natalia_aa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tak, ale Nafi i natalia_aa niestety mają dużo rzeczy na głowie i zapominają, co kto chciał. Teraz cały nasz czas pochłania wyciągnięcie na własną rękę amstaffki z mordowni. Zdjęcia Atosa są zrobione przez Korę, czekam na ich przesłanie ;) Quote
Yola! Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 muszę być podobna do mojego synusia, stąd różowa bluzka i korale:cool3: [quote name='Vitka']p. Jola miała również różową bluzkę, ale na wspaniałą okazję szorowania Skoczka przebrała na czarną :diabloti: Zwróćcie jeszcze uwagę na to jak Skoczek reaguje na kąpiel! "Jestem w niebie?!" :loveu: Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No oczywiście Pani Jolu! :loveu: Zaraz będą zdjęcia! :lol: Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Zacznę od szczeniaków. :loveu: Na początku takie nieśmiałe i grzeczne, a później jak się rozbrykały to nie mogłyśmy ich z powrotem zagonić! :evil_lol: Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Wolontariuszki wymieniają posłanie dla szczeniaków! :megagrin: Quote
Yola! Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 moje kochane,rozbrykane maluchy i oczywiście niezmordowane wolontariuszki;) Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Szybciej niż ja nie biega nikt!!! :loveu: Nikt też oczywiście wyżej nie skacze! Ja tak ładnie PROSZĘ! Quote
kordonia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Vitka']Adam Love :loveu::loveu::loveu: Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Bajaderka, Kama II i Safar - spacer :lol: (Basia, Valeour, Madzia i Vitka) Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 KANAPKA! Zobaczcie jakie szczęśliwy wśród kobiet! :cool3: Kama buja w obłokach. Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Dziś do domu poszła sunia z 8 (nie pamiętam imienia, może ktoś uzupełni) i tyle mi wiadomo. Oto ona i jej nowi właściciele! Wszyscy szczęśliwi!:loveu: Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Na sam koniec trochę wiosny! :loveu: Dla niewiedzących i gapciowatych :loveu: - Zdjęcia zaczynają się na 220 stronie :diabloti: Trochę się zagalopowałam :lol: Quote
Rybc!a Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 To nie Simba, to Otylia. :) A ta sunia, co poszła do domu to SAMI :) Cudownie, cudownie! A jutra od rana w schronisku jestem jaaaaaa.. kto się cieszy? :) Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja się cieszę! :multi::loveu: Psy też się pewnie cieszą... no może Przecinek się tylko nie cieszy, bo go przezywasz! :mad: Quote
Recommended Posts