Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na spacerze był jeszcze Kopi, Arton i Kokos. ;)
Kokos niestety nie wyglądał na zadowolonego, ale za to Arton miał niesamowitą frajdę. Kopi szybko pokazał mu, że trzeba się trzymać blisko ludzi i się chłopaczek nauczył. :)

Posted

Kokosia zamawiam trochę wiecej zdjęc do ogloszen. Ma wyjątkowo smutną historię- jego pan umarł, Kokos nie dopuszczał Policji do zwłok. w końcu udało się go odciągnąć i zabralismy go do schroniska- rodzina zmarłego nie przyjęła psa...To okropna bida, pogryziony, wynędzniały. psy go nie lubią, on nie lubi schroniska. chce iśc do domu. Tragedia starszego, mądrego psa.

Posted

[quote name='Charly']kocie miny super:) Użyję do ogłoszeń:)

a więc do domu poszła dzisiaj Melektra. Czekało na nią przygotowane dla psa auto, czerwona smyczka i obróżka. Poszłam po nią do kojca- podeszla i grzecznie czekala, aż założe jej obrożę. Jest cudowna:loveu: Zobaczyła swoją pania, przywitała się, pani otworzyła auto i Melektra wskoczyla na tyle siedzenie, spokojnie zasiadła czekając na odjazd. Zachowywała się tak, jakby wszystko tak wlasnie mialo być.. Rupak zrobiła jej kilka zdjęc
[/QUOTE]

Pamiętam jak Masza jechała do domu, Melektra wtedy wskoczyła do bagażnika i nie chciała wyjść. :cool3:
i wreszcie przyszedł czas na nią :multi:

Posted

pytala mnie ostatnio pewna pani mrugając przy tym okiem, czy historia Melektry jest prawdziwa czy zmyślona...
Kilka dni temu inny pan pytał, czy faktycznie one wszystkie są porzucone.... a co innego? z nieba nie spadły, my ich nie namnożyliśmy. Dziwne pytania. Nie chcemy widziec co się dzieje wokół. A potem wielkie zdumienie i masowa histeria. tak jak teraz histeria mas jako reakcja na artykuł o zaglodzonym Ramzesie.

Posted

przepraszam, ale ja muszę się ustosunkować do moich zdjęć z szczeniakami. ja nie dostałam buzi tylko jakiś brzydal walnął mnie z liścia w twarz i dlatego miałam taką zdziwioną minę :D
zaraz wstawie zdjęcia Melektry

Posted

pimpuś został wywalony z auta- ale jest tak cudny, ze pewnie szybko dom znajdzie.

Pimpuś jest baaardzo wystraszony, jednocześnie chce być bardzo blisko człowieka. kiedy przyszedł musiałysmy zawołać panów- bałysmy się pimpka:evil_lol::oops: