kasiaprodex Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 zdjecia psiakow niestety kiepsko wyszly wiec dlatego nie wstawiam. Powiem za to tylko to: pierwszy raz widzialam jak Zyll biegł do kogoś :multi:(oczywiście do p.Andrzeja) a Will podszedł do siatki gdy go zawolałam ( chociaz tylko raz). Ziuta cos czuje w kościach że ten zaklad z Waldkiem to mam wygrany jak nic. :Cool!::Cool!:Tylko zapomniałam o co sie zakladalismy:hmmmm::placz: Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kasiaprodex napisał(a): Ziuta cos czuje w kościach że ten zaklad z Waldkiem to mam wygrany jak nic. :Cool!::Cool!:Tylko zapomniałam o co sie zakladalismy:hmmmm::placz: O cholerka Ja też nie pamiętam :shake: A może jakieś smaczne placuszki ziemniaczane :cool3: Quote
Asior Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kasiaprodex napisał(a):wysłałam na prw;) ok to może jutro uda miu się wreszcie siąść o ludzkiej porze na kompa i zrobic im tą aukcje :) Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Kto może wspomóc nasze Onki w "odrobinę" karmy :placz: :placz: To takie żarłoczki, że hej............prosimy w imieniu Willa i Zylla :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
GrubbaRybba Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='ziuta-23']Aguś to wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: Czy pan o którym mowa to pan Andrzej :cool3: w którym nasz Will jest zakochany :loveu: :eviltong:[/quote] Oj Sandra, obawiam sie, że to nie pan Andrzej. Natomiast pewna jestem, że jak domu szukają pan Leszek z panem Andrzejem, to będzie to superowy domek. :) Quote
Ziutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='GrubbaRybba'] Natomiast pewna jestem, że jak domu szukają pan Leszek z panem Andrzejem, to będzie to superowy domek. :)[/quote] Ano racja.....też nie mam żadnych wątpliwości :lol: Quote
GrubbaRybba Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Halo, halo... dlaczego nikt do ONków nie zagląda? Asior, co z allegro? Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='GrubbaRybba']Halo, halo... dlaczego nikt do ONków nie zagląda? [/quote] Ja zaglądam i się melduje cioteczko :cool3: Quote
GrubbaRybba Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='ziuta-23']Ja zaglądam i się melduje cioteczko :cool3:[/quote] Cioteczko Sandro, miło mi cię spotkać na wątku ONkowym. :) Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Coś nam się tylko cioteczka Kasia opuszcza w odwiedzaniu ONeczków :mad: Quote
GrubbaRybba Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='ziuta-23']Coś nam się tylko cioteczka Kasia opuszcza w odwiedzaniu ONeczków :mad:[/quote] Nieładnie z jej strony. Chyba trzeba będzie :mad::x Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='GrubbaRybba']Nieładnie z jej strony. Chyba trzeba będzie :mad::x[/quote] Oj tak....trzeba będzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 bo cioteczka kasia troche zabiegana. A to kocice a i także jeszcze jest Buła.Trzymac kciuki to może "pozbede" sie jednego szczekającego Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='kasiaprodex']Trzymac kciuki to może "pozbede" sie jednego szczekającego[/quote] Trzymam kciuki za sobotę i Bułę :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Aukcja dla Zylla i Willa. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87531 Podbijajcie czasem, bo ja ostatnio rzadziej bywam na dogo Quote
Asior Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 dziołszki, przepraszam, ale przez ponad tydzień nie miałam dostepu do neta.. Teraz zabiorę się za allegro, tyloo czy ostateczna decyzja jest taka, zeby podac tam konto AFN, czy kogoś kto ma bliższy kontakt z ON-kami Quote
kasiaprodex Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Aukcja dla Zylla i Willa. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87531 Podbijajcie czasem, bo ja ostatnio rzadziej bywam na dogo bardzo bardzo dziekuje:happy1: Quote
kasiaprodex Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Asior napisał(a):dziołszki, przepraszam, ale przez ponad tydzień nie miałam dostepu do neta.. Teraz zabiorę się za allegro, tyloo czy ostateczna decyzja jest taka, zeby podac tam konto AFN, czy kogoś kto ma bliższy kontakt z ON-kami jezeli nikt nie ma nic przeciwko to może podam swoje konto bo AFN ostatnio cosik przepracowny i nie pokazuje rozliczeń:-( Quote
kasiaprodex Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 nikt do onkow nie zaglada:-( Quote
Ziutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 kasiaprodex napisał(a):nikt do onkow nie zaglada:-( A wcale nie prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
fona Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 bazarek m.in. dla onków :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81656 Quote
Ziutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='fona']bazarek m.in. dla onków :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81656 Wielkie dzięki Fona :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zakończył się mój bazarek na rzecz On-ków. W sumie - 116 zł :-) :multi::multi::multi: Poprosiłam, żeby pieniądze zwycięzcy wpłacili na skarpetę AFN "wygrane życie" Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Zakończył się mój bazarek na rzecz On-ków. W sumie - 116 zł :-) :multi::multi::multi: Wielkie dzięki Aniu :loveu: Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts