Rybc!a Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Dzisiaj dom znalazły: Szorstkowłosy szczeniak BAJKA Murzyn z 17 ( dom z ogrodem :) ) i Basta ( będzie pilnować firmy w Elblągu ) Przyjęliśmy dwa psiaki: rudą KIARĘ- którą w najbliższych dniach odbiorą właściciele ( szukają jej, porozwieszali plakaty o których wiemy, niestety mieli wyłączoną komórkę od rana i nie dodzwoniliśmy się ) i małego samca APISA, który prawdopodobnie zostanie odebrany w poniedziałek przez swojego właściciela. :) Więc jesteśmy na plusie. :) Dostaliśmy znów wielkie wory ze swetrami,ciuchami. :) Quote
natalia_aa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dziś ostatecznie podpisałam umowę adopcyjna Viki. Sunia ma się rewelacyjnie, zdecydowanie odżyła, jak w nowym domu jest jedynym czworonogiem. Później wstawię kilka zdjęć z nowego domu na jej wątek! W tym miejscu chciałam podziękować wolontariuszom, pracownikom i p. weterynarz za opiekę nad sunią podczas schroniskowej choroby. P. Joli za świetną współpracę i oczywiście Ewelinie za opiekę nad sunią do czasu znalezienia domu! Wszystkim, którzy pomogli finansowo jak i poprzez ogłoszenia to dzięki Wam mała dostała szansę na lepsze życie! Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ale czeka mnie dziś wielkie dodawanie zdjęć! :crazyeye::lol: Quote
gops Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Vitka napisał(a):Ale czeka mnie dziś wielkie dodawanie zdjęć! :crazyeye::lol: czekamy :diabloti: Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dziś zacznę od kotków! :lol: Magik - jutro jedzie do mnie na DT! :multi: Tiffany Drożdż Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bułeczka po sterylizacji w przecudnym kubraczku :loveu: Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Migotka :loveu: - normalnie nadaje się na metamorfozę! Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Alma - nie wiedziałam, że ona jest taka piękna! Quote
basia0607 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Nie wydawać psa szczupłej dziewczynie z Pasłęka lub okolic. Nie wiem gdzie jest zameldowana. Ma krótkie farbowane na czarno wlosy, proste do ramion, często gladko związane w kucyk. Ma przyjechać ze znajomymi po szczeniaka, którego odemnie nie dostala. Ostatni zmarl jej na parwo. Jej koleżaneczka szuka dla siebie labka. Dziewczyna może tez wziąśc innego psa ! Może już była w schronisku, , tylko mnie nie zdradżcie !!! Quote
Valeur248 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dorota... litości... Jazz! Świetny, piękny, uśmiechnięty, czarny, latający piessss :diabloti: Quote
Charly Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 zdjęcia pudla wymiataja:crazyeye::multi: 10 letni pies:crazyeye: ja tez mam fajne zdjęcia z wczoraj...zdjęcia w glowie tylko niestety z braku aparatu. Zaraz wstawie pudla na watek i zmienie zdjecia w ogloszeniach. geeeenialny pudel Quote
Valeur248 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 kordonia napisał(a):Oooo :) Kto był z Zulą na spacerze? Jak sie zachowywała? Pralinka ją miała na wodzy :evil_lol: Była nawet grzeczna. Quote
Recommended Posts