luka1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dziękuję za DT. Ludwiczek zostanie w schronisku. Tu jest od półrku i przywykł do warunków. Wierzcie mi tam wcale nie jest tak żle, pracownicy P.Zyta i P. Waldek to ludzie którzy kochają te zwierzaki. Czas szybko mija i psiko powita swoją rodzinę jak wybawienie. Nie yrzeba mu mieszać w głwie. Takie jest moje zdanie. Quote
Reno2001 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jeśli Luka twierdzi, że tam nie ma złych warunków, to ja też uważam, że Ludwiczek może spokojne poczekać w schronisku. Po prostu potraktować jego pobyt tam jako hotel. W Dt zacznie przyzwyczajać sie do nowych osób, miejsc zupełnie niepotrzebnie. Ja wiem, ze to ponad 4 tyg. ale w sumie on juz ma zaklepany dom. A dziewczyny po prostu będą zdawać nam relację z obrotu sprawy. OK? W Łodzi Gemlinka też ma juz zaklepany domek po 15.09. Też czeka w schronisku. Spajderek czekał ponad miesiąc na TEN dzień.I jeszcze czeka - zostało mu chyba 5 dni i jedzie do domu. Najważniejsze, że mały juz nie szuka domu. Juz go ma :p . Quote
ania14p Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Luka 1 ma rację, Ludwiczek już przywykł do schroniska, tam są zupełnie przyzwoite warunki, fajni ludzie, nie będzie mu źle, a dom do którego pojedzie będzie już tym jedynym, prawdziwym, oczekiwanym i niezmiennym! Quote
Reno2001 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='ania14p']... a dom do którego pojedzie będzie już tym jedynym, prawdziwym, oczekiwanym i niezmiennym! I za to trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Szyszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Trzymamy. Ludwiczku, jeszcze troszkę i zobaczysz jak będzie fajnie. Gdzie Ci Państwo wygrzebali Ludwiczka? Quote
Reno2001 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ha, a jednak wprost należy wystawiać psiaki na allegro. To juz drugi psiak wystawiany przeze mnie w ciągu dwóch tyg. Czuje ulgę... Quote
Szyszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Allegro jest najlepsze. Choć już pare psiaków ze zwykłych ogłoszeń też poszło.:loveu: Quote
luka1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Ludwiczku słdki śpij i śnij o nowym domku - już wkrótce Quote
Szyszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jeszcze troszkę i już będzie wszystko OK! Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Szyszka napisał(a):Jeszcze troszkę i już będzie wszystko OK! Racja.......już bliżej jak dalej....odliczamy dni Ludwiczku :multi: :multi: Quote
szajbus Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ludwiczku czekamy na ten wielki dzień Quote
asiamm Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A co tak długo już nikt do białaska nie zagląda? Jeszcze trochę i miejmy nadzieję, że będą przenosiny wątku :) Quote
Szyszka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Bo my już spokojni, że Ludwik czeka na domek Quote
szajbus Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ale podglądamy go dalej i wyczekujemy wieści Quote
Ziutka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzisiaj Ludwiczek dostał od cioci Ziuty całą garść trawki........zajadał się smacznie :cool3: Quote
Szyszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ludwiczek,a co ty krówka jesteś, że trawką zajadasz? hi,hi. Mój psiur też wcina trawkę aż huczy. Quote
Ziutka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Szyszka']Ludwiczek,a co ty krówka jesteś, że trawką zajadasz? hi,hi. Mój psiur też wcina trawkę aż huczy. Wszystkie zajadały.......rwałam i rwałam aż wszystkie obczęstowałam :multi: :multi:.....cieszyły się psiaki przeogromnie :loveu:...........aż było miło popatrzeć....teraz będę im zawsze rwała :cool3: P.S. mój też (ten z awatarka) wcina trawkę że ho ho.........ale potem sensacje żołądkowe całą noc ma :evil_lol:.............no w sumie to wcina trawkę żeby przeczyścić żołądek :lol: Quote
Szyszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oj tak sensacje żołądkowe pewne :evil_lol: po takiej uczcie Quote
luka1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A Ludwiczek to ma wszystko w nosie, siedzi sobie na warunkach hotelowych - OBY Quote
szajbus Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Moje krówki jak sie dorwą do trawy to siła muszę je odganiać. Na szczęście te uczty nie kończą sie dolegliwościami ze strony żołądka. Quote
Reno2001 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ludwiczku, TEN dzień się zbiża. Czekam niecierpliwie... Quote
Szyszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Oj ja też czekam i już niem oge sie doczekać. Quote
Recommended Posts