malawaszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Charly napisał(a):nie ma niestety:( a on nabiera pewnosci siebie i zadziora się robi z niego;) oo a to gagatek! ale do jakiego stopnia zadziora? wszczyna bójki? powinien być jedynym psem? Quote
basia0607 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Borsuczek']ten rudy piesek po wypadku to pies mojej kolezanki ;/[/QUOT Piesek u nas został z uwagi na duży uraz powypadkowy i brak możliwości wzięcia go do mieszkania. Pies mieszka w budzie. Właściciele nie podjeli się dalszej opieki nad nim. Szkoda bo Rydzuś cieszył się bardzo na ich widok a z drugiej strony to bardzo chory pies, walczylyśmy o niego prawie tydzien i żle by sie stalo aby coś przeszkodzilo dalszym jego leczeniu. Pies co dnia jest wypróżniany przez nas, doglądany, karmiony z ręki. Zawładnął naszymi sercami, bo to bardzo fajny piesek .Szkoda tylko, ech.... Quote
Borsuczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ehhh... jakoś nie zwróciłam uwagi dzisiaj na budy. szkoda mi go ! wiem, że jego włascicielka bardzo go kochała i strasznie sie przejmowała jak jej uciekł... coż...trudno.. ale moze dobrze ze piesek został w schronisku? bynajmniej ma szanse na zycie. Quote
Charly Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 no tylko tydzien potrzebowala, az zawitala do schroniska. a potem nie przejeła się tym, że jej rodzice planują uspic lub zostawic w schronisku. przejęła się natomiast jak jej tato zaplacil za niego. poza tym z tego co mówił jej tato, piesek nie uciekł, tylko "pobiegl sobie na spacer jak zawsze, tylko, że zawsze wracał, a tym razem nie" Quote
Charly Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 malawaszka napisał(a):oo a to gagatek! ale do jakiego stopnia zadziora? wszczyna bójki? powinien być jedynym psem? no tak trochę. ale wiesz psy tak czasem mają w zamknięciu. cięzko powiedziec, ale do tej pory byl tam spokoj. a teraz gnębi naszego Jeżyka mlodziutkiego. będę go miala na oku. . Quote
Borsuczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ehhh... jakoś nie zwróciłam uwagi dzisiaj na budy. szkoda mi go ! wiem, że jego właścicielka bardzo go kochała i strasznie sie przejmowała jak jej uciekł... cóż...trudno.. ale możne dobrze ze piesek został w schronisku? bynajmniej ma szanse na życie. Quote
Borsuczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ona ogólnie jest dziwna więc nie ma się czym przejmować... są ludzie i inni ludzie. Quote
AgaiTheta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dobrze, że jutro już będę w schronisku. Dlaczego dziewczyny nie macie czapek na spacerach?? Juro bez czapki, nie ma wyjścia. Wasi rodzice dzwonią, proszą, żeby dopilnować, macie mieć czapki, szaliki, rękawiczki i kurtki za pupę! I macie pić ciepłą herbatkę! A jak nie, to Bratkiem poszczuję! Quote
malkawil Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Charly napisał(a):no tak trochę. ale wiesz psy tak czasem mają w zamknięciu. cięzko powiedziec, ale do tej pory byl tam spokoj. a teraz gnębi naszego Jeżyka mlodziutkiego. będę go miala na oku. . Niezupełny spokój.... Już małego Rona stamtąd zabrałam, bo jak go pewnego dnia Kaspar zagonił pod kaloryfer, tak następnego biedak wciąż tam siedział.... Ale mimo to narazie nie upierałabym się, że musi być jedynym psem. Jeśli chodzi o Rona i Jeżyka to z tego, co widziałam, Kaspar tylko ich zajadle obszczekiwał. Quote
Rybc!a Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Ja też ostatnio zauważyłam, że Kaspar zawzięcie zaczepia Jeżyka. Młody się bał, uciekał. Potrzebowałabym teksty dla Skoczka, Szczoty i Sary, mam zamiar porządnie je ogłosić :) Quote
Charly Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 malkawil napisał(a):Niezupełny spokój.... Już małego Rona stamtąd zabrałam, bo jak go pewnego dnia Kaspar zagonił pod kaloryfer, tak następnego biedak wciąż tam siedział.... Ale mimo to narazie nie upierałabym się, że musi być jedynym psem. Jeśli chodzi o Rona i Jeżyka to z tego, co widziałam, Kaspar tylko ich zajadle obszczekiwał. no własnie, pamiętam, że wspominałas cos o Kasparze raz, tylko pewna nie byłam. Quote
Charly Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 malkawil napisał(a):Niezupełny spokój.... Już małego Rona stamtąd zabrałam, bo jak go pewnego dnia Kaspar zagonił pod kaloryfer, tak następnego biedak wciąż tam siedział.... Ale mimo to narazie nie upierałabym się, że musi być jedynym psem. Jeśli chodzi o Rona i Jeżyka to z tego, co widziałam, Kaspar tylko ich zajadle obszczekiwał. no własnie, pamiętam, że wspominałas cos o Kasparze raz, tylko pewna nie byłam. Quote
basia0607 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Za szybko wyrokować sznaucer jest psem " zaczepnym ". One inaczej zachowują się w boksie zupelnie inaczej w domu. Psy obecnie mało przebywają na dworze, siedzą w ogrzewanych boksach, na dosyć małej powierzchni, nie wytrzymują tego.Są dni , że jest spokojnie i są takie, że zawsze wybuchają zadymy.Dzisiaj u sznaucera bylo cicho za to obok u onków awantury. Wcalę się im nie dziwię, energię muszą gdzieś wyładować. W każdym boksie po pewnym czasie ukatywnia się dominant. Quote
Maadzia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Rybc!a napisał(a):Ja też ostatnio zauważyłam, że Kaspar zawzięcie zaczepia Jeżyka. Młody się bał, uciekał. Potrzebowałabym teksty dla Skoczka, Szczoty i Sary, mam zamiar porządnie je ogłosić :) to do mnie ? ;D Quote
Aga3006 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Nasz dzisiejszy śnieżny zaprzęg :evil_lol: ciągniemy! Quote
Aga3006 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Na cztery psy:cool3: coś się poplątało:diabloti: Labka straciła głowę Quote
Aga3006 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A tak wolontariusze odpoczywają:evil_lol: Kalendarz- mistrz drugiego planu Quote
Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ale dziś się pieski wymęczyły! :) Labka i Saba to niezłe ciągniki :D Quote
Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zaprzęg w stanie spoczynku, a Patrycja nadal podekscytowana :evil_lol: Juuuhuuu! Quote
Aga3006 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ale ta kicia jest piękna. Dlaczego ja nie mogę mieć kota:placz::placz: Vitka super zdjęcia robię spam bo mam mało postuff Quote
basia0607 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Czy Wy zawsze musicie robić najlepsze imprezy z psami gdy mnie nie ma w schronisku ? Kocham Rydzykowe oczęta ! Quote
Recommended Posts