Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olga132'][FONT=comic sans ms]

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych

[/FONT]
[FONT=comic sans ms]"EMIR"[/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Konto Fundacji: [/FONT][FONT=Tahoma]Bank Śląski O / Grodzisk Maz.[/FONT][FONT=Tahoma]88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/FONT][FONT=Tahoma]Adres:[/FONT][FONT=Tahoma] Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma]

[FONT=Tahoma]stronę wczesniej podane tez sa linki do bazarków dla Jeta (kończa się dziś) oraz do aukcji allegro ![/FONT]
[/FONT]

WPŁATE TE MOZNA SOBIE ODLICZYC OD PODATKU W ROZLICZENIU ROCZNYM PIT

FUNDACJA EMIR JEST ORGANIZACJA POZYTKU PUBLICZNEGO I MOZESZ ODLICZYC SOBIE TZW 1%

RATUJAC PSY ZYSKASZ I ty

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zapewne cisza przed burzą! Dzisiaj skontaktuję się z fundacją w sprawie adopcji ;), ale z pewnością będzie potrzebna pomoc odnośnie transportu.:oops:

Posted

Majawrc napisał(a):
To zapewne cisza przed burzą! Dzisiaj skontaktuję się z fundacją w sprawie adopcji ;), ale z pewnością będzie potrzebna pomoc odnośnie transportu.:oops:

Czyżbyś zastanawiała się nad wzięciem go ??

Posted

Aha transport na dogo to chyba najmniejszy z problemów ;)

Posted

Już podjeliśmy dezyzję wraz z mężem, damy mu kochający domek! Właśnie rozmawiałam z fundacją i sprawa wygląda następująco: w czwartek ma mieć zdięty gips z łapki i dopiero sobota bądż niedziela wchodzi w rachubę i tak też wstępnie jesteśmy umówione, co do transportu natomiast to nie ma takiej opcji aby psinka został wydany postronnej osobie trzeba być osobiście bądż też fundacja jest w stanie dowieżć na miejsce. Jeszcze nie wiem jak to zorganizujemy gdyż nie mamy auta.Najwazniejsze że wszystko jest na dobrej drodze!:lol:

Posted

Świetna wiadomość :multi::multi::multi:

Majawrc jesteś wielka haha jesteście wielcy :Cool!::sweetCyb::klacz::laola:

Posted

Szukam wszędzie i wydzwaniam, i jednak jestem zmuszona prosić o pomoc w transporcie, tzn. mogłabym dojechać pociągiem do Warszawy ale nie wiem co dalej, nie chcę go męczyć podróżą z przesiadkami chociażby ze względu na stan jego zdrowia! Może znalazłaby się osoba która ma jakiś kursik Warszawa-Wrocław? Oczywiście opcja finansowa jest do dogadania. Bardzo proszę o pomoc :placz:

Posted

Małe sprostowanie jeszcze, otóż w czwartek wet zdejmie gips z łapki, ale Jetuś ma wstawione śruby które trzeba będzie wyjąć i jeszcze nie wiadomo kiedy? Jeżeli za ok 10 czy 14 dni to musimy wstrzymać się z adopcją do tego czasu. W czwartek więc będzie wszystko wiadomo i wtedy jeżeli nic nie znajdę to poproszę o pomoc w odpowiednim dziale.:oops:

Posted

Maju,TZ wandul66 jezdzi tirem.Obecnie ma trase Śląsk-Turyn,moze by Ci mogli jakos pomóc.?
Tu masz link do tego wątku.:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28970&highlight=wandul66

Na pierwszej stronie jest podany numer do wandul66 wiec mozesz do niej w kazdej chwili zadzwonic.;]

PS:Bardzo sie ciesze,że bedziesz adoptowała Jecika.!:bigcool:Napewno odwdzieczy Ci sie stukrotnie.!Dziekuje.!:calus:

Posted

MAJA WRAZ Z MEZEM JESTEŚCIE WIELKCY :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:CUDOWNI A JETII WAM TO WYNAGRODZI ........SERDUSZKIEM ...MIEJMY NADZIEJE ZE WSZYSTKO SKONCZY SIE OK

Posted

Ok, wielkie dzięki! Zaczekam jednak do czwartku gdy będzie już wiadomo kiedy będzie można na 100% go zabrać. Nie wiem jeszcze czy całkowicie przyzwyczaił sie do JETTA czy tez będę mogła nazwać go np "EMIR"-ek na cześć i pamiątkę fundacji, jakby nie było uratowali jego młodziutkie psie życie!:lol:

Posted

Maja jesteś wspaniała!
teraz tylko szukamy transportu, szybciutko, trzeba psiakowi załatwić podróz do domu! :D :D :D :D

czyli rozumiem, że banner Jeta można juz uroczyście zdejmowac? ;)

Posted

Jasne ze lepiej, ale jak pisałam wcześniej fundacja może mi dowieżć biedaczka na miejsce, tylko jak usłyszałam za jaką kwotę to złapałam się za głowę:crazyeye:, dla mnie to prawie cala wypłata jako osoby niepełnosprawnej, dlatego jestem zmuszona błagać o pomoc:oops:.