karusiap Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Sylwia kiedy weselicho?? GRATULUJE!!:loveu: Quote
Gemini666 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 dawno nas tutaj nie było, ale melduję, że mamy się dobrze :) Mąż zaakceptował przychodzącego nad ranem się ogrzać Ramzeska :D Ogólnie zaczęła się już jesień więc w ogrodzie jabłuszka, winogrona i orzechy .... co oznacza wyżerkę psiaków :evil_lol::evil_lol: potem tylko leżą koło skalniaka suszki-niespodzianki ze skorupkami czy pestkami :) jesteśmy po odrobaczeniu (jak zawsze na jesień) - mały pożarł tabletki w tempie błyskawicy :) pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 bardzo sie ciesze:loveu:maz zaakceptowal,ale jak Ramzio zaakceptowal mezczyzne u Twojego boku?:evil_lol: Quote
Gemini666 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kolejny człowiek do przytulania :D nawet nie chcę zapeszać, ale walki psów też zażegnane, ale cii ... nie wywołujmy wilka z lasu Quote
Jagienka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Rany... mąż... jak to dziwnie brzmi :errrr: Quote
Gemini666 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dawno nas nie było - małe podsumowanie jeśli chodzi o zdrowie Ramzesa by się pewnie przydało: "Mały" nadal bryka (chyba jakieś ADHD :D) - kastracja aż tak dużo nie pomogła, ale zrobił się z niego bardziej stateczny mężczyzna Jego uszka w stanie bardzo dobrym, bez zanieczyszczeń itp. co do wyjazdu do Wrocławia - po dokładnym zapoznaniu się ze specjalistą tam przebywającym i rozmową z nim dowiedziałam się, że jednak wyjazd byłby czasem zmarnowanym :( (lekarz jest, ale ta aparatura pozostawia wiele do dyskusji - Polska nie jest niestety wyposażona w specjalistyczne - tak naprawdę sprzęty do badań zwierzaczków) Sprawy neurologiczne - jak mówił dr z W-wy takie szamańskie sprawy - wzięliśmy sprawy we własne ręce - tabletki pomoc nie pomogły a biedak miał po nich rewolucje żołądkowe, poza tym najlepszym szamanem :D okazała się Nemezis :) Na badanie oczek wybieramy się powoli, ale mały na szczęście widzi i w ciemnościach i w dzień więc problemów nie ma :) Pozdrawiamy :) Quote
karusiap Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 a wlasnie a jak jego chodzenie,dalej takie..hmm ciapkowate?widac jakby miala problemy neurologiczne? Jakbyscie potrzebowaly pomocy to wiesz;)a tym czasem ja slicznie prosze o zdj mezczyzny:loveu: Quote
Gemini666 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ciamajda ze mnie - wszystko w aparacie :) macie na rozgrzewkę jak pokazał chłopu gdzie jego miejsce hahaha i Tomek nazywa go Ramzilla :D Bo ryje nad ranem pod kołderkę, aby się ogrzać :D właśnie już od dłuższego czasu chodzi normalnie tzn od jakiegoś roku (przestał dziwnie chodzić już w grudniu jak był u nas - stąd Nemezis zyskała miano szamanki) Quote
karusiap Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gemini666 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 przypominamy o sobie :) wszystko jest ok, mały szaleje (wzmożona aktywność :P) a teraz właśnie chrapie :D pozdrawiamy cioteczki :loveu: Quote
Jagienka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 My też pozdrawiamy bardzo ciepło... Czy juz pisałyśmy kiedyś, że Ramzes wspaniale trafił? ;) :loveu::loveu::loveu: Quote
Gemini666 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 CO Ramzes robi w wolnych chwilach ... bacznie obserwuje ziewa i pilnuje, aby nikt z domowników mu nie uciekł :) Quote
Jagienka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Śliczności :loveu: Ustetecznił się chłopak trochę? Czy zdarza mu się jeszcze coś zmajstrować? Quote
Gemini666 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czasem zdarza, ale ogólnie książę dobermański jest spokojny (upodobał sobie wycieraczkę gumową i goni z nią po całej działce :D) Quote
Gemini666 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 wybieramy się z maluszkiem na czyszczenie zębów (już drżę - jedzie całą trójca: mama, ja i mąż, aby obyło się bez głupiego jasia), Nemezis nie ma problemów z kamieniem - Ramzes tak (od początku coś tam miał, nadzieja moja próżna, że z niknie od psikacza do zębów i kosteczek) trzymajcie kciuki :multi:aby mały był spokojny (on tak nie lubi jeździć nigdzie - nawet za nagrodę, boi się i tyle a zmuszać nie mam go zamiaru) Quote
BeataJ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Bedzie dobrze! A jakie zabki potem beda sliczne... Quote
coronaaj Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Gemini666 napisał(a):przypominamy o sobie :) wszystko jest ok, mały szaleje (wzmożona aktywność :P) a teraz właśnie chrapie :D pozdrawiamy cioteczki :loveu: Weszlam za Asiorem ale widze, ze wszystko OK!!!! Ma piekny domek:loveu::loveu: Quote
Gemini666 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Akcja czyszczenie zębów zakończona :D Nie ma ubytków, obyło się bez głupiego jaśka ... po wszystkim Pan hrabia się na nas obraził :) Jego głuchota ma zalety - nie słyszał bzyczącego urządzenia to się nie bał Quote
karusiap Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 cudnie:loveu::loveu::loveu:a jak tam chlopak??wyrosl bardzo?? Quote
Gemini666 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 walczę z aparatem, ale jak zrzucę to pokażę co i jak - potężny jest, ale Nemezis nadal większa (czyt. tłuściocha moja kochana), obecnie Ramzes śpi w łóżku i grzeje chorą Panią Quote
Gemini666 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 obiecane fotki - z ostatniej chwili :) pokaz mycia (ostatnio Ramzilla zrobiła się strasznym czyściochem) dodatkowo mam do was pytanie - robimy z Tomkiem testową budę dla psiaków (chodzi o to, że jak jesteśmy wszyscy z trójkę z pracy, to jak psiaki są na polku to w razie deszczu czy coś miały schronienie) - narazie jedną, bo: nie wiadomo czy skorzystają - chociaż Ramzes ma zapędy na chowanie się w takich miejscach, potrzebuję wymiary optymalne - nie wiem jakie powinny być dla takiej rasy (różnie podają) - będzie to dopasowane najpierw pod Nemezis (grubsza) i zobaczymy co z tego wyjdzie (póki co nowe fotele całe i niezgryzione, ale są na tarasie a tam jeszcze nie ma całkowitego zadaszenia więc jest lipa :/ ) Quote
Recommended Posts