodzi do przerzutów.
Jest taka fajna , wesoła, coraz bardziej nam ufa. Bardzo ja kocham. Biorąc starszego pieska wiedziałam ze moze byc róznie.Ale.....
Na pewno wiem ze nie nadaje się na tymczas , wszystkie zwierzaki u mnie by zastawały. Chyba że tymczas trwałby tydzień

Posted

Te guzki wcale nie muszą być nowotworowe. Moja Vega miała takie guzki i część została wycięta, a część rozbita chyba ultradźwiękami. Potem po kilku latach miała jeszce wyciętego jednego guzka i jest spokój. Z tym, że przy pierwszym zabiegu była zaraz wysterylizowana - wet powiedział, że jest to konieczne.