Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest dokładnie taki jak widać: piękny, mądry, delikatny, odważny, cichy, nienachalny, wierny, zwinny, ...
z wad ma jedną jeśli to można nazwać wadą: mieszka w schronisku i bardzo chce mieć kogoś kto doceni jego zalety.

Pokochaj Ludwiczka

Posted

Szyszka napisał(a):
A cioteczki wiedzą, że dziś imieniny Ludwika?

A wiedzą, wiedzą.
Ja też Ludwiczku życzę Ci wszystkiego co najlepsze dla Ciebie.....czyli znalezienie wymarzonego domku.

Posted

Witaj Ludwiczku, trochę późno dziś, ale jestem. Pójdziesz ze mną na spacerek? Wyobraźmy sobie te bezkresne łąki i świerszcze w trawie.....

Człowieku spraw, żeby ten pies nie musiał sobie tego wyobrażać. Spraw aby stało się to rzeczywistością.

Posted

ania14p napisał(a):
Przez ten Celestynów zaniedbałam zupełnie Azorkowce :oops:, a tu takie cuda czekają, do góry Ludwiczku, śliczny jesteś!

To odwiedź Aniu wątek Azorka........tam dopiero zobaczysz jakie są cuda......wszystkie nowe psiaki........a o szczeniakach już nie wspomnę jakie mamy zatrzęsienie :shake:

Posted

ania14p napisał(a):
Po cichutku marzę sobie:cool1:, że w końcu zdołam odwiedzić Azorka nie tylko wirtualnie :lol:.

A marzenia się spełniają Aniu........chociaż nie wszystkie ale akurat Twoje można szybko spełnić :cool3:.........np. w przyszły weekend...........i namacalnie odwiedzisz naszego Ludwiczka i inne psiaczki :loveu: :loveu: