puzzle Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 To takie zdjatka z dzisiajszej domowej nawalaniki (przepraszam za jakosc, ale im nie da sie zrobic nie poruszonego zdjecia), na szczescie skumaly szybko ze w domu mozna sie gryzc i przewracac, ale biegac neiwolno. Mala jest coraz spokoniejsza, dzisiajesza noc byla cudowna, tylko dwa razy wstala, ale po przywolani na miejsce poszla odrazu spac. Z obrozkami nie ma juz zadnych problemow, moge sciagnac i zaden nie ma pretensji. Kupilam dzisiaj 6kg karmy(2dla hebe 2 dla Scooby'ego 2 dla kotow) i dwie duze puszki i wracalam z dwoma psami i torba ktora wazyla jakies 7,5kg, ale przezylam i dotarlam:multi:. Przezucam Hebcie z puriny dog chow na ariona, Scoob wraca z weterynaryjnej na ariona, a kotom kupilam tez ariona zeby zobaczyc czy im bedzie samkowac. Hebula ciagnie na smyczy jak kon pociagowy, ale zaczelismy nad tym pracowac i jeszce ciagnie, ale juz sie tak nie placze i wiecej zwraca uwage na drugi koniec smyczy. Psinka zaczela sie namietnie zajmowac kotami, wczoraj siedzialam z nia z 5 minut i tlumaczylam ze NIE WOLNO, ze kot to swietosc i nie mozna go gonic i.... nie poskutkowalo:lol:, ale pracujemy nad tym. Malutkiej cieczka zbliza sie wielkimi krokami, dzisiaj w parku lazily za nami 2 psy (ktore Scooby jak na glowe stada przystalo) odpedzal od "swojej" suki. Dobra ja lece do lekarza i na zakupy. Mam nadzieje, ze dom bedzie mniej wiecej w podobnym stabnie jak wroce:eviltong:. Wieczorem, albo jutro wrzuce fotki ze spacerQ. Quote
puzzle Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 nikt nie zaglada:roll:....łeeeeeeeeee Quote
puzzle Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Jeden gość, ale jaki:cool3: Specjalnie 4 you zdjecia diablow: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Fajne te "latane" fotki:razz: napowietrzny Scooby http://i29.tinypic.com/2gwcl4w.jpg Quote
Justa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Diabły - nie da się ukryć :evil_lol: Mam nadzieje, że po takim ganianiu miałaś choc troszkę spokoju w domu;) Uczysz czegoś małą? Czasem takie ćwiczenia skłaniające mózg do pracy potrafia bardziej zmęczyć niż godzinne bieganko :p Quote
puzzle Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Ona juz prawie wszystko potrafi my to tylko szlifujemy, ale jednak stram sie wykonywac tyle komend zeby sie nimi nie znudzila i przesadnie nie zmeczyla bo to tez jest zniechecajace. Jezeli chodzi o bieganie, to one rano ida biegac po poludniu ida biegac wieczorem i poznym wieczorem ida biegac, w przerwie biegania w domu sa nawalanki i w nocy wkoncu spia:lol::multi: Quote
eria Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 fajne fotki dwóch świrów jeszcze gorszych niż moje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Zyczymy wszystkim Wesolych Swiat, troche pozno ale nie mialam zabardzo czasu:oops:... Hebulka ma sie coraz lepiej, jest coraz pewniejsza, nierozstaja sie ze Scooby'm na krok. Malutka jest bardzo wytrzymala, godzinny bieg nie robi na niej wiekszego wrazenia co bardzo mnie cieszy bo mam nadzieje ze wlaczy sie we wszystkie sporty. Hebulka jest u nas juz tydzien:multi: Macie troche starszych zdjec Scooby'ego Quote
puzzle Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 i na koniec gapciowate spojrzenie:loveu: Quote
diabelkowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 wpadlam i poogladalam wszystkie zdjecia i poczytalam wszystko odkad sie Hebcia pojawila sliczna suka :-) Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Gapciowate spojrzenie jest przesłodkie:loveu: Quote
Recommended Posts