halbina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zajrzymy... ale możemy tylko przypomnieć wątek... :oops::roll: Quote
Ania-Sonia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja też zaglądam, może za kilka dni wykombinuje jakiś bazarek bo z gotówką krucho :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wspaniale psy ...ja wlasnie tez mam pod opieka takiego strachliwca...szkolenie trwa juz ponad trzy miesiace i choc postepy sa ogromne do adopcji sie nie nadaje...no chyba, ze do czlowieka, ktory by sie znal na opiece nad takim psem... Quote
halbina Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ja to mam już sklerozę...:oops: miałam napisać tekst do al;legro dla piesków... ale na co mają być te cegiełki? na utrzymanie, jedzenie, szkolenie? :roll: Quote
Ziutka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 halbina napisał(a):ja to mam już sklerozę...:oops: miałam napisać tekst do al;legro dla piesków... ale na co mają być te cegiełki? na utrzymanie, jedzenie, szkolenie? :roll: Na jedzenie, utrzymanie.....i ewentualnie wet....bo szkolenie jest za darmo. Quote
GrubbaRybba Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 halbina napisał(a):ja to mam już sklerozę...:oops: miałam napisać tekst do al;legro dla piesków... ale na co mają być te cegiełki? na utrzymanie, jedzenie, szkolenie? :roll: Ja napisałam tekst do allegro i wysłałam do Kasi na PW. Quote
GrubbaRybba Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kasiu, co z tym allegro??? Dostałaś tekst ode mnie? Co z cegiełką? Ja ciągle czekam, ale jakoś nie mogę się doczekać. Aha, dzwonił pan Leszek, że karma się skończyła i trzeba dowieźć na CITO! Quote
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzięki, Rybko! jakoś nie miałam koncepcji... niegdy nie pisałam akcji cegiełkowej... ale znalazłam fajny wzorzec u Asior... może ona by wystawiła? http://allegro.pl/show_item.php?item=239727691 Quote
GrubbaRybba Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 halbina napisał(a):Dzięki, Rybko! jakoś nie miałam koncepcji... niegdy nie pisałam akcji cegiełkowej... ale znalazłam fajny wzorzec u Asior... może ona by wystawiła? http://allegro.pl/show_item.php?item=239727691 Dobry plan :) Ja w życiu zrobiłam jedną aukcję cegiełkową, ale nie była dobra, poza tym nie ogarniałam wpłat, przelewów i wysyłania cegiełek. Ja się chyba nie nadaję do tego typu aukcji. Co innego szukanie domku dla psiaka. Quote
kasiaprodex Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Kasiu, co z tym allegro??? Dostałaś tekst ode mnie? Co z cegiełką? Ja ciągle czekam, ale jakoś nie mogę się doczekać. Aha, dzwonił pan Leszek, że karma się skończyła i trzeba dowieźć na CITO! już? a miala starczyc na dwa tygodnie . chcialam wpaść po niedzieli. Co tu wymysleć:hmmmm: Quote
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 zaklikałam z prosbą do Asior... jeśli sie zgodzi, trzeba jej przesłąć tekst... Quote
Asior Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 OK dawać ten tekst.... :razz: o jedno tylko będe prosiła, żeby po zakończeniu aukcji ktoś przelał mi kasiorkę na konto na zapłatę dla allegro ( w przypadku aukcji cegiełkowych to ileś tam % od sprzedanych cegiełek) Niestety teraz jestem cały czas pod kreską i nie stac mnie na zapłatę za aukcje.. Jeśli ktos podejmie się tego to oczywiście nie ma sprawy zrobię aukcję ;) Quote
Menrzuś Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Możesz na mnie liczyć - tylko zrób to, co możesz Quote
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 O!!! i Menrzuś tutaj! Jasnowidz, kurde, czy cuś?... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A śledzę, śledzę :razz:......przy okazji do góry Quote
GrubbaRybba Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [LEFT]Asior, wysłałam ci na PW tekst do allegro ze zdjęciami. Mam nadzieję, że taki tekst może być. [/LEFT] Quote
kasiaprodex Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 widze ciotki że zgrana grupa robi allegro dla naszych bidaków. Super że tyle ciotek sie interesuje. Dziekuje:Dog_run::Dog_run: Quote
Asior Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Asior, wysłałam ci na PW tekst do allegro ze zdjęciami. Mam nadzieję, że taki tekst może być. owszem, super, ale skąd ja mam wziąć te wszystkie brakujące dane :( ??? Quote
kasiaprodex Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Asior napisał(a):owszem, super, ale skąd ja mam wziąć te wszystkie brakujące dane :( ??? wysłałam na prw;) Quote
GrubbaRybba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Rozmawiałam dziś z panem Leszkiem na temat ONków. Okazuje się, że ciemniejszy Will ma już potencjalny dom, będzie mieszkał u członka TOZ w domku jednorodzinnym i pilnował posesji (podobno jest świetnym stróżem) :multi:. Pójdzie do nowego domu po szkoleniu, a szkolenie zaczyna lada dzień. Poza tym psy lada dzień zostaną rozdzielona, aby się nie gryzły. już kończą się przygotowania nowych boksów, po weekendzie będą nowe budy. Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 GrubbaRybba napisał(a): Okazuje się, że ciemniejszy Will ma już potencjalny dom, będzie mieszkał u członka TOZ w domku jednorodzinnym i pilnował posesji (podobno jest świetnym stróżem) :multi:. Aguś to wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: Czy pan o którym mowa to pan Andrzej :cool3: w którym nasz Will jest zakochany :loveu: :eviltong: Quote
kasiaprodex Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 oto budka w trakcie budowy dla Willego Quote
Recommended Posts