Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za DT. Ludwiczek zostanie w schronisku. Tu jest od półrku i przywykł do warunków. Wierzcie mi tam wcale nie jest tak żle, pracownicy P.Zyta i P. Waldek to ludzie którzy kochają te zwierzaki. Czas szybko mija i psiko powita swoją rodzinę jak wybawienie. Nie yrzeba mu mieszać w głwie. Takie jest moje zdanie.

Posted

Jeśli Luka twierdzi, że tam nie ma złych warunków, to ja też uważam, że Ludwiczek może spokojne poczekać w schronisku. Po prostu potraktować jego pobyt tam jako hotel. W Dt zacznie przyzwyczajać sie do nowych osób, miejsc zupełnie niepotrzebnie. Ja wiem, ze to ponad 4 tyg. ale w sumie on juz ma zaklepany dom.
A dziewczyny po prostu będą zdawać nam relację z obrotu sprawy. OK?

W Łodzi Gemlinka też ma juz zaklepany domek po 15.09. Też czeka w schronisku. Spajderek czekał ponad miesiąc na TEN dzień.I jeszcze czeka - zostało mu chyba 5 dni i jedzie do domu.

Najważniejsze, że mały juz nie szuka domu. Juz go ma :p .

Posted

Luka 1 ma rację, Ludwiczek już przywykł do schroniska, tam są zupełnie przyzwoite warunki, fajni ludzie, nie będzie mu źle, a dom do którego pojedzie będzie już tym jedynym, prawdziwym, oczekiwanym i niezmiennym!

Posted

[quote name='Szyszka']Ludwiczek,a co ty krówka jesteś, że trawką zajadasz? hi,hi. Mój psiur też wcina trawkę aż huczy.

Wszystkie zajadały.......rwałam i rwałam aż wszystkie obczęstowałam :multi: :multi:.....cieszyły się psiaki przeogromnie :loveu:...........aż było miło popatrzeć....teraz będę im zawsze rwała :cool3:

P.S. mój też (ten z awatarka) wcina trawkę że ho ho.........ale potem sensacje żołądkowe całą noc ma :evil_lol:.............no w sumie to wcina trawkę żeby przeczyścić żołądek :lol: