Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No kochane cioteczki....mamy dzisiaj 25 - a 26 państwo mieli przyjechać odebrać Ludwiczka........ciekawa jestem czy będą :roll:
Luka a czy Ty masz jakiś kontakt z tymi ludźmi od Ludwiczka :cool1:
Z tego co pamiętam to Ty informowałaś nas na wątku, że ktoś go adoptuje.

Posted

Ja zakładałam wątek i Ludwiczek jest moim pieseczkiem. O tym że został kupiony wiem od p.Waldka. Niestety nie wiem nic o tych ludziach. Ale przyjadą, na pewno przyjadą nie zrobią takiego beee mojemu pieseczkowi.

Posted

luka1 napisał(a):
Ja zakładałam wątek i Ludwiczek jest moim pieseczkiem.

O tym to Ja wiem doskonale :diabloti:

luka1 napisał(a):
Ale przyjadą, na pewno przyjadą nie zrobią takiego beee mojemu pieseczkowi.

Obyś miała rację....ja też wierze, że przyjadą ale ostatnio dużo ludzi jechało po psiaki i dzwonili non stop i do dzisiaj nie dojechali....dlatego zawsze się boję, że cholera ktoś nas zawiedzie :placz:

Posted

No to znajdziemy nowy domek. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - jak powiedział mój teść gdy ukradli nam samochód :evil_lol:. jak ma trafić byle gdzie to lepiej niech czeka pod naszym okiem. Ale wierzę że będzie dobrze :p

Posted

luka1 napisał(a):
. jak ma trafić byle gdzie to lepiej niech czeka pod naszym okiem.

Zgodzę się z tym w stu procentach.....nic na siłę bo z tego nigdy nie wychodzi nic dobrego.....ale zaciskamy kciuki i czekamy do jutra.

Posted

Nie martwcie się nie zabraknie nam piesków, mojej sąsiadce suczka urodziła siedem szczeniaków ( a moała załatwioną sterylkę) :mad::mad::mad:

A Ludwiczek nareszcie się doczekał. :B-fly::cunao::laola::cunao:

• 2 weeks later...