Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to popatrzcie sobie na Ludwiczka, może ostatni raz. Jutro jak dobrze pójdzie przyjedzie PANI Ludwisia. Trzymajcie kciuki!!!
Ludwik ma jeszcze pozostać kilka dni w depozycie, bo PANI musi wyjechać, ale potem......

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LUKA TO WSPANIAŁE WIEŚCI..........:multi: :multi: :multi:

ALE TEŻ NIE CHCĘ ZAPESZAĆ NARAZIE WIĘC Z CAŁYCH SIŁ....:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Właśnie dzwonił pan Waldek.........
Dzwoniła pani i pytała o Ludwiczka..........zaraz ma być w schronisku.........
To trzymamy dalej.......z całych sił...........:happy1::happy1::happy1:

Posted

Pan Waldek obiecał napisać sms-a jak przyjadą po Ludwiczka.........ale cisza narazie :placz:..............czekam z niecierpliwością tak samo jak Wy..........Jak tylko coś będę wiedziała to pisze.

Posted

Zadzwoniłam do pana Waldka........bo czekać na jego smska to oooooo.....:evil_lol: :mad:
No więc tak........państwo po Ludwiczka byli, zapłacili za niego ALE pojedzie do nowego domku dopiero 26 września ponieważ państwo wyjeżdżają do Anglii.

Posted

Tak można Ludwiczka usunąć z allegro. Jest sprzedany więc legalnie ma dom. Poczeka na swoich właścicieli w schronisku.
Dziękuję wszystkim cioteczkom za wsparcie w szukani domu dla Ludwiczka.

Posted

jeżeli wiadomość możne mi ktoś potwierdzić na 100% że po 26wrzesnia odbiora ludwiczka to ja moge sie postarac od dt na ten okres dobrze by było aby troche karmy tez ze soba miał. Domek u mojej rodzinki