Aga3006 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Vitka'] To zdjęcie jest nieziemskie:loveu: Wniosek musimy wszystkie szczeniaki trzymacz na dworze:evil_lol: Melektra! Super! Quote
Charly Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 no ja nie wiem;) tutaj ojcem był jakiś niedzwiedz, więc to całkiem co innego:) Quote
Charly Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Melektra zarezerwowana, co by nikt inny jej nie zabral:cool3:. Doskonale to rozumiem, Melektra to dorosła, mądra suka- będzie wdzięczna, oddana i szczęśliwa:lol: no i do domu własnie poszedł..TOMASZEK!!!!!!!:multi::crazyeye: Quote
Charly Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dzwonił ktoś po arnolda- z Rotterdamu- albo to jakas sciema, albo rzeczywiscie ktoś go chce...ale jakoś nie bardzo mi to podchodzi- a Wam? wiem, ze Holandia miala bardzo restrykcyjne regulace dotyczące bulowatych i jakis czas temu psy wyglądające bulowato, pitowato mogły być usypione na granicy- za sam wygląd!. poza tym nie mamy nikogo do wizyty przed adopcyjnej. nie. do Holandi nasz amstaf nie pojedzie. Quote
Vitka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nie wierzę! Melektra i Tomaszek! Niewiarygodne!!! :D Quote
Charly Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dziś do schroniska trafil prześliczny młodziutki zdrowy piesek (5 miesięcy): mieszanka ratlerka z jamnikiem. bardzo wystraszony. Pies (podobno) został wyrzucony z auta na Zatorzu. Jeśli ktoś szuka małego slicznego psiaka- zapraszamy:) Quote
Vitka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Najpierw, póki działa dogo dodam zaległe zdjęcia ;) Quote
Charly Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 kocie miny super:) Użyję do ogłoszeń:) a więc do domu poszła dzisiaj Melektra. Czekało na nią przygotowane dla psa auto, czerwona smyczka i obróżka. Poszłam po nią do kojca- podeszla i grzecznie czekala, aż założe jej obrożę. Jest cudowna:loveu: Zobaczyła swoją pania, przywitała się, pani otworzyła auto i Melektra wskoczyla na tyle siedzenie, spokojnie zasiadła czekając na odjazd. Zachowywała się tak, jakby wszystko tak wlasnie mialo być.. Rupak zrobiła jej kilka zdjęc Poszła do domu jeszcze kotka Misia:) Duża juz eks szczeniorka Melisa i mala Luciana:) Quote
Vitka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak dziś zobaczyłam tego kota to zaniemówiłam! Przecież to Pampuch!!! Kordonia, pamiętasz go? Był u mnie na DT od kordoni. Po dodaniu ogłoszenia znaleźli się jego właściciele, może znów się wymknął? w schronisku: u mnie : Quote
Charly Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 muszę sprawdzić, co jest napisane na jego karcie. ale pampuch z niego faktycznie pelną gębą... Quote
Vitka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 On był u mnie w 2007 roku, na zdjęciu jest identyczny. Kordonia go chyba gdzieś znalazła. Nie pamiętam. Quote
Charly Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 alez on jest niefotogeniczny. ale juz lepiej na Twoich zdjęciach- dzięki:) Quote
Vitka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Brunon :) Dorotka biegała sobie beztrosko z pieskami... Aż tu nagle pieski wymyśliły, żeby Dorotkę przewrócić! :evil_lol: Quote
Vitka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ale dzielna dziewczynka szybciutko się pozbierała :evil_lol: I dalej biegała beztrosko :lol: Potem Patrycja No i w końcu Vitka! ;) Quote
Charly Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 biedny brunonik taki smutny. jest swietnym psem- przynajmniej ja mam z nim tylko pozytywne doswiadczenia. zrobię mu zaraz ogloszenie. Quote
Vitka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ustawcie się ładnie! :cool3: taaa... Wieeeeeeeeeeeelki szczeniaczek! Dorotka dostała też buziaczki :diabloti: Quote
Recommended Posts