Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ja mam takie pytanie
moja ciocia wziela ze schroniska z rok temu szczeniaka suczke, powiedziano jej o darmowej sterylce dlatego brala suke nie psa
poszla do weta ,powiedzial ze pies za maly mial 2 miechy to wiadomo
teraz minal rok suka wlasnie sie oszczenila bo jest podwrokowa nikt nie zauzwayl nawet cieczki
chcieli ja wysterylizowac bo mysllei ze jescze moga , nie chca nastepnych sczeniakow a nie stac ich na sterylke
poszli do weta a on powiedzial ze darmowa sterylka jest tylko 2 tyg od wziecia psa ze schronu
czy to prawda?
w takim razie szczeniaki nie lapia sie juz na darmowa strylke?
powinniscie mowic to ludzia zeby pozniej nie porozumien nie bylo , chyba ze juz mowicie :)
w kazdym razie uspali 5 sczeniakow i jedego zostawili , znajac zycie trafi on do schroniska jak nikt go nie wezmie ;/

Posted

To nieprawda, przecież to byłoby zupełnie bez sensu! Na pewno nie nasz weterynarz udzielił jej takiej informacji. Niech do nas zadzwoni w poniedziałek, żeby się umówić.

Posted

malkawil napisał(a):
To nieprawda, przecież to byłoby zupełnie bez sensu! Na pewno nie nasz weterynarz udzielił jej takiej informacji. Niech do nas zadzwoni w poniedziałek, żeby się umówić.

nie ,nie nasz tylko ten na robotniczej poniewaz dostala informacje ze to tam sa darmowe sterylki ze schronu
dzieki za dopowiedz!!
napewno zadzwonia do schronu sie dowiedziec , bo szkoda sczeniakow i suki ;/

Posted

[quote name='basia0607']A ja się z takiej oranizacji wypisuję !! Albo przeniosę papiery do innej, zapodam Was do sądu o kradzież. Pójdziecie na dołek a ja wam nagotuję rosołu z kaczki i przyniosę !

Uwaga na panią Basie !!!

Przybyło kaczek w schronisku :diabloti:

Posted

Jest okropnie zimno, mam nadzieję, że to się już niedługo skończy, ja mam dość śpiąc w gorącym domu, pod kołdrą, w grubej piżamie, a co z tymi najmniejszymi, z krótką sierścią? Schronisko- nie każdemu psu jest w stanie zapewnić naprawdę dobre warunki, ale mimo to mają budy, mają słomę, mają jedzenie.
A te bezdomne? Które koczują w jakiś piwnicach, śmietnikach, parkach?
Aż serce mnie boli na samą myśl.
Myślę o nich szczególnie, gdy pada, gdy jest tak zimno, lub w Sylwestra.

Posted

___Justyna___ napisał(a):
Dziewczyny nie mogę się dodzwonić do schroniska, a na skrzyżowaniu koło Kalinki leży potrącony psiak i strasznie wyje... ;(

Już nie wyje . :(
  • Posted

gops napisał(a):
    nie ,nie nasz tylko ten na robotniczej poniewaz dostala informacje ze to tam sa darmowe sterylki ze schronu
    dzieki za dopowiedz!!
    napewno zadzwonia do schronu sie dowiedziec , bo szkoda sczeniakow i suki ;/

na robotniczej robili sterylki być może za purzyckiej, czyli przed styczeń 2009. Regulacja z dwoma tygodniami nawet na tamte czasy wydaje mi się nieprawdopodobna.

Posted

Ale zimnooo!
    Na spacerku była dziś cała 12 i 13. Mega spacer! Ja i Damian mieliśmy po dwa psy, bo okazało się, że jeden siedział zastraszony w budzie jak go szukaliśmy i Rupak nam gdzieś uciekła ;p
    Fotorelacja jest. :) Nie za duża, ale jest. Jak tak mrozi to dużego aparatu nie mogę wyciągnąć, bo zaraz mi palce zamarzają i nie mam czucia. :( Ale mały też daje radę. ;)