dariaopole Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 i Sevaśka na halloweenowym spacerze : Quote
Tengusia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 juz nie moge sie doczekac jak przyjade i zobacze te cuda na wlasne oczeta :grins: Quote
ULKA12 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ale wam zazdroszczę, te krajobrazy, ta wolność:loveu: Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zobaczcie ciotki jakie cudo u nas.... Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Modliszka piekny jest ten pies :-o:-o:-o:-o :loveu::loveu::loveu::loveu: ma jakis watek zalozony ??? Quote
modliszka84 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tengusia napisał(a):Modliszka piekny jest ten pies :-o:-o:-o:-o :loveu::loveu::loveu::loveu: ma jakis watek zalozony ??? no nie ma jeszcze... więcej zdjęć na naszym ogólnym bullowatym albo niebieskim forum [Pabianice] Lord - cudny, łagodny pitbull red nose • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 modliszka84 napisał(a):no nie ma jeszcze... więcej zdjęć na naszym ogólnym bullowatym albo niebieskim forum [Pabianice] Lord - cudny, łagodny pitbull red nose • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. bylam, widzialam, powiem tylko cudo a nie pies ... cuuuuuuudo :loveu::loveu::loveu: oczywiscie Sevenek tez jest piekny zeby nie bylo :loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Sevenek jest najpiękniejszy ciociu Tengusiu! :mad:a ten redzik też piękny :loveu: dla potwierdzenia mojej tezy proszę tylko popatrzeć na to cudo ! : Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ciotka pierwszy albo drugi weekend grudnia mi by pasowal by was nawiedzic ??? co ty na to ??? dariaopole napisał(a):Sevenek jest najpiękniejszy ciociu Tengusiu! :mad:a ten redzik też piękny :loveu: to nie ulega dyskusji ze Seven jest booooooowski :loveu: Quote
dariaopole Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a ja na to jak na lato :razz: "maczuga" którą maltretuje Sev to kawałek ściętej jabłoni z naszego ogrodu w Niewodnikach. Kłodka żyje już trzeci rok i każdy na przemian ją męczy a ona się nie poddaje dlatego nie mogliśmy z jarkiem zapomnieć by ją przewieźć :evil_lol: Sevek też wykonał już swój rytuał i na dzień dobry zakopał jednego patyka w ziemi. W niewodnikach też tak robił ale trojaki mu go wykopywały więc zrył mi cały ogród chowając swojego badylka średnio raz na tydzień aż w końcu zakopał go w skalniaku rozgrzebując moje kwiatki :)Tutaj na razie jeszcze nikt się do badylka nie dokopał:) Quote
wieso Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 oj, pracowity chlopczyk, pracowity :loveu: gdyby tak nie zakopywal bylyby drewienka do kominka....:evil_lol: Sliczny chlopczyk i piekne zdjecia. Pozdrawiam Wiesia Quote
ULKA12 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A ja mam wrażenie patrząc na te zdjęcia, że wy tego biednego pieseczka tymi patykami karmicie:diabloti::diabloti: Ładnie to tak...:lol: Quote
modliszka84 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a jak się dogaduje Sevek w resztą trojaczków? :razz: Quote
dariaopole Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 modliszka84 napisał(a):a jak się dogaduje Sevek w resztą trojaczków? :razz: no właśnie się nie dogadują :shake: żyją razem ale osobno, stąd tyle kombinacji i brak mocy na tymczasy . Quote
dariaopole Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Tak to Sevaśka wariuje na spacerze ;) Quote
doddy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Zdjęcia jak zwykle zabierają dech w piersiach. Poprosimy więcej fotek! Quote
doddy Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 On wygląda na przeszczęśliwego z nowego domku :) Quote
dariaopole Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 doddy napisał(a):On wygląda na przeszczęśliwego z nowego domku :) no taaa, w końcu ma pokój razem z nami i śpi w łóżku pod kołderką bodząc grabkami pańcię po plecach :) Quote
Recommended Posts