Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

Posted

Wiecie co? DOszlam do wniosku ze jestescie okropni:diabloti: . Wkleilam tyle fotek a wy juz chcecie nastepne. MAcie szczescie ze rano wzielam aparat:diabloti:. Na poczatek macie zdjecia parku do którego chodzimy najczęściej. Zaraz sie wezme za obrozke zdjec Scooby'ego i hostowanie za godzinke powinny byc...

Dzisiaj niebo jest cieciekawe do zdjęć...

Tak wygląda uliczka prowadząca do parku

To jest moje boczne wejście

Szkoła muzycna którą remontują i teraz troche nieciekawie wygląda dookoła...

A to filharmonia pomorska

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='"niedzwiadek:)"']Wiecie co? DOszlam do wniosku ze jestescie okropni:diabloti: . Wkleilam tyle fotek a wy juz chcecie nastepne. MAcie szczescie ze rano wzielam aparat:diabloti:. Na poczatek macie zdjecia parku do którego chodzimy najczęściej. Zaraz sie wezme za obrozke zdjec Scooby'ego i hostowanie za godzinke powinny byc...

Taki nasz urok... :cool3:

Superowy macie ten park! :evil_lol:
A czemu biedaczek w kagańcu łazi?
http://i1.tinypic.com/63hg75x.jpg

Posted

Czemu w kagancu :hmmmm: hmmmmmmm jakby sie lepiej zastanowic to ugryzl dwie osoby co mnie utracilo 500zl i na tej pierwszej fotce idzie taki ktos w granatowych bermudach to jego tez probowal ugryzc, a zalozylammu po tym incydencie na 10minut zeby sobie przypomnial czego nie lubi:roll: ... Wstawie te jego fotki jeszcze dzisiaj....:diabloti: nie no dobra postaram sie chociaz odezla mi ochota:eviltong:

Posted

Aaa widze, że Scooby ma jeszcze więcej wspólnego z Teddym niż myślałam. :eviltong:
Teddy co prawda nie gryzie, ale jak nie ma humoru to chętnie na kogoś powarczy czy szczeknie. :roll: :diabloti:

Posted

A teraz zdjecia ilustrujace opadanie z sił...

Wykończyłam biednego psa...:shake:

Koniec:multi:

Nie chce slyszec ze chcecie fotki (w tym wypadku raczej widziec...):diabloti: