Gemini666 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 też to mówiłam mamie, ale niestety max. 2 psy w domu mogą być :/ za to płatki na mleku zjadł mi całe - nie zdążyłam dolecieć do kuchni :) i nic nie rozbił :):):) Quote
Dea Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 czyli że co - zasiadł do stołu i sobie skonsumował?:evil_lol: Quote
Gemini666 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 jesteśmy wstępnie umówieni na kastrację 12 lutego wtorek na godzinę 12:00 - piszę wstępnie ponieważ weterynarz ma potwierdzić jeszcze termin, ale to będzie raczej na 100% a tutaj dzisiejsza asysta małego przy pieczeniu ciasta :) daj kawałek :) Quote
Dea Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Noooo, te oczy nie wróżą niczego dobrego jak nie dostanie kawałka ciasta:diabloti: Quote
Gemini666 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Witajcie Jesteśmy już po kastracji Ramzesa - na szczęście doszedł do siebie szybko (chociaż jego reakcja na tą chemię mnie wystraszyła, ale było dobrze później) Biedny chyba nie wie, że został pozbawiony męskości bo jeszcze lekko podskakuje z amorów :oops::oops::oops: Fotki wkleję później (niestety filmik mi się nie nagrał jak zatacza się jak pijaczek) i z okazji walentynek życzymy zdrowia i miłości dla wszystkich zwierząt:loveu::loveu::loveu::loveu: http://www.goraceserce.pl/349823/Walentynka-od-Nemezis-i-Ramzes.html Quote
Dea Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 To mu może lepiej za dokładnie nie tłumaczcie co mu zrobiłyście:evil_lol: Całusy dla Ramzesa od ciotki Dei z okazji walentynek:calus: Quote
Gemini666 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dostałam wiadomość od koleżanki - znaleźli bokserkę i wszystko było dobrze jak była mała, ale ponieważ mają drugą suczkę to są konflikty :/ weterynarz stwierdził, że może się skończyć tym iż starsza zagryzie tą mała bo jest silniejsza - nie wiecie kto by przygarnął ślicznotkę? tutaj więcej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3261 Quote
karusiap Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Sylwia mysle,ze dziewczyny od bokserow znajda cos dla sunieczki;) Quote
Gemini666 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja mam taką nadzieję - szkoda mi tej sytuacji (zwłaszcza, że kiedyś miałam podobną z Ksenią i Nemezis - tylko, że my się szczęśliwie przeprowadzałyśmy, a tutaj jest klops) obiecane fotki Ramzesa po kastracji (ok. 1,5h po) Quote
karusiap Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 :loveu::loveu:to ostatnie zdjecie to na dowod utraty czego trzeba?:evil_lol::evil_lol: Quote
Gemini666 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 eeee :) na dowód można odwiedzić królewicza :) to miał być filmik ale siadły baterie :/ a chodził kapitalnie biduś mały Quote
Gemini666 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 dziś byliśmy na szczepieniu przeciw wściekliźnie - mały podniecony :D:D Quote
Dea Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Gemini666 napisał(a):dziś byliśmy na szczepieniu przeciw wściekliźnie - mały podniecony :D:D a czym, widokiem strzykawki:evil_lol:? Quote
Gemini666 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 może zapachem innych psów o weta :D nie powiem co mu było widać :D :D Quote
karusiap Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 no piekne zawstydzanie malenstwa,gdyby on to czytal:evil_lol: Quote
Gemini666 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dzisiaj się brzydko Ramzes zachował - zostawił niespodziankę w dzień dosłownie w minucie jak poszłam na chwilę do łazienki (nic nie poprosił) - wieśniak jeden deszcz to lepiej srać w domu na ciepłym :mad: Quote
Dea Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 co prawda moja dobka tego jeszcze nie zrobiła, ale jak pada, to leci na zewnątrz na sekundę, a po trawie lata jak po rozpalonych węglach Quote
karusiap Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 moje psy sa ciezko obrazone jak je biore na spacer,gdy pada;) Quote
Gemini666 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 on też wielce obrażony (księciunio i deszcz?? phiii) - ale niewiele myśląc ubrałam się jak rybak i dosłownie zagoniłam go na ten spacer i jeszcze się dodatkowo wypróżnił :) (dostał nieduży kawałek kości dzień wcześniej ku jego radości) - tylko te płytki ehhhh w każdym razie tyle już nie zostawiał niespodzianek a tu taki klops (złośliwiec) Quote
Dea Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No cóż jak księciunio to księciunio, w końcu my mamy buty nie? Te nasze rozpieszczone księciunia i księżniczki to by chciały pewnie, żeby je na rękach zanieść:diabloti: Quote
Gemini666 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 nie można nawet pościeli przebrać, aby mały się nie wkupił w łaski łóżka :), nie ważne nic: materac przewrócony, dziura nic a nic :) model pozuje ale dzisiaj był nieznośny - zgryzł mi kurtkę i nie mam w czym chodzić :diabloti::angryy::angryy::angryy: zostawiłam ją na chwilę na sznurku przed domem, aby wywietrzał zapach papierosów z restauracji gdzie jadłam (niestety była dla palących również) i myk, kurtka poszarpana, dodatkowo zgryzł wyprane prześcieradło i ściągnął zasłony ze sznurka - oj rozbójnik Quote
Dea Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Może nie lubi zapachu papierosów:evil_lol: porządki wiosenne chłopak zrobił:diabloti: Quote
karusiap Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 a Ramzio myslal,ze Pancia palila i postanowil oduczyc:evil_lol::oops: Quote
Recommended Posts