Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dom znalazły:
Szorstkowłosy szczeniak BAJKA

Murzyn z 17 ( dom z ogrodem :) )

i Basta ( będzie pilnować firmy w Elblągu )

Przyjęliśmy dwa psiaki: rudą KIARĘ- którą w najbliższych dniach odbiorą właściciele ( szukają jej, porozwieszali plakaty o których wiemy, niestety mieli wyłączoną komórkę od rana i nie dodzwoniliśmy się ) i małego samca APISA, który prawdopodobnie zostanie odebrany w poniedziałek przez swojego właściciela. :) Więc jesteśmy na plusie. :)

Dostaliśmy znów wielkie wory ze swetrami,ciuchami. :)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś ostatecznie podpisałam umowę adopcyjna Viki. Sunia ma się rewelacyjnie, zdecydowanie odżyła, jak w nowym domu jest jedynym czworonogiem.
Później wstawię kilka zdjęć z nowego domu na jej wątek!

W tym miejscu chciałam podziękować wolontariuszom, pracownikom i p. weterynarz za opiekę nad sunią podczas schroniskowej choroby. P. Joli za świetną współpracę i oczywiście Ewelinie za opiekę nad sunią do czasu znalezienia domu! Wszystkim, którzy pomogli finansowo jak i poprzez ogłoszenia to dzięki Wam mała dostała szansę na lepsze życie!

Posted

Nie wydawać psa szczupłej dziewczynie z Pasłęka lub okolic. Nie wiem gdzie jest zameldowana. Ma krótkie farbowane na czarno wlosy, proste do ramion, często gladko związane w kucyk. Ma przyjechać ze znajomymi po szczeniaka, którego odemnie nie dostala. Ostatni zmarl jej na parwo. Jej koleżaneczka szuka dla siebie labka. Dziewczyna może tez wziąśc innego psa ! Może już była w schronisku, , tylko mnie nie zdradżcie !!!

Posted

zdjęcia pudla wymiataja:crazyeye::multi: 10 letni pies:crazyeye:

ja tez mam fajne zdjęcia z wczoraj...zdjęcia w glowie tylko niestety z braku aparatu. Zaraz wstawie pudla na watek i zmienie zdjecia w ogloszeniach.

geeeenialny pudel