ANETTTA Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Olga132'][FONT=comic sans ms]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych [/FONT] [FONT=comic sans ms]"EMIR"[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Konto Fundacji: [/FONT][FONT=Tahoma]Bank Śląski O / Grodzisk Maz.[/FONT][FONT=Tahoma]88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/FONT][FONT=Tahoma]Adres:[/FONT][FONT=Tahoma] Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [FONT=Tahoma]stronę wczesniej podane tez sa linki do bazarków dla Jeta (kończa się dziś) oraz do aukcji allegro ![/FONT] [/FONT] WPŁATE TE MOZNA SOBIE ODLICZYC OD PODATKU W ROZLICZENIU ROCZNYM PIT FUNDACJA EMIR JEST ORGANIZACJA POZYTKU PUBLICZNEGO I MOZESZ ODLICZYC SOBIE TZW 1% RATUJAC PSY ZYSKASZ I ty Quote
ANETTTA Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 monia3a napisał(a):Hmm dziwi mnie tak małe zainteresowanie pieskiem, przecież on jest sliczny:loveu: DOKLADNIE ON JEST TAKI SLICZNY I BIDNY A TU TAKA CISZA ,,,,, Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To zapewne cisza przed burzą! Dzisiaj skontaktuję się z fundacją w sprawie adopcji ;), ale z pewnością będzie potrzebna pomoc odnośnie transportu.:oops: Quote
Guest monia3a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Majawrc napisał(a):To zapewne cisza przed burzą! Dzisiaj skontaktuję się z fundacją w sprawie adopcji ;), ale z pewnością będzie potrzebna pomoc odnośnie transportu.:oops: Czyżbyś zastanawiała się nad wzięciem go ?? Quote
Guest monia3a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Aha transport na dogo to chyba najmniejszy z problemów ;) Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Już podjeliśmy dezyzję wraz z mężem, damy mu kochający domek! Właśnie rozmawiałam z fundacją i sprawa wygląda następująco: w czwartek ma mieć zdięty gips z łapki i dopiero sobota bądż niedziela wchodzi w rachubę i tak też wstępnie jesteśmy umówione, co do transportu natomiast to nie ma takiej opcji aby psinka został wydany postronnej osobie trzeba być osobiście bądż też fundacja jest w stanie dowieżć na miejsce. Jeszcze nie wiem jak to zorganizujemy gdyż nie mamy auta.Najwazniejsze że wszystko jest na dobrej drodze!:lol: Quote
Guest monia3a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Świetna wiadomość :multi::multi::multi: Majawrc jesteś wielka haha jesteście wielcy :Cool!::sweetCyb::klacz::laola: Quote
Hund Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Suuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!Ale dobrze się dzień zaczął :) Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Szukam wszędzie i wydzwaniam, i jednak jestem zmuszona prosić o pomoc w transporcie, tzn. mogłabym dojechać pociągiem do Warszawy ale nie wiem co dalej, nie chcę go męczyć podróżą z przesiadkami chociażby ze względu na stan jego zdrowia! Może znalazłaby się osoba która ma jakiś kursik Warszawa-Wrocław? Oczywiście opcja finansowa jest do dogadania. Bardzo proszę o pomoc :placz: Quote
Ania W Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Maja , wrzuć to na wątek transportowy! Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Małe sprostowanie jeszcze, otóż w czwartek wet zdejmie gips z łapki, ale Jetuś ma wstawione śruby które trzeba będzie wyjąć i jeszcze nie wiadomo kiedy? Jeżeli za ok 10 czy 14 dni to musimy wstrzymać się z adopcją do tego czasu. W czwartek więc będzie wszystko wiadomo i wtedy jeżeli nic nie znajdę to poproszę o pomoc w odpowiednim dziale.:oops: Quote
polciuaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Maju,TZ wandul66 jezdzi tirem.Obecnie ma trase Śląsk-Turyn,moze by Ci mogli jakos pomóc.? Tu masz link do tego wątku.: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28970&highlight=wandul66 Na pierwszej stronie jest podany numer do wandul66 wiec mozesz do niej w kazdej chwili zadzwonic.;] PS:Bardzo sie ciesze,że bedziesz adoptowała Jecika.!:bigcool:Napewno odwdzieczy Ci sie stukrotnie.!Dziekuje.!:calus: Quote
ANETTTA Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 MAJA WRAZ Z MEZEM JESTEŚCIE WIELKCY :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:CUDOWNI A JETII WAM TO WYNAGRODZI ........SERDUSZKIEM ...MIEJMY NADZIEJE ZE WSZYSTKO SKONCZY SIE OK Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ok, wielkie dzięki! Zaczekam jednak do czwartku gdy będzie już wiadomo kiedy będzie można na 100% go zabrać. Nie wiem jeszcze czy całkowicie przyzwyczaił sie do JETTA czy tez będę mogła nazwać go np "EMIR"-ek na cześć i pamiątkę fundacji, jakby nie było uratowali jego młodziutkie psie życie!:lol: Quote
znikam Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Maja jesteś wspaniała! teraz tylko szukamy transportu, szybciutko, trzeba psiakowi załatwić podróz do domu! :D :D :D :D czyli rozumiem, że banner Jeta można juz uroczyście zdejmowac? ;) Quote
black sheep Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Super, trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Quote
polciuaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Proponuje zmienienic tytułu i napisac w nim,że potrzebny transport z Bielska-Białej do Wrocławia.;] Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nie z Bielska, ja dzisiaj dzwoniłam i rozmawiałam z fundacją EMIR w żABIEJ WOLI, to zaraz pod Warszawą. Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jasne ze lepiej, ale jak pisałam wcześniej fundacja może mi dowieżć biedaczka na miejsce, tylko jak usłyszałam za jaką kwotę to złapałam się za głowę:crazyeye:, dla mnie to prawie cala wypłata jako osoby niepełnosprawnej, dlatego jestem zmuszona błagać o pomoc:oops:. Quote
graszka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 pisz co tam powiedzieli w fundacji i kiedy chłopak do zabrania.:roll: Quote
Majawrc Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Oczywiście, ale dopiero koło południa przypuszczam że już coś będzie wiadomo! :loveu: Quote
Recommended Posts