puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Wiecie co? DOszlam do wniosku ze jestescie okropni:diabloti: . Wkleilam tyle fotek a wy juz chcecie nastepne. MAcie szczescie ze rano wzielam aparat:diabloti:. Na poczatek macie zdjecia parku do którego chodzimy najczęściej. Zaraz sie wezme za obrozke zdjec Scooby'ego i hostowanie za godzinke powinny byc... Dzisiaj niebo jest cieciekawe do zdjęć... Tak wygląda uliczka prowadząca do parku To jest moje boczne wejście Szkoła muzycna którą remontują i teraz troche nieciekawie wygląda dookoła... A to filharmonia pomorska Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 o i tu tereny bardziej trawiaste... Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 No i ukoachana polana (a z tylu znienawidzony plac zabaw...:diabloti: ) Quote
Viz Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='"niedzwiadek:)"']Wiecie co? DOszlam do wniosku ze jestescie okropni:diabloti: . Wkleilam tyle fotek a wy juz chcecie nastepne. MAcie szczescie ze rano wzielam aparat:diabloti:. Na poczatek macie zdjecia parku do którego chodzimy najczęściej. Zaraz sie wezme za obrozke zdjec Scooby'ego i hostowanie za godzinke powinny byc... Taki nasz urok... :cool3: Superowy macie ten park! :evil_lol: A czemu biedaczek w kagańcu łazi? http://i1.tinypic.com/63hg75x.jpg Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Czemu w kagancu :hmmmm: hmmmmmmm jakby sie lepiej zastanowic to ugryzl dwie osoby co mnie utracilo 500zl i na tej pierwszej fotce idzie taki ktos w granatowych bermudach to jego tez probowal ugryzc, a zalozylammu po tym incydencie na 10minut zeby sobie przypomnial czego nie lubi:roll: ... Wstawie te jego fotki jeszcze dzisiaj....:diabloti: nie no dobra postaram sie chociaz odezla mi ochota:eviltong: Quote
Viz Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Aaa widze, że Scooby ma jeszcze więcej wspólnego z Teddym niż myślałam. :eviltong: Teddy co prawda nie gryzie, ale jak nie ma humoru to chętnie na kogoś powarczy czy szczeknie. :roll: :diabloti: Quote
Likaa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ale słodki ten tój sznaucerek :loveu: I wiecej fotek, wiecej :loveu: Pozdrawiamy Quote
anetta Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ładna ta szkoła :cool3: i tereny zielone :cool3: Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Likaa pochlebiasz nam:loveu: , ale to taki pol sznaucer a w zasadzie to taka bardziej 1/8 albo nawet 1/16:hmmmm: Obiecane fotki: Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Jak wyciagnelam ringo zlecialy sie psy, ktore Soob pogonil... Ten urzekł mnie urodą:loveu: , ale Scoob i tak go przegnal...:shake: Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Miny z serii błagam rzuć... a tutaj niezwykle inteligentny wyraz pyska.... Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Tu był piękny wyskok, ale aparat zamulil:roll: Przerwa na siusiu... Quote
goldenka245 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 http://i4.tinypic.com/6cpfyfb.jpg Ale fajnie stoiiiiii:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 A teraz zdjecia ilustrujace opadanie z sił... Wykończyłam biednego psa...:shake: Koniec:multi: Nie chce slyszec ze chcecie fotki (w tym wypadku raczej widziec...):diabloti: Quote
Paulina. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 http://i13.tinypic.com/4kwh18m.jpg Kocham te uśmiechy z serii Zmęczony pies to szczęśliwy pies. :loveu: Pozdrawiamy wieczorowo :cool3: PS. Ładna obrózka :p Quote
despera Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://i17.tinypic.com/5xyt5dw.jpg jaka śliczna żabaaa:loveu: Quote
drzalka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witamy,sliczne fotki, o i jaką ma łądną obróżke ( dla mnie bomba, mam zamiar skompletować takie we wszystkich kolorach :shake: :lol: ) ;) Quote
Recommended Posts