Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteśmy wstępnie umówieni na kastrację 12 lutego wtorek na godzinę 12:00 - piszę wstępnie ponieważ weterynarz ma potwierdzić jeszcze termin, ale to będzie raczej na 100%

a tutaj dzisiejsza asysta małego przy pieczeniu ciasta :)

daj kawałek :)

Posted

Witajcie
Jesteśmy już po kastracji Ramzesa - na szczęście doszedł do siebie szybko (chociaż jego reakcja na tą chemię mnie wystraszyła, ale było dobrze później)

Biedny chyba nie wie, że został pozbawiony męskości bo jeszcze lekko podskakuje z amorów :oops::oops::oops:

Fotki wkleję później (niestety filmik mi się nie nagrał jak zatacza się jak pijaczek) i z okazji walentynek życzymy zdrowia i miłości dla wszystkich zwierząt:loveu::loveu::loveu::loveu:
http://www.goraceserce.pl/349823/Walentynka-od-Nemezis-i-Ramzes.html

Posted

ja mam taką nadzieję - szkoda mi tej sytuacji (zwłaszcza, że kiedyś miałam podobną z Ksenią i Nemezis - tylko, że my się szczęśliwie przeprowadzałyśmy, a tutaj jest klops)

obiecane fotki Ramzesa po kastracji (ok. 1,5h po)

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj się brzydko Ramzes zachował - zostawił niespodziankę w dzień dosłownie w minucie jak poszłam na chwilę do łazienki (nic nie poprosił) - wieśniak jeden deszcz to lepiej srać w domu na ciepłym :mad:

Posted

co prawda moja dobka tego jeszcze nie zrobiła, ale jak pada, to leci na zewnątrz na sekundę, a po trawie lata jak po rozpalonych węglach

Posted

on też wielce obrażony (księciunio i deszcz?? phiii) - ale niewiele myśląc ubrałam się jak rybak i dosłownie zagoniłam go na ten spacer i jeszcze się dodatkowo wypróżnił :) (dostał nieduży kawałek kości dzień wcześniej ku jego radości) - tylko te płytki ehhhh w każdym razie tyle już nie zostawiał niespodzianek a tu taki klops (złośliwiec)

Posted

No cóż jak księciunio to księciunio, w końcu my mamy buty nie? Te nasze rozpieszczone księciunia i księżniczki to by chciały pewnie, żeby je na rękach zanieść:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

nie można nawet pościeli przebrać, aby mały się nie wkupił w łaski łóżka :), nie ważne nic: materac przewrócony, dziura nic a nic :)

model pozuje

ale dzisiaj był nieznośny - zgryzł mi kurtkę i nie mam w czym chodzić :diabloti::angryy::angryy::angryy: zostawiłam ją na chwilę na sznurku przed domem, aby wywietrzał zapach papierosów z restauracji gdzie jadłam (niestety była dla palących również) i myk, kurtka poszarpana, dodatkowo zgryzł wyprane prześcieradło i ściągnął zasłony ze sznurka - oj rozbójnik