Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia oczywiście nie oddają prawdziwego uroku tego psa.
Szyszka, ja chyba lubię takie niskoprzegubowe na krzywulcach :evil_lol: Kacper Ajax, Mac,Zyta i teraz "ten biały-bezimienny" . Może wymyślimy mu jakieś fajne imię, bo ludwik kojaży mi się z moim sąsiadem :shake:

Posted

ewatonieja napisał(a):
czy on ma ogłoszenia?cy ktos pytał o niego?

Z tego co pisała wcześniej Luka wynika, że psinka nie ma ogłoszeń.
W schronisku nikt o niego nie pytał :shake: :shake:

Posted

Tak masz rację. Pracują tam ludzie którym psiaki i kociaki wiele zawdzięczają. Dawniej nie można było wejść do schroniska, bo pracująca tam pani nie pozwalała. Sama wybierała psa gdy się chciało adoptowac.Wynosiła do bramy i mówiła że tylko ten jest do oddania. Ach szkoda gadać. Teraz jest inaczej. P.Zyta i P. Waldek naprawdę lubią te zwierzaki.

Posted

luka1, jak dobrze, że założyłaś wątek tej pięknocie, ten piesek przykłuwa swą oryginalną urodą chyba każdego, a ciągle siedzi w tym boksie :-(

Jak dla mnie, to on jest Ludwik. Jak byłam mała to były takie meble w stylu rococo, o nazwie Ludwik. Fotele miały takie śmieszne pałąkowate nóżki, właśnie jak nasz Ludwiś :oops: ;)

Posted

Białe futerko trudno jest utrzymać w czystości w warunkach schroniskowych dlatego wskazane jest zabranie piska do domku :mad: .

(Łapki jak w fotelu z epoki ludwikowskiej ale proszę nie siadać :roll: )