fona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 kasiaprodex napisał(a):a dla kogo? no dla onków przeciez a niepotrzebne? Quote
kasiaprodex Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 fona napisał(a)::) :) troche strachu w oczach jeszcze, ale :) mam 15 zł z bazarku to dla nas? Quote
kasiaprodex Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 fona napisał(a):no dla onków przeciez a niepotrzebne? potrzebne potrzebe i to jak bardzo.dziekujemy;););) Quote
Ziutka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Fona....wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Każda złotówka się dla nich przydaje.....to żarłoki niesamowite :evil_lol: Jeszcze raz dziękujemy :lol: Quote
Asior Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Anashar']Czy ktoś byłby w stanie wkleić ONki tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50747&page=38 ot umieszcze je na adopcyjnej owczarków http://owczarki.eu Maćku.. masz przecież wszstkie dane o Onkach na mojej aukcji (link w podpisie) Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 fona napisał(a):a gdzie wysylac? Wysyłam Ci privka z numerem konta Kasiprodex :lol: Quote
kasiaprodex Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 ziuta-23 napisał(a):Wysyłam Ci privka z numerem konta Kasiprodex :lol: jak to dobrze miec prywatna sekretarke. Może za jakis czas awansuje na asystentke?Pomysle:evil_lol: Quote
beka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 staraj się Ziuta żeby awans koło nosa nie przeszedł...:diabloti: Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 beka napisał(a):staraj się Ziuta żeby awans koło nosa nie przeszedł...:diabloti: Będę się starała z całych sił..........:evil_lol: Quote
Lenorka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witam wszystkie drogie zaangazowane w ONki cioteczki :) Zajrzałam na Allegro - myslę, że trzeba zmienić kolor czerwonych liter z numerem konta, to tak strasznie bije po oczach, że ja nie mogłam na to patrzeć... A wszak numer konta powinien być doznaniem najprzyjemniejszym :cool3: Pozdrawiam i bardzo mocno kibicuję Willowi i Zyllowi :) Quote
GrubbaRybba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Lenorka napisał(a):Witam wszystkie drogie zaangazowane w ONki cioteczki :) Zajrzałam na Allegro - myslę, że trzeba zmienić kolor czerwonych liter z numerem konta, to tak strasznie bije po oczach, że ja nie mogłam na to patrzeć... A wszak numer konta powinien być doznaniem najprzyjemniejszym :cool3: Pozdrawiam i bardzo mocno kibicuję Willowi i Zyllowi :) Zgadzam się z Leonorką. Też zmieniłabym kolor liter lub usunęłabym tło, zostawiając białe. Kasiu, a co tam u ONków? Opowiedz coś. Ja ostatnio taka zabiegana jestem, że kompletnie nie mam czasu na wyjazd do Klembowa. Quote
mysza 1 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Właśnie tu dotarłam, przesłałam znajomym link do Allegro i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu: Quote
Ziutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 mysza 1 napisał(a):i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu: Wielkie dzięki Myszko :loveu: Podziękuj Piotrkowi w imieniu ONków i naszym :lol: Quote
GrubbaRybba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='mysza 1']Właśnie tu dotarłam, przesłałam znajomym link do Allegro i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu: Dziękujemy za dobre serduszko! :Rose::Rose::Rose: Quote
kasiaprodex Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 mysza 1 napisał(a):Właśnie tu dotarłam, przesłałam znajomym link do Allegro i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu: bardzo podziekuj Piotrkowi a tym jeszcze bardziej że po adresie widze że On z mojej 'wsi';) Quote
GrubbaRybba Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kasiu, napisz trochę o zachowaniu ONków? Jak Zyll, bo Will pewnie już prawie zresocjalizowany. :) Czy psy są rozdzielone, czy nadal mieszkają razem? Jak długo one będą jeszcze u Pana Leszka? Quote
kasiaprodex Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Do resocjalizacji to jeszce barkuje i willowi i zyllowi. Onki zostały rozdzielone ze wzgledu na dominacje Willa ale niestety Zyll znowu podupadł. Podjeta zostala decyzja o ponownym ich połaczeniu. okazało sie ze sie dogadaly i Will jest szefem a Zyll :-( Postepy widac oczywiscie najbardziej u Willa. Will wychodzi w ramach szkolenia na sapcery na smyczy po "miescie" aby sie do ludzi przekonał Zyll niestety jeszcze nie jest na tym etapie. na rozprostowanie kości chodza sobie na wybieg na którym sa szkolone psy.oczywiście pod bacznym okiem pani treserki.nawet ku.. ogląda i dlatego wiadomo ze miały lokatorow:evil_lol:. jak one sobie brykaja na tym placu . Pierwszy raz widzialam Zylla jak machal kitą. na wybieg nie sa prowadzane na smyczy tylko same podwórko przechodza. ciotki niestety mamy sprawe utrudniona w adopcji dlatego iz psiaki musza jednak iśc razem (ze wzgledu na Zylla.) Szczekaja najglosniej ze wszystkich psów sa bardzo czuje. Przypuszczam że jeszcze ze 2 miesiace to musza byc. Quote
kasiaprodex Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Ciotki a jak mam sie rzliczyc z tych pieniązkow co na konto mi przyszly. Ktora ma popysl bo nie chce byc posądzana że cos nie tak Quote
kasiaprodex Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 ogólem wplynelo 250 zl ( łacznie z p.Piotrem) Quote
Asior Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 mało :( myślałam, ze będzie większy odzew Quote
kasiaprodex Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 gdyby nie aukcja to onki nie malyby tych 250 zl .naprawde to duzo. za to kase to :likwidacja robakow i oczywiście jedzonko Quote
Asior Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ale to i tak kropla w morzu potrzeb :roll: Quote
kasiaprodex Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 po troszeczku po troszeczku i ci sie jeszcze wyskrobie Quote
Recommended Posts