Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga, przepraszam, ale mam tyle na głowie ostatnio, ze nie wyrabiam z tym tekstem.. do tego jestem kompletne beztalencie jeśli idzie o tworzenie tekstów...
Jak tylko coś wymyśle napisze.. :(

są ludzie chętni na Luxa... od kilku tyg przychodzą do niego....(na razie bez spacerowania)... To młodzi ludzie (parka) wiedzą o nieudanych adopcjach Luxa i o jego próbach dominacji...
Zastanawiają sie cały czas...

• 4 weeks later...
Posted

nic nie chciałam wczesniej pisać.. Pewien pan odwiedza regularnie Luxa.. wyprowadza go na spacer, za zgodą kierownika :)
I z początkiem sierpnia go bierze.. wie, zę Lux chyba 3 razy wracał z adopcji, wie, ze dominuuje, wie wszystko i stwierdził, zę tamci ludzie za szybko rezygnowali a on tak łatwo się nie podda :)

Posted

Asior! Czy to sen:crazyeye:
Byłoby wspaniale,aby już nigdy so schronu nie wracał!:loveu:
Trzymam kciuki za upór i wytrwałość tego pana!;)

Posted

epe napisał(a):

nie wolno nam sie na razie cieszyć, bo zawsze wtedy się coś spierd....
Dlatego, NIE CIESZYMY SIE, ale CZEKAMY NA ROZWÓJ WYDARZEŃ!!!!

Posted

epe napisał(a):

miałam okazję rozmawiać z tym panem, wygląda na konkretną osobę mówił że jest/są zdecydowani na Lux'a (wtedy był z żoną). Mówił że przyjeżdżają wychodzą na spacerki żeby się psiak do nich przyzwyczaił, poznał. Przykro mu że nie miał psiak do tej pory szczęścia. Są na niego zdecydowani ale ze względu na to iż jadą na wywczasy to zaadoptują go dopiero po powrocie.

Posted

wybaczcie prośbę...ale szukam cioteczek z Krakowa...:oops:

Cioteczki...z Krakowa...okolic Krakowa...
Potrzebujemy pomocy...towarzystwa...przy przewiezieniu benia z Olkusza do dt ...w sobotę!

Czy,ktoś może pomóc i towarzyszyć Kinyi?
...rano w tę sobotę?

...czekam na pw...pilne:-(

• 1 month later...
Posted

w zasadzie mogę chyba już napisać, ze Lux od ok 2 tygodni w swoim domku ;)

Nie można powiedzieć, że jest grzeczny, bo nie jest.... Stawia się.. jak Pan kazał mu zejść z łóżka to pokazał piękny komplecik zębów :)
Ale Pan się nie daje ;)
Co dziwne, Lux ma respekt największy przed synem Pana :D który raczej go "olewa" w sensie, że nie przejmuje się szczególnie jego zachowaniem, czasem go głaśnie i to chyba działa, ze nie jest czuły i wylewny.. Chyba to jest sposób na Luxa.. I kiedy za karę musi Lux ubrać kaganiec, wtedy tylko syn to może zrobić...
Na spacerkach ideał....

Pan był już z Luxem u Zuli (tej od tresury) i Zula jest dobrej myśli.. mówi, że mimo tych wyskoków w Luxie nie ma agresji... On po prostu tak reaguje, bo jest niepewny no i boi się, że znów wróci do schronu....

[SIZE="1"]podczytywacze którzy mącą (oni wiedzą o kogo chodzi) możecie sobie darować
sama dam znac Uli, ze napisałam tą informacje