Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

malkawil napisał(a):
Chucka może dwie godziny nie było. Wystraszył się petardy i gdzieś pognał ale sam wrócił... Kto taka panikę zasiał?? Dziwne, że Wam do głowy nie przyszło, że wszedzie bym się o tym rozpisała gdyby było inaczej....

pomyslałam, dzwoniłam od razu po tej "informacji", ale siec była chyba przeładowana. no i chlopaki zapewniali, ze od tygodnia nie ma zadnych wieści o nim. ogromnie się ucieszyłam, ze jest inaczej.

edit: no to Vitka masz psa wreszcie:evil_lol:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No i się udało :)
Zaraz po tłuściocha przyjdzie pani :D

Nazywa się Walker. Uciekł pani rano na spacerze.

edit: Już poszedł do domu! ;)
Teraz muszę zmyć podłogę, bo naświnił niesamowicie :evil_lol:

Posted

basia0607 napisał(a):
Ja też zbieram porzucone psy, szczeniaki i nikt ich nie szuka !!!

bo to pewnie nie labradorki:( tylko ktoś rozmnożyl "dla zdrowia suki" a potem "co z tym fantem zrobic?

Posted

bylam dzisiaj w schronie z Vitka pierwszy raz od kilku miesiecy
i poprostu super!!! jak weszlam odrazu rzucily sie w oczy nowe boksy , ladne czyste , zadaszone, i eleganckie zielone boksy z tylu ;D
odrazu widac spore zmiany
:)

Posted

Ja z okazji Nowego Roku życzę każdemu zdeterminowania, wytrwałości i chęci do dalszej pomocy.
No i postanawiam na nowy rok, żeby wygospodarować sobie jeszcze więcej czasu dla zwierząt, choć to w dużej mierze nie zależy ode mnie, a od obowiązków przy swoich psach no i szkole..

Jeśli ktoś mógłby zrobić bazarek, to może i ja znalazłabym jakieś przydatne fanty :)
Tylko, kto by się tego podjął ?

Posted

Ja bym mogła zrobić jak już mówiłam, bo edycja mi działa. Wrzuciłabym może też jakieś rysunki, ale Vitka już robi więc aby nie mieszać pani kierowniczce w informowaniu o wpłatach to zrobić jak skończy się tamten albo niech Vitka połączy z tm co już jest:cool3:

Posted

jak na razie do domu poszły Celinka, Ashanti(gończa;)), Julian( piesek z lasu), kotek Pafnucy- kładł się na umowy adopcyjne, mruczał jak helikopter, bawil z dlugopisem i został wzięty wraz Juliankiem:)

poza tym przyszła pewna b. miła pani (wzięła od nas szczeniaka w styczniu zeszlego roku), stanęla w drzwiach i powiedziała: " chcę zaadoptować gadułę"

...no i ku rozpaczy Justyny zaadotpowała. zobaczyła ogloszenie gadulki na portelu i przyszła:)