Ruffikuss Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A ja jako Wasz kochany moderator grzecznie proszę o własnoręczne powycinanie wszystkich tekstów. W tym topicu miały być same zdjęcia robaczki. Czas jak najkrótszy. Bo jak ja zacznę ciąć to uhu..... Quote
malawaszka Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops: :motz: :wink: Wiecie, co ? Tak usiłuję sobie przypomnieć, dlaczego ma się tu nie gadać...? 8) :o :lol: Nie mam serca wycinać fajnych komentarzy... :D Manu nie miała serca wycinać :wink: a Ty będziesz miał? :wink: Quote
Manu Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A ja jako Wasz kochany moderator grzecznie proszę o własnoręczne powycinanie wszystkich tekstów. W tym topicu miały być same zdjęcia robaczki. Czas jak najkrótszy. Bo jak ja zacznę ciąć to uhu..... Ruffuś, pozwoliłam im odrobinkę komentować zdjęcia, bo tak sztywno było... :roll: Pozwól.... :wink: Ale daleko odbiegające od zdjęć komentarze do wycięcia ! 8) Quote
LUSILLE Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Zrobiłam pięęęękne zdjęcie Pagaj,albo zwykłe zdjęcie pięknej Pagaj... :roll: Bez konsultacji,pozwalam sobie wkleić !!! :lol: :wink: Quote
00000 Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 LU!!!! :evilbat: A swoją drogą to ile ty tam masz jeszcze w zanadrzu zdjęć mojej osoby??!! :o Quote
LUSILLE Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 LU!!!! :evilbat: A swoją drogą to ile ty tam masz jeszcze w zanadrzu zdjęć mojej osoby??!! :o Nie mam więcej...(jedno rozmazane,ale to się nie liczy) !!! To,które tu wkleiłam było najładniejsze i chciałam Ci niespodziewankę zrobić !!! :D P.S. Nooo,dalej Ruffi,czyń swoją powinność,wycinaj teksty !!! :( Quote
Olcia P. Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Oki to teraz ja i Matisse :D oraz Kofcia i Ati ! Quote
Miga Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 Mrówcia, czyżbyś się zakochała w którejś z dziewczyn? ;) Quote
LAZY Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 Mrówcia, czyżbyś się zakochała w którejś z dziewczyn? ;) raczej w chlopcu...(czyt. Ati...) Quote
mrowka Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 Nio ten chlopak to dla mnie jak ksiaze z bajki mhhh.. A dziewczyny niczego sobie :iloveyou: moje milosci :cool1: przyznam Ati to taka zmyla 8) :lol: :lol: Quote
napciaa Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 No to i ja postanawiam się ujawnić :wink: http://jezioropetycja.w.interia.pl/6.JPG http://jezioropetycja.w.interia.pl/7.JPG Quote
bartek_yo Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 i czas na moje drugie wcieleni buehehe nie przestraszyc sie .... zdjecie robione telefonem wiec jakosc mowiac delikatnie beznadziejna oto ja : 8) Quote
sh_maniak Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Oto moja aktualna fotka http://majtahusky.w.interia.pl/szablon_obrazki/321.jpg Quote
arima Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 fiu,fiu-z takim uśmiechem to pasty do zębów moglabyś reklamować :D :D Quote
sh_maniak Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Qrcze co ta fotka mi się taka duża wstwiła :-? Zmniejszyłam tak samo jak zawsze :-? Armia daj spokój z mimi tragicznymi kiełkami by nikt tej pasty nie kupił 8) Quote
arima Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Armia daj spokój z mimi tragicznymi kiełkami by nikt tej psaty nie kupił 8) No ja myśle,że jednak by kupil :D :D :D :D :D Quote
malawaszka Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Armia :roflt: ma rację - śliczny uśmiech - gwiazdorski bym rzekła :wink: i piękne orzechowe oczy - mmm jakbym była facetem to bym się zakochała :lol: :wink: Quote
dana.r Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Postanowiłam przylączyć się do opalania i wygrzewania na słoneczku :wink: Czasami miło się tak poprzytulać :D Quote
malawaszka Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 o kurde o kurde - ale suuper fota dana.r :angel: Quote
dana.r Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Dziękuje, dziękuje w imieniu swoim i tego śpiącego podlotka (Cedyny) 8) Quote
Justa Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Justa one more time (zdjęcie z wczoraj :D ) Quote
Recommended Posts