Ziutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A ze mną się kontaktowała jakaś Pani.........ale chciała tylko Willa :placz: Quote
kasiaprodex Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 fona napisał(a):bede miala 25 zl z bazarku :0 wciagnely juz cala karme? jeszcze nie cioteczko bo jeszcze nie pojechała bo ja tylko w sobotke albo niedzielke moge jechac. napewno beda wcinac. A tam nie było 10kg tylko ze trzy razy tyle.:multi: jeszcze raz dzieki Quote
kasiaprodex Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 fona napisał(a):bede miala 25 zl z bazarku :0 wciagnely juz cala karme? dziekuje bardzo i za bazarek Quote
kasiaprodex Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ziutka napisał(a):A ze mną się kontaktowała jakaś Pani.........ale chciała tylko Willa :placz: to my dziekujemy tej Pani Quote
GrubbaRybba Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cioteczki, ale myślicie, że jest szansa na adopcję dwóch psów na raz? Mi się wydaje to niemożliwe, a przynajmniej jest to zbędne przeciąganie sprawy i przedłużanie bezdomności psów. Może jednak wyadoptować je osobno? Wtedy szybciutko znajdą domki. Zyll po jakimś czasie na pewno by się przyzwyczaił i nabrał pewności siebie. Co o tym myślicie? Quote
paros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 To muszę spisać historię psiaków i fotki i wyślę do osoby, która zgłaszała ONki :cool3: Quote
kasiaprodex Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Cioteczki, ale myślicie, że jest szansa na adopcję dwóch psów na raz? Mi się wydaje to niemożliwe, a przynajmniej jest to zbędne przeciąganie sprawy i przedłużanie bezdomności psów. Może jednak wyadoptować je osobno? Wtedy szybciutko znajdą domki. Zyll po jakimś czasie na pewno by się przyzwyczaił i nabrał pewności siebie. Co o tym myślicie? Taką decyzje podjął p.Leszek Aga jak bedziesz rozmawiala z p.Leszkiem to zapytaj może zmienil zdanie. Quote
GrubbaRybba Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 paros napisał(a):Sunie czekają na wspólny dom :-(:-( Paros, to są dwa psy, nie sunie. :razz: Ale zgadza się, czekają na dom! Quote
paros Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Paros, to są dwa psy, nie sunie. :razz: Ale zgadza się, czekają na dom! A ja doczytałam, że sunie :oops: Quote
kasiaprodex Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 paros napisał(a):A ja doczytałam, że sunie :oops: a gdzie?:-o Quote
kasiaprodex Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Cioteczki, ale myślicie, że jest szansa na adopcję dwóch psów na raz? Mi się wydaje to niemożliwe, a przynajmniej jest to zbędne przeciąganie sprawy i przedłużanie bezdomności psów. Może jednak wyadoptować je osobno? Wtedy szybciutko znajdą domki. Zyll po jakimś czasie na pewno by się przyzwyczaił i nabrał pewności siebie. Co o tym myślicie? WILL pewnie by tak nie tesknil ale boje sie o Zylla. Może gdyby Zyll trafil gdzie juz jest inny piesi to pewnie bylo by inaczej ale czy napewno. Jestem głupia moze podpowiecie coś:oops: jak Zyllemu nie znajdziemy domku szybka z innym psiakiem to co wtedy zrobimy? jestem głupia nie weim co robic Quote
kasiaprodex Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='kasiaprodex']wpływy ze zbiórki pieniążków 46 zl bazarek soni 75 zl bazarek soni 100 zl wpłata sochaczew 15 zl fona 200 zl allegro p.Sadowski 50 zł allegro p.Piotr Gronek ----486,00 --razem wydatki: 143,32 -karma z dn.04.11.07 (38 kg) 63,9 karma z dn 17.10.07 (20kg) 95,85 karma z dn. 14.10.07 (30kg) 100,00 tabletki przeciw robakom 17.10.07 50,00 veterynarz (bez rachunku) --- 453.07---- rzem wydatki pozostało 486 - 453,07 = 32,93 tyle pozostało na wydatki dla psów. Zaraz na dniach trzeba kupic karme oraz widaminy oraz zapłacić za przeswietlenia psa i wizyte u weta. karma 140 zł ( na 2 tyg.) witaminy 20 zł - na miesiac - wet nie wiem ile wziął ostatnio 50,/ a teraz miały być przeswietlenia to jeszcz z 80 zł czylu = 290 zł potrzebne na ten tydzien W zwiazku iz wplaty w/w szły na moje konto a ja w celu potwierdzenia mam faktury wystawione na AFN prosze ciotki o wypowiedzi co robi,y z fakturami. Czy mam przesłac do AFN aby rozliczyły z wyplat do ktorych brakuje dokumentu? ( jako zaliczki) czy mam przeslać to na konto jakiegos okreslonego psa? Prosze o wypowiedz Quote
paros Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Nie wiem skąd wydawało mnie się, że to sunie :oops: Quote
GrubbaRybba Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 kasiaprodex napisał(a):WILL pewnie by tak nie tesknil ale boje sie o Zylla. Może gdyby Zyll trafil gdzie juz jest inny piesi to pewnie bylo by inaczej ale czy napewno. Jestem głupia moze podpowiecie coś:oops: jak Zyllemu nie znajdziemy domku szybka z innym psiakiem to co wtedy zrobimy? jestem głupia nie weim co robic Ja uważam, że psy nie muszą być adoptowane razem. Owszem, jeśli znajdzie się taki dom, będzie cudownie. Jeśli jednak znajdzie się wspaniały dom dla jednego, to moim zdaniem trzeba tego jednego oddać i nie marnować szansy. Moim skromnym zdaniem, Zyll w dom z innym psem (a najlepiej sunią) na pewno szybko zapomniałby od Willu i się przyzwyczaił. Quote
kasiaprodex Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ziutka napisał(a):Kasiu nie zapomnij o Iwonce pamietam Ciotka prosze o wypowiedz na temat faktur Quote
Ziutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 kasiaprodex napisał(a):pamietam Ciotka prosze o wypowiedz na temat faktur O jakiej ciotce mówisz :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
kasiaprodex Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 o wszystkich ciotkach. na jakiego psa przeznaczyc te fakturki. na konkretnego czy wyslac na AFN i ciotki same zadecyduja ? Quote
kasiaprodex Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ziutka napisał(a):Aaaa........rozumuju teraz :evil_lol: :cool3:i zero wypowiedzi Quote
kasiaprodex Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 dziś oneczki miały odwedziny.dostały karme (ukłony jeszcze raz w kierunku cioteczki Fony;)) Podziwjajcie ciotki jak nasze super strachliwce wygladaja na profesjonalnym szkoleniu.Pierwsze zdjecia to fotki ze szkolenia na posłusznosc a nastepne to ze szkolenia na psa obronczego i na agresywnośc. teraz najwazniejsza wiadomośc. Szkolenie jeszcze będzie miesiąc czyli razem w szkole będa 6 m-cy:-o i koniec stycznia/lutego prawdopodobnie oba ( jeszcze trza dograc1%) pojada do domu stałego. beda mialy do dyspozycji 3 000 m. Quote
Ziutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie pozostało mi nic innego jak tylko wklejać fotki bo Kasia już wszystko napisała.....ale powiem Wam cioteczki, że wspaniale było patrzeć na takiego szczęśliwego Willa i Zylla (Omar i Szejk :cool3: tak woła na nie pan Leszek)....i wyszkolone są już prawie do perfekcji :multi: W czasie szkolenia na atak Will jako jedyny z grupy ściągnął rękaw (treserski) treserowi - taką ma nasz chłopak siłę :evil_lol: No to podziwiajcie cioteczki fotki.... Kasiu - działka 6 tyś metrów ;) [SIZE=2] Posłuszeństwo Willek i Zyllek wychodzą do samochodu i fruuu na szkolenie. Quote
Recommended Posts