Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
ja to mam już sklerozę...:oops: miałam napisać tekst do al;legro dla piesków... ale na co mają być te cegiełki? na utrzymanie, jedzenie, szkolenie? :roll:

Na jedzenie, utrzymanie.....i ewentualnie wet....bo szkolenie jest za darmo.

Posted

halbina napisał(a):
ja to mam już sklerozę...:oops: miałam napisać tekst do al;legro dla piesków... ale na co mają być te cegiełki? na utrzymanie, jedzenie, szkolenie? :roll:

Ja napisałam tekst do allegro i wysłałam do Kasi na PW.

Posted

halbina napisał(a):
Dzięki, Rybko! jakoś nie miałam koncepcji... niegdy nie pisałam akcji cegiełkowej... ale znalazłam fajny wzorzec u Asior... może ona by wystawiła?
http://allegro.pl/show_item.php?item=239727691

Dobry plan :) Ja w życiu zrobiłam jedną aukcję cegiełkową, ale nie była dobra, poza tym nie ogarniałam wpłat, przelewów i wysyłania cegiełek. Ja się chyba nie nadaję do tego typu aukcji. Co innego szukanie domku dla psiaka.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Kasiu, co z tym allegro???
Dostałaś tekst ode mnie?
Co z cegiełką?
Ja ciągle czekam, ale jakoś nie mogę się doczekać.

Aha, dzwonił pan Leszek, że karma się skończyła i trzeba dowieźć na CITO!

już? a miala starczyc na dwa tygodnie . chcialam wpaść po niedzieli. Co tu wymysleć:hmmmm:

Posted

OK dawać ten tekst.... :razz:
o jedno tylko będe prosiła, żeby po zakończeniu aukcji ktoś przelał mi kasiorkę na konto na zapłatę dla allegro ( w przypadku aukcji cegiełkowych to ileś tam % od sprzedanych cegiełek)
Niestety teraz jestem cały czas pod kreską i nie stac mnie na zapłatę za aukcje.. Jeśli ktos podejmie się tego to oczywiście nie ma sprawy zrobię aukcję ;)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Asior, wysłałam ci na PW tekst do allegro ze zdjęciami. Mam nadzieję, że taki tekst może być.

owszem, super, ale skąd ja mam wziąć te wszystkie brakujące dane :( ???

Posted

Rozmawiałam dziś z panem Leszkiem na temat ONków. Okazuje się, że ciemniejszy Will ma już potencjalny dom, będzie mieszkał u członka TOZ w domku jednorodzinnym i pilnował posesji (podobno jest świetnym stróżem) :multi:. Pójdzie do nowego domu po szkoleniu, a szkolenie zaczyna lada dzień.

Poza tym psy lada dzień zostaną rozdzielona, aby się nie gryzły. już kończą się przygotowania nowych boksów, po weekendzie będą nowe budy.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Okazuje się, że ciemniejszy Will ma już potencjalny dom, będzie mieszkał u członka TOZ w domku jednorodzinnym i pilnował posesji (podobno jest świetnym stróżem) :multi:.

Aguś to wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:
Czy pan o którym mowa to pan Andrzej :cool3: w którym nasz Will jest zakochany :loveu: :eviltong: