Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, że jeden kot został uspiony- ale Beata mówi, że to Drakon. a my dzis z justyna nie mialysmy "sily" zajrzec do lodówki:oops:

w poniedziałek dowiemy się co z oczkiem

Posted

Charly napisał(a):
wiem, że jeden kot został uspiony- ale Beata mówi, że to Drakon. a my dzis z justyna nie mialysmy "sily" zajrzec do lodówki:oops:

w poniedziałek dowiemy się co z oczkiem

Do mnie można było zadzwonić.... Zapominacie coś o mnie... :( Sokole Oko nie przeżył :(

Posted

Charly napisał(a):
Tujka jest w schronisku. Oczko "wchłonęło" się juz całkowiecie, jest malutkie i zgrabniutkie, ale ślepe. Tujka bardzo się zmieniła, przytyła, biega, piszczy i nawet potrafi wyć- miała być od dzisiaj psem biurowym,a le tak bardzo wyła z tęsknoty za swoją izolatką i kolezanką Anielka, że wrócila z powrotem.

Leni ona niestety nie bardzo nadaje się do dzieci. Nie jest zbyt kontaktowa i mam wrażenie, że jest głucha.

Charly, pani spodobał się też sznaucerek od Was. Szukam kogoś na wizytę przedadopcyjnej w Głogowie - może znacie kogoś? to jest woj. dolnośląskie

Posted

Z Głogowa na dogo jest niewiele osób, znalazłam dziewczynę aneta-amicus, niestety nie znam jej. Wnioskując po stronie internetowej jaką ma w swoim profilu jest członkiem Głogowskiego Stowarzyszenia Pomocy Zwierzętom Amicus.

Ale to tylko uzytkownik znaleziony od tak na dogo...

Posted

no czas na nią. wierzę, że i ona podązy tropem kubusia, przecinka, baśi i gaduły i znajdzie wreszcie TEN dom:)

a pan kaczka dziś pływał znow w balii aktywnie, po czym zastygl. wystraszyłam się, że umarł czy coś i oberwałam po łapach...Poza tym kaczka nic nie zjadł- ani rozmoczonej bulki, ani kartofli z jajkiem. może przeżarty czy cuś

edit: acha Agnieszko i zrobił ci kupę na środku dywanu. popsikałam jakims srodkiem i....zapomniałam o niej..:oops:

Posted

W tej chwili nie jestem w stanie zaoferować jakiejś kwoty, dlatego oddam kilka nowych, lub w bardzo dobrym stanie rzeczy na bazarek- byłabym niezmiernie wdzięczna, gdyby ktoś mnie wyręczył i to przyjął, jeśli jednak nikt nie wyrazi chęci- zrobię to sama.

Dzisiaj dzwonił do mnie pan, który chyba dwa lata temu adoptował ode mnie dogowato-chartowego Kamisa, składając życzenia noworoczne, pytał co u nas słychać- powiedziałam, że wiele się zmieniło, wspomniałam o problemach finansowych- pan prosił o konto.
Rozsyłam też apel o wsparcie po znajomych :)

Posted

[quote name='Vitka']Gosiu, mam do Ciebie prośbę. :)
Wrzuciłam na wątek sznaucerów tego pieska:
http://img215.imageshack.us/img215/5155/img2107640x480.jpg
ty będziesz w poniedziałek w schronisku, czy mogłabyś sprawdzić ile ma lat, skąd się wziął, i jaki jest do ludzi? :)
Bardzo byłabym wdzięczna ;)

Do ludzi podobno jest bardzo strachliwy... Ktoś go przyprowadził, twierdząc, że znaleziony...Jeśli psów nie mylę ;) Sprawdzę wszystko jutro.