Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Rybc!a']Picasa Web Albums - Anna - 09.04.14 Moje dzisiejsze zdjęcia. :) Nie pogniewam się za wstawienie :P Wiedziałam leniu! :mad: Wrzucę Ci kilka żebyś szybciej wątki tworzyła :eviltong: Działka Uśmiecha się :lol: Quote
kordonia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A to nasza Pani Kierowniczka. Moze to dziwne, co powiem, ale kiedy zobaczyłam to zdjecie, to poczułam sie naprawdę dumna, że należę do JEJ świty w JEJ schronisku :) Ajlowju :lol: Quote
kordonia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A to Adam z moją osobistą 33-letnią Sabcią :lol: Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A co to w ogóle za piesek nam panią kierowniczkę... całuje? :cool3: :evil_lol: Quote
Charly Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 kilka miesiecy temu - w listopadzie- wstawilam tutaj zdjecia kierowniczki kundelka czy orzechowcow-juz nie pamietam. W kazdym razie zdjecie pokazywalo "ichna";) kierowniczke na macie z psem. zobaczylam to zdjecie na jakims watku, po tym jak nam purzyk psiaki uspila jednego po drugim. Kto by pomyslal, ze tylko kilka miesiecy i prosze:) Dzieki za zdjecia Ice'a. Jest sporo telefonow o niego...sensownych brak. Jedna pani z okolic Lublina- bardzo fajna- jesli do konca maja nie znajdzie domu, ona wtedy bedzie go mogla odebrac.Jak on sie zachowywal na zewnatrz? Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dorota, chce ci się, chce ci się, chce! :loveu: Ajlowju! ; * Quote
Pralinka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Vitka napisał(a):A co to w ogóle za piesek nam panią kierowniczkę... całuje? :cool3: :evil_lol: To nasza krejzi Alma :lol: Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No nie wiem :eviltong: Zaraz mi znów fotosika zablokują :mad: Quote
kordonia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Mama, to jst moja mama. Ją kocham. I tylko ją: ;) Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jeszcze haszczak I teraz to najszczęśliwsze. Ostatnie schroniskowe zdjęcia Pchełki.:loveu: I Polara :lol: zwanego przez nas też Ofiarą :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Charcio-dogowata LUNA. Wątek Luny: Luna- piękna, dogowato-charcia, biszoptowa sunia - ODDANA PRZEZ WŁAŚCICIELA.. Amstaffowata DZIAŁKA. Wątek Działki: DZIAŁKA- amstaffowata sunia koczująca na działkach.. Quote
Recommended Posts