Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

NIKT NIE ODWIEDZA LUXA :shake:
a on tak strasznie piszczy jak widzi nas z daleka... Biedak siedzi w tym schronie i siedzi :(
I już chyba stracił nadzieje na domek :(

Posted

Asior napisał(a):
Ty się nie śmiej.. Ty wiesz z jaką siłą on skakał???

Oj, podejrzewam, że ze sporą... Wybacz, nie mogłam się powstrzymać :razz:

Przydałby się jakiś silny fizycznie człek, ale i... świadomy, mądry i cierpliwy, który zaopiekowałby się Luxem... Gdzie go znaleźć...?
:roll:

Posted

wiesz co, on na smyczy zachowuje się w miare fajnie.. tylko problem jest w tym, zę po przyjściu do nowego domu zawsze próbuje swoich "sztuczek" do dominacji... i zawsze ludzie rezygnują...
A do nas w schronisku jest najwspanialszym psiakiem na swiecie....

• 3 weeks later...
Posted

piękny i cudowny :( ale trzy razy zwrócony..... Bo on bardzo dominuje.. ale tylko opiekuna w domu, bo my z nim możemy zrobić wszystko :shake:
siedzi juz chyba ze 3 lata w schronisku :(

Posted

Asior napisał(a):
piękny i cudowny :( ale trzy razy zwrócony..... Bo on bardzo dominuje.. ale tylko opiekuna w domu, bo my z nim możemy zrobić wszystko :shake:
siedzi juz chyba ze 3 lata w schronisku :(

o matko....tyle czasu w schronie? a na 1 stronie pisze, ze on ma 1,5 roku:crazyeye:

w każdym bądź razie ogłaszałabym go jako mix boksia:lol: i musi iść do ludzi, którzy od początku pokażą mu, że nie on jest panem domu - muszą miec pojęcie o trudniejszych psach

Posted

daj mi tekst to wrzucę go na miejsce linuxa(bo linuxa przez pomyłkę wystawiłam 2 razy więc mogę jedno allegro zamienić na luxa.
sama nie mam czasu grzebać w watku by poskładać tekst bo mam chore dziecko i w ogóle jestem przy kompie z doskoku.