Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja jako Wasz kochany moderator grzecznie proszę o własnoręczne powycinanie wszystkich tekstów. W tym topicu miały być same zdjęcia robaczki. Czas jak najkrótszy. Bo jak ja zacznę ciąć to uhu.....

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops:

:motz:

:wink:

Wiecie, co ? Tak usiłuję sobie przypomnieć, dlaczego ma się tu nie gadać...? 8) :o :lol:

Nie mam serca wycinać fajnych komentarzy... :D

Manu nie miała serca wycinać :wink: a Ty będziesz miał? :wink:

Posted
A ja jako Wasz kochany moderator grzecznie proszę o własnoręczne powycinanie wszystkich tekstów. W tym topicu miały być same zdjęcia robaczki. Czas jak najkrótszy. Bo jak ja zacznę ciąć to uhu.....

Ruffuś, pozwoliłam im odrobinkę komentować zdjęcia, bo tak sztywno było... :roll: Pozwól.... :wink:

Ale daleko odbiegające od zdjęć komentarze do wycięcia ! 8)

Posted
LU!!!! :evilbat:

A swoją drogą to ile ty tam masz jeszcze w zanadrzu zdjęć mojej osoby??!! :o

Nie mam więcej...(jedno rozmazane,ale to się nie liczy) !!! To,które tu wkleiłam było najładniejsze i chciałam Ci niespodziewankę zrobić !!! :D

P.S.

Nooo,dalej Ruffi,czyń swoją powinność,wycinaj teksty !!! :(

Posted

Nio ten chlopak to dla mnie jak ksiaze z bajki mhhh..

A dziewczyny niczego sobie :iloveyou: moje milosci :cool1: przyznam Ati to taka zmyla 8) :lol: :lol: