Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fona....wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu:
Każda złotówka się dla nich przydaje.....to żarłoki niesamowite :evil_lol:
Jeszcze raz dziękujemy :lol:

Posted

Witam wszystkie drogie zaangazowane w ONki cioteczki :)

Zajrzałam na Allegro - myslę, że trzeba zmienić kolor czerwonych liter z numerem konta, to tak strasznie bije po oczach, że ja nie mogłam na to patrzeć... A wszak numer konta powinien być doznaniem najprzyjemniejszym :cool3:

Pozdrawiam i bardzo mocno kibicuję Willowi i Zyllowi :)

Posted

Lenorka napisał(a):
Witam wszystkie drogie zaangazowane w ONki cioteczki :)

Zajrzałam na Allegro - myslę, że trzeba zmienić kolor czerwonych liter z numerem konta, to tak strasznie bije po oczach, że ja nie mogłam na to patrzeć... A wszak numer konta powinien być doznaniem najprzyjemniejszym :cool3:

Pozdrawiam i bardzo mocno kibicuję Willowi i Zyllowi :)

Zgadzam się z Leonorką. Też zmieniłabym kolor liter lub usunęłabym tło, zostawiając białe.

Kasiu, a co tam u ONków? Opowiedz coś. Ja ostatnio taka zabiegana jestem, że kompletnie nie mam czasu na wyjazd do Klembowa.

Posted

Właśnie tu dotarłam, przesłałam znajomym link do Allegro i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu:

Wielkie dzięki Myszko :loveu:
Podziękuj Piotrkowi w imieniu ONków i naszym :lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Właśnie tu dotarłam, przesłałam znajomym link do Allegro i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu:

Dziękujemy za dobre serduszko! :Rose::Rose::Rose:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Właśnie tu dotarłam, przesłałam znajomym link do Allegro i juz pierwszy dobry człowiek, Piotrek, na którego mogę zawsze liczyć wpłacił 200 zł. Ja to zrobię w piątek, po pensji. Usciski dla Onków.:loveu:

bardzo podziekuj Piotrkowi a tym jeszcze bardziej że po adresie widze że On z mojej 'wsi';)

Posted

Do resocjalizacji to jeszce barkuje i willowi i zyllowi.
Onki zostały rozdzielone ze wzgledu na dominacje Willa ale niestety Zyll znowu podupadł. Podjeta zostala decyzja o ponownym ich połaczeniu. okazało sie ze sie dogadaly i Will jest szefem a Zyll :-(

Postepy widac oczywiscie najbardziej u Willa. Will wychodzi w ramach szkolenia na sapcery na smyczy po "miescie" aby sie do ludzi przekonał Zyll niestety jeszcze nie jest na tym etapie. na rozprostowanie kości chodza sobie na wybieg na którym sa szkolone psy.oczywiście pod bacznym okiem pani treserki.nawet ku.. ogląda i dlatego wiadomo ze miały lokatorow:evil_lol:. jak one sobie brykaja na tym placu . Pierwszy raz widzialam Zylla jak machal kitą. na wybieg nie sa prowadzane na smyczy tylko same podwórko przechodza.

ciotki niestety mamy sprawe utrudniona w adopcji dlatego iz psiaki musza jednak iśc razem (ze wzgledu na Zylla.)
Szczekaja najglosniej ze wszystkich psów sa bardzo czuje.
Przypuszczam że jeszcze ze 2 miesiace to musza byc.