Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Melektra zarezerwowana, co by nikt inny jej nie zabral:cool3:. Doskonale to rozumiem, Melektra to dorosła, mądra suka- będzie wdzięczna, oddana i szczęśliwa:lol:

no i do domu własnie poszedł..TOMASZEK!!!!!!!:multi::crazyeye:

Posted

dzwonił ktoś po arnolda- z Rotterdamu- albo to jakas sciema, albo rzeczywiscie ktoś go chce...ale jakoś nie bardzo mi to podchodzi- a Wam? wiem, ze Holandia miala bardzo restrykcyjne regulace dotyczące bulowatych i jakis czas temu psy wyglądające bulowato, pitowato mogły być usypione na granicy- za sam wygląd!. poza tym nie mamy nikogo do wizyty przed adopcyjnej. nie. do Holandi nasz amstaf nie pojedzie.

Posted

Dziś do schroniska trafil prześliczny młodziutki zdrowy piesek (5 miesięcy): mieszanka ratlerka z jamnikiem. bardzo wystraszony. Pies (podobno) został wyrzucony z auta na Zatorzu. Jeśli ktoś szuka małego slicznego psiaka- zapraszamy:)

Posted

kocie miny super:) Użyję do ogłoszeń:)

a więc do domu poszła dzisiaj Melektra. Czekało na nią przygotowane dla psa auto, czerwona smyczka i obróżka. Poszłam po nią do kojca- podeszla i grzecznie czekala, aż założe jej obrożę. Jest cudowna:loveu: Zobaczyła swoją pania, przywitała się, pani otworzyła auto i Melektra wskoczyla na tyle siedzenie, spokojnie zasiadła czekając na odjazd. Zachowywała się tak, jakby wszystko tak wlasnie mialo być.. Rupak zrobiła jej kilka zdjęc

Poszła do domu jeszcze kotka Misia:)

Duża juz eks szczeniorka Melisa i mala Luciana:)

Posted

Jak dziś zobaczyłam tego kota to zaniemówiłam! Przecież to Pampuch!!! Kordonia, pamiętasz go?
Był u mnie na DT od kordoni. Po dodaniu ogłoszenia znaleźli się jego właściciele, może znów się wymknął?

w schronisku:

u mnie :