Valeur248 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Vitka napisał(a):Dlaczego "litości"? Mam już zdjęć nie dodawać? :evil_lol: Absolutnie! Nie przestawaj :evil_lol: Quote
kordonia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Oooo :) Kto był z Zulą na spacerze? Jak sie zachowywała? Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 kordonia napisał(a):Oooo :) Kto był z Zulą na spacerze? Jak sie zachowywała? Zula na spacerze jest po raz drugi. Pierwszy raz wyszedł całkowicie przypadkowo. Wyciągając całą 3 nie miałam pojęcia co to za pies :lol: I nie miała wyjścia - musiała iść. I szła. Ładnie chodzi... ma troszkę ludzi w... ogonku, ale chodzi dość dobrze. Musi być po prostu w "zapsionym" domu. ;) Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Valeur248 napisał(a):Dorota... litości... Jazz! Świetny, piękny, uśmiechnięty, czarny, latający piessss :diabloti: Dlaczego "litości"? Mam już zdjęć nie dodawać? :evil_lol: Quote
Charly Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Vitka- jestes mistrzynią- te zdjęcia są wspaniałe i ogłoszenia Jazza zupelnie inaczej się prezentują teraz. Kurcze:-(a ja się nie mogę doczekac zdjec Atosa z Ciapkowa:-( Natalio będą wkrótce? Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 (zaspamuję dziś cały wątek zdjęciami! :diabloti:) A wiecie jak aparat śmierdzi! :evil_lol: Atleta Quote
kordonia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 natalia_aa napisał(a):Tak, ale Nafi i natalia_aa niestety mają dużo rzeczy na głowie i zapominają, co kto chciał. Teraz cały nasz czas pochłania wyciągnięcie na własną rękę amstaffki z mordowni. Zdjęcia Atosa są zrobione przez Korę, czekam na ich przesłanie ;) Trochę przykro :( Każda z nas na jakąkolwiek Wasza prośbę od razu by zropbiła zdjecia pieskowi na którym by Wam zalezało. Tez miewamy dużo na głowie. Zrobiło mi sie jakoś tak smutno :( Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 kordonia napisał(a):Trochę przykro :( Każda z nas na jakąkolwiek Wasza prośbę od razu by zropbiła zdjecia pieskowi na którym by Wam zalezało. Tez miewamy dużo na głowie. Zrobiło mi sie jakoś tak smutno :( Zgadzam się... prosiłyście o zdjęcia Viki to kordonia zrobiła... o jakiekolwiek zdjęcia byście poprosiły przy najbliższej wizycie w schronisku bym je zrobiła... a wiadomo, że też nie mamy czasu wolnego, tam zawsze jest coś na głowie. Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 (nie martw się Karolinko, na zdjęciach pojawi się jeszcze Paulina ):evil_lol: Quote
hop! Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Faktycznie Pachyder jest strasznie chudy... Wrzucę na wątki fotki Berka i Migotki. ;-) Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 dobry pomysł! Możecie mi pomóc i rozrzucić zdjęcia po wątkach ;) Bo troszkę tego jest :evil_lol: Pachyderek - kochany! Quote
Charly Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 kurcze, jaki on jest piękny:-o. Mru miala racje...mowila ze belgijski owczarek w nim siedzi jak nic. Tak czy siak. piękny dlugonogi super pies Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jest piękny, jest! A jaki wspaniały! :loveu: chudy... Quote
Charly Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 tylko czemu nadal taka chudzina:roll:. Nie zwrócilam uwagi na to ile on je w ogole..On chętnie je? Może mu trzeba puszkowe dawac albo coś..:roll: Quote
Recommended Posts