puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 wiedzialam, ze na litosc ugram:evil_lol:... wlasnie zmniejszam fotki z calego tygodnia, kolo 50 bedzie, dzisiaj chyba wrzuce bo pogoda koszmarna i nie ma co robic. Jestesmy tydzien po remoncie i dom wrocil do normalnego (czystego) wygladu, zwerzaki nie sa zachwycone bo co jak co ale kurz im sie bardzo podobal no i wszystko bylo poodstawiane wiec mozna bylo sie gonic i w dodatku nikt niekrzyczal:evil_lol:. Hebe jest juz w naszej rodzinie pelnoprawna obywatelka, uczy sie do Scooby'ego wszystkiego,a najszybciej wchodza jej te zle rzeczy:roll:, no ale co zrobic... Cieczki ani widu ani slychu dlatego niezglaszamy jej na wystawe bo pewnie dostanie na sama wystawe:evil_lol:. Pyza i Czipi nie maja przyjemnosci poznawac sie z Hebe i nawet na nia patrzec niechca (co wyglada komicznie) za to Tola nasz matka Teresa oczywiscie postanowila zaopiwkowac sie nowy dzieckiem... daje sie wachac, lizac, tarmosic, ale jak jej zaduzo to odrazu lapa laduje na pysku co Hebe uznaje chyba za glaskanie:evil_lol: Quote
ariss Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 no to czekam na foteczki z niecierpliwością:razz: Quote
Justa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 I ja czekam na foteczki :cool3: :multi: A jakieś spacerkowe będą? :razz: Ja bym chciała zdjęcia Hebci z bliska :loveu: Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 W niedziele w zeszlym tygodniu bylismy odiwedzic hodowle z ktorej Hebe pochodzi, bylo bardzo milo no i Hebulka odwiedzila mame i babcie. Scooby'ego niebralismy (mialam wyrzuty sumienia) bo zrobilby tam za duza zadyme:lol:. Plis niekomentujcie mojej fryzury i glupich min... wiatr byl:oops: Quote
Dobcia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jakie śliczne stadko trzech sznupków:loveu: http://i27.tinypic.com/1zovwbc.jpg ktoś się chyba poczuł odrzucony i dopomina się uwagi?:cool3: Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 3 sekundy po tym zdjeciu Hebe wyladowala w tym oczku:diabloti: no i lapki juz niebyly takie czyste... Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 a tu nawet troche widac mame Argente No piekna babcia Ajka:loveu: Reszta fotek jak wroce ze spacerQ... Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Macie tu jeszce kilka zaspanych fotek;) Dobcia zebys wiedziala Hebe to mala zlosnica, zazdrosnica, co jak co, ale chrakterek i sowje zdanie to ona ma Quote
eria Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ale śliczne pieprzaste foteczki :loveu::loveu: Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Justa tez najbardziej podobaja mi sie zupelnie naturalne sznupki, ale z drugiej strony taki brak ogona i ladnie postawione uszy (przy odpowiedniej budowie i lekkim ruchu) sa piekne, a pies sprawia wrazenie dostojnego, powaznego, szlachetnego:loveu:... aaaa kocham sznupki w kazdym rozmiarze, kolorze i ciete i nieciete eria modelki to sie zgodze, ale zdjecia... trzeba bedzie pomyslec kiedys o lustrzance... chcialabym zeby ktos potrafiacy zrobic takie foteczki jak Ty, Polna, Justa kiedys zrobil sesje moim psiakom mialabm piekna pamiatke, a tym czasem mam kilka "lepszych" zdjec:eviltong: Jakosc masakra, no ale co zrobic... Tematyka: Kongi Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Na tych fotkach tak slodko wyszedl:loveu: Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 śliczna rodzinka :loveu: Kupiłaś Hebe czy ją dostałaś? Będziesz jeździć na wystawy? a tu poprawiony baner Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 o small witamy!! Dziekuje za bannerek, cudenko:loveu: Hebe jest odkupionym sznaucerem w potrzebie,a zarazem prezentem wielkanocnym wiec chyba spelnia wszystkie mozliwe kryteria:evil_lol: Na wystawy bedziemy jezdzic tylko narazie czekamy na cieczke zeby nie debiutowac z cieczka i niebyc wyrzuconym bo to by byla zupelna klapa... Quote
LeCoyotte Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 niedzwiadek:) napisał(a): no i lapki juz niebyly takie czyste... ale brudny sznaucer to szczęśliwy sznaucer:loveu: Justa napisał(a):Hebe najpiękniejsza, bo nie cięta :loveu: cięte sznaucery też są piękne.. :cool1: patrz: post niedzwiadka;) albo taki hamerykaniec w jej avatarze:razz: to zależy od budowy psa czy mu pasuje kopiowanie czy nie.. kopiowany czy nie -każdy moze być piękny Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 śliczna jest z niej dziewczynka, to dopiero 1 cieczka będzie? A co Scooby na to? jest po kastracji :evil_lol: Jak to z interwencji? Przecież te zdjecia z jej hodowli nie wskazują żeby tam źle było, to co sie z nią działo wcześniej :-( Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 w sumie ciesze sie ze ciecie psow jest zakazane bo np spaniele maja piekne ogony (jak setery) i nie wiem wogole po co bylo ich ciecie, w sumie dla psa to nie jest wielka roznica czy on ten ogon ma czy go nie ma, ale jednak to jest okaleczenie... Small ona nie jest z interwencji:lol: ona poprostu byla odkupiona od pana ktory mial dziecko z alergia, a hodowla z ktorej pochodzi jest super:thumbs: Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 aa bo napisałaś że była w potrzebie i mi się tak od razu skojarzyło :oops: Ile ona ma? Quote
LeCoyotte Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):w sumie ciesze sie ze ciecie psow jest zakazane bo np spaniele maja piekne ogony (jak setery) i nie wiem wogole po co bylo ich ciecie, w sumie dla psa to nie jest wielka roznica czy on ten ogon ma czy go nie ma, ale jednak to jest okaleczenie... Small ona nie jest z interwencji:lol: ona poprostu byla odkupiona od pana ktory mial dziecko z alergia, a hodowla z ktorej pochodzi jest super:thumbs: etam taki zakaz jakby go w ogóle nie było:lol: a z jakiej hodowli jest Hebe?:razz: Quote
puzzle Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Zielony Kącik (Hebe ma na imie Czarna Cora) Kojot "No bo to jest Polska, a nie elegancja Francja";). Quote
puzzle Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Ostatnie fotki z tych, ktore mam na kompie, jakosc jest poprostu masakryczna, ale nie wiem co jest z tym apratem on jakos tak brzydko robi a to nie jest aprat za 100zl i spodziewalam sie troche czego innego... Moze ja sie nie umiem nim obslugiwac:niewiem:. Fotek wiecej juz nie mam i raczej narazie miec niebede bo ja im nie mam kiedy robic, przed szkola nie mam czasu i chce zeby sie zalatwily, a nie pozowaly, po poludni biegam (te fotki sa z biegania, ale nigdy wiecej nie wezme apratu) i biore ze soba tylko MP3 i klucze, a wieczorem jest ciemno i nic nie widac:roll:, tzeba zmienic strategie:lol: Fotki... Quote
Recommended Posts