Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciężko.....

Własnie zasnął, a tak to cały czas popiskiwał i nie mógł sobie znależć miejsca. Nie pił, nie siusiał. dzwoniłam przed chwila do doktora co robić? Kazał spróbwować czy mały coś zje.gdyby nie jadł, kazał przyjeżdżać.

Na szczęście mały pałaszował z apetytem..

Prawdopodobnie  ma blokadę psychiczna m.inn.spowodowaną tym głupim abazurem. Nie dosc że go boli w dwóch miejscach, to jeszcze to. Trochę go przycięłam, bo był wielki jak na słonia.Mały co chwile blokuje się pomiędzy meblami.Szuka spokojnego kąta.

Jutro podjadę do Lecznicy i wymienię abażur na kaftanik. Wytniemy dziurę na siusiaka i powinien zasłonić i miejsce po jajeczkach i udo.

Biedactwo moje kochane.

Ja bym tych wszystkich pseudohodowców udusiła gołymi rękami. Potem się rodzą takie Buble i cierpią. Cholerni  rozmnażacze ...

Dzisiaj w Lecznicy;

19e960ad33310726med.jpg

6e9bec180e7d3c1bmed.jpg

d119b9cf6e2db11emed.jpg

7f9b3bafd026eb78med.jpg

3b30398416e08ce4med.jpg

Posted

Ja też pomogę.

Kapelusz faktycznie wielki.Ja zdejmuję do picia , jedzenia i na spacery.

Trzeba było mi go wziąć ,a nie tę Gryzeldę.Tylko co wtedy by z nią było.Chyba do końca życia by siedziała w schroniskowej budzie.

• Upvote 1
Posted

Jak tam po nocy?

Basiu dostałam wczoraj od siostry znajomej duży drapak. Opowiedziałam Pani o tym biedaku i zadeklarowałam, ze pieniądze z drapaka pójdą na jego operację. 

Zrobię zdjęcia i wstawię. Problem będzie tylko z wysyłką bo to wysokie jest. 

• Upvote 2
Posted

Drapak ma 108 cm wysokości. 

Będzie problem z wysyłką.

W razie wysyłki by się przydał  ktoś kto ma podpisaną umowę z kurierem to wtedy wysyłka by wyszła taniej.

22625219288513028444.jpg

• Upvote 1
Posted

Ewentualnie odbiór własny.

Chyba z Leszna gdzie mogę go dowieść marnie będzie z kupującymi. 

Warszawa , Wrocław to by miał powodzenie bo więcej czynnych dogomaniaków tam jest.

Posted

Drabak mozna rozkrecic i poskladac :)

Tak? No proszę :)

To muszę wieczorem poprosić TZ aby przypatrzył się co i jak tam się robi :)

Dziękuję Wiesiu :)

Posted

Po prostu krecic, kazda czesc jest przykrecona na dlugich srubach,, nie potrzebny zaden srubokret tylko raczki, po rozkreceniu pozostanie tylko dolna czesc z dziura, tej nie mozna rozkrecic :)

Posted

Po prostu krecic, kazda czesc jest przykrecona na dlugich srubach,, nie potrzebny zaden srubokret tylko raczki, po rozkreceniu pozostanie tylko dolna czesc z dziura, tej nie mozna rozkrecic :)

To poproszę TZ aby swoimi łapskami zrobił to delikatnie :)Bo jeszcze śruby urwie :)

Co tam u chłopaka?

Posted

I ja przydreptałam do malucha, jest śliczny.Oby szybko wrócił do zdrówka.

A zamiast rehabilitacji pooperacyjnej,nie wystarczy ruch samoistny a dopiero później jak rana się wygoi to rehabilitacja na całego u specjalisty.