Pralinka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja jutro też będę, ale dopiero ok. 12.00, bo rano jadę na kontrolę z Beirutem ;) Quote
gops Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 mojej cioci nie dawno odszedl pies , i zostalo karmy troche to psy z schroniska nie obraza sie mam andzieje jak dam peedigree 3 kg , nie otworzony worek jest ;) i mam kilka obrozy jeszcze , ktore podostawalam od znajomych to tez zaniose ;) ale 19 kwietnia zaniesc? czy lepiej przekazac vitce wczesniej zebyscie nie targaly tego z tamtad? Quote
gops Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Rybc!a']Ale nie powinniśmy brać więcej, niż jednego psa na głowę.. Ja też będę jutro rano. Ale ja zajmuję się Bonzo, bo na mnie czeka. :loveu: Gops, może lepiej przekaż to wcześniej ? Wiecie ile mam wątków do założenia .. No, no zgadnijcie .. :cool3: 32 ! :roll: to postaram sie vitce wczesniej przekzac, ale to ona znowu bedzie musiala to targac :diabloti: wooow zycze powodzenia :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Charly']Tzn.ze dwie osoby beda na pewno jutro rano? w trojke mozemy wziasc sporo psow- tak jak ostatnio:) ps. bede okolo 12 Ale nie powinniśmy brać więcej, niż jednego psa na głowę.. Ja też będę jutro rano. Ale ja zajmuję się Bonzo, bo na mnie czeka. :loveu: Gops, może lepiej przekaż to wcześniej ? Wiecie ile mam wątków do założenia .. No, no zgadnijcie .. :cool3: 32 ! :roll: Quote
gops Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Vitka napisał(a):Ja mogę odebrać. Noł problem :lol: Jutro jak chcesz przed 9 to przynieść to nie ma sprawy :evil_lol: Ryba dasz radę! Jestem z Tobą :loveu: yyyy .... o tej godzinie przekrecam sie na drugi bok :oops: moge jak wrocisz ze schronu Ci to podrzucic ;) i zaniesiesz nastepnym razem :razz: moze podjada do schronu(tzn ojciec moj) i podrzuce jutro ale nie obiecuje , napisze Ci esa jesli bede jechac ;) Quote
Vitka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja mogę odebrać. Noł problem :lol: Jutro jak chcesz przed 9 to przynieść to nie ma sprawy :evil_lol: Ryba dasz radę! Jestem z Tobą :loveu: Quote
Vitka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Zdjęcia z dziś od Rybci ;) Wstawiam ja, bo Rybcia zajmuje się zakładaniem wątków :lol: Oswojony, radosny, wspaniały Bonzo! Quote
Rybc!a Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Na nowe wątki zapraszam :) Podrzucona, przekochana KLUSKA. Wątek Kluski: Kluska- EFEKT NIEDOPILNOWANIA- wyrzucona w ciąży- TAK BARDZO CIERPI! Bonzo- 5 miesięczne szczenię PILNIE SZUKA DOMU! Wątek Bonza: Bonzo- SZCZENIAK - bardzo źle znosi schronisko - PILNIE DOM, TYMCZAS! Quote
Rybc!a Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ( wątek specjalnie dla KORDONII :loveu: ) Psi ideał- Adam. Wątek Adama: Pies IDEAŁ- zrównoważony,bardzo mądry ADAM- zwinięty w kłębuszek na CMENTARZU! Szczota czeka na Ciebie 2 lata.. Wątek Szczoty: Szczota- CZEKA NA DOM 2 LATA - czy los się do niej uśmiechnie?SZORSTKOWŁOSA SUNIA! Quote
Rybc!a Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Labradorkowata MADZIA Wątek Madzi: Labradorkowata, przekochana MADZIA- czeka w elbląskim schronisku. Quote
Rybc!a Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 11 miesięczna OTYLIA. Wątek Otylii: Cudowna, niespełna roczna OTYLIA- cudo! Spójrzcie na nią! Prosimy o ogłoszenia! Quote
Charly Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dziewczyny wybaczcie. wlasnie wrocilam z urzedow- trwalo dluzej niz myslalam. ale siedzac na krzesle i czekajac na swoja kolejke otrzymalam telefon od pewnej kobiety zainteresowanej naszym Icem (huskim). mieszka poza Elblagiem, ale nie daleko (Starogard czy jakos tak). W weekend chce przyjechac i go obejrzec. Quote
kordonia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dzis do domu poszła Pchełka :D Skakała z radości jak prawdziwa pchła :lol: Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Pchełka z 2 Polar z 17 ( zdjęcia, ostatnie schroniskowe później ) oraz dwie rezerwacje szczeniaków : SZCZENIAK JOLCIA ( jutro zostanie odebrany ) i szorstkowłosy SZCZENIAK BAJKA ( zostanie odebrany w następną środę ) . Na spacerze był Adam, Kama, Safar, Bajaderka, Atleta, Jazz, Tomaszek, Berek, Robik , Pachyder. Dostaliśmy od jednostki wojskowiej prawie 100 parówek w cieście :D Wszystkie rozdane :D Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A ja mam kilka zdjęć. ;) Rybcia i... Rybcia! :loveu: (pewnie zginę za tą fotę! :diabloti:) Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Picasa Web Albums - Anna - 09.04.14 Moje dzisiejsze zdjęcia. :) Nie pogniewam się za wstawienie :P Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Husky Ice :lol: Marek go pięknie wyczesał. :loveu: Quote
Recommended Posts