Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam napisać, iż dziś odwiedziła nas Pani z gazety elbląskiej i ukaże w niej 4 nasze psiaki.
Miały być trzy, wybrałyśmy młodziaki: Małpę, Bonzo i Brunonę.
A Roxi będzie jako gratis :D

Posted

[quote name='natalia_aa']Tak, ale Nafi i natalia_aa niestety mają dużo rzeczy na głowie i zapominają, co kto chciał. Teraz cały nasz czas pochłania wyciągnięcie na własną rękę amstaffki z mordowni.
Zdjęcia Atosa są zrobione przez Korę, czekam na ich przesłanie ;)

teraz dopiero to przeczytalam, ze są zdjęcia:multi:. suuuper:)
no to czekam na wstawienie:)

Posted

Dzisiaj do domu poszła sunia-szczeniak JOLCIA i stary, czarny, średni pies z 4, odnaleziony przez właściciela .

Przyjęliśmy nowego, owczarkowatego samca, bardzo ładny.

Posted

Nie załamuj się Rybeńko! :-(
Są złe dni, ale bywają też dobre. Ja przez ostatnie dni przekonałam się o tym doskonale! Trzeba być dobrej myśli! Uszy do góry! :lol:

Posted

Viki od środy mieszka u Asi i jej rodziny w Gdyni Redłowie, zamieszkała tam by sprawdzić jak dogada się z 4 letnią Emilką, jak się okazało wszystko jest w jak najlepszym porządku. Victoria rozkochała w sobie całą rodzinę, rano budzi buziakami Emilkę do przedszkola!
W związku z powyższym jutro rano jedziemy na oficjalne podpisanie umowy adopcyjnej!

Posted

Więc wczoraj dom znalazła ta Luna:

A dzisiaj dom znalazła ta Majka:

Majka będzie mieszkała w domu z hektarową ziemią . Miała być mała zadziora, szczekająca. No i jest. I poszczeka i rodzinę w sobie rozkocha. Idealnie :D

Przyjęliśmy dziś też kotkę " Tiffani " tricolorkę zaciążoną prawdopodobnie i szczeniaka identycznego jak biszkoptowy LIROY - dostał imię ELDO .