Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Weżcie coś do czesania psów. Niektóre potrzebują tego. Nie zapomnijcie proszę o łapce i ciężarówce, suczkach z izolatki. Trzeba je wyprowadzić bo biedne są tam dlugo. Niech też skorzystają ze słoneczka.

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kordonia']Dom znalazł ADam :) :

[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1748/adus.jpg[/IMG][/quote]

"dom znalazł Adam":shake: Typowa Kordonia:roll:.

Bardzo Ci dziekuję za to, że przyszłas w piątek ( w Twój wolny dzien od pracy) rano do schroniska o 7, żeby wykąpać, wylatać i wykupkać Adama, zrobić za mnie kociarnię i potem zawieść Adama do Warszawy do domu, który "sobie znalazł"....

Posted

[quote name='Vitka']:crazyeye:
Jestem pewna, że Adam będzie Ci wdzięczny do końca życia! :loveu::multi:[/quote]

na pewno, choć pewnie tęskni bardzo. Zdjęcie ze spacerku najlepiej obrazuje wzajemne relacje. Ale opuścił schronisko- Adam cudowny pies z cmentarza:multi:

Posted

Dzisiaj rano na pracowników schroniska czekała niespodzianka, a mianowicie Dylan :)
Siedział sobie w budzie, bez obroży, bez upięcia... Nikt nie wiedział o co chodzi. Przyszła Gosia, zadzwoniła do jego nowego domu i się okazało, że Dylan, strasznie zakochany w nowej Pani, poszedł za nią do pracy, wyskoczył przez okno. Nie mógł jej odnaleźć, to przyszedł do schroniska, co będzie się chłopak włóczył sam po mieście :) Pani po niego przyjechała, ucieszyli się wszyscy i Dylan wrócił do swojego domu.
Mądry piesek!

Posted

[quote name='AgaiTheta']Dzisiaj rano na pracowników schroniska czekała niespodzianka, a mianowicie Dylan :)
Siedział sobie w budzie, bez obroży, bez upięcia... Nikt nie wiedział o co chodzi. Przyszła Gosia, zadzwoniła do jego nowego domu i się okazało, że Dylan, strasznie zakochany w nowej Pani, poszedł za nią do pracy, wyskoczył przez okno. Nie mógł jej odnaleźć, to przyszedł do schroniska, co będzie się chłopak włóczył sam po mieście :) Pani po niego przyjechała, ucieszyli się wszyscy i Dylan wrócił do swojego domu.
Mądry piesek![/quote]

no nie uwierzę:crazyeye: Mądry kochany piechu- dobrze, że cały i zdrowy:multi:

a wszedl do swojej budy? hihihi...dobrze, że jeszcze pusta stała, bo by się biedaczysko nie mial gdzie przespać:)

Posted

w sobotę do domu poszła m. inn. kotka Nora:)

[IMG]http://images50.fotosik.pl/190/59ccf89f682bae59med.jpg[/IMG][URL="http://images50.fotosik.pl/190/59ccf89f682bae59med.jpg"][/URL]

Posted

Mam propozycje
14.09 w biedronce bedą rzeczy dla psów i pomyślałam że może dobrze by było sie złożyć np po 10zl i kupić z tą sume obroży i smyczy, szczotek i tego co brakuje
te rzeczy sa po 4zl za komplet
więc rzeczy wyszło by sporo
a słyszałam że brakuje ;)

Posted

[quote name='gops']Mam propozycje
14.09 w biedronce bedą rzeczy dla psów i pomyślałam że może dobrze by było sie złożyć np po 10zl i kupić z tą sume obroży i smyczy, szczotek i tego co brakuje
a słyszałam że brakuje ;)[/quote]

Nie wiem jakie są szczotki i grzebienie w Bidronce ale smycze i obroże są do kitu. Elementy metalowe popękały nam przy pierwszym spacerze. Szkoda pieniędzy.Obroże porwały się nawet u spokojnych psow.

Posted

[quote name='gops']Mam propozycje
a słyszałam że brakuje ;)[/quote]

Ja również nie polecam .. :shake:

Posted

to samo chciałam napisać. te najtańsze obroze i smycze to ryzyko dla naszych psów na spacerach. ostatnio miały być zakupione smycze i obroże, tylko jak zwykle zadan dużo , czasu brak.

Posted

smyczy nadających się na spacery jest może 3? plus dwie dlugie do szkolenia.

z obrożami sprawa wygląda faktycznie lepiej, choć jest strach, że pękną, bo są przemoczone, przesuszone, ubrudzone itp

Posted

Jeżeli chodzi o obroże to zostały same pęknięte, naderwane, za duże, za małe, itp...
A o smyczach to już nie wspomnę... są, ale jakie?! Krótkie, porwane, bez zapięcia i różne inne "wybrakowane".
Obroże jeszcze jakoś da się znieść, ale bez smyczy nie damy rady. :roll:

Posted

szmaciaki rzeczywiscie nie sa dobre
ale ala skozrana mam juz 2 lata i zyje ;)
zabawki etz mam jzu poand rok i zyja
szczotki nie mam od nich wiec neiwiem jak z trawoloscia

Posted

Kto w tę sobotę będzie w schronisku ? :) Już dawno mnie nie było, czas się zebrać, a że teraz szkoła i na za wiele pozwolić sobie nie mogę, to w sobotę wygospodaruję jak najwięcej czasu i mogę czynnie wziąć się za wyczesywanie psów . :) Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.

Posted

do domku poszły dziś 3 pieski:)

szczeniaczek, Łatka, która zostałą oddana kilka tygodni temu przez właściciela z powodu "alergii":roll: iiiiiiiiiiiiiiiii TOFFIK:multi::multi::multi: i to do naprawdę fajnego domu.