Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Ostatnia informacja o stanie zdrowia piesia jest z dnia 23.08.2007, cytuję ze strony fundacji EMIR:

[SIZE=2]Stan Jeta nie pogarsza sie; biegunka ustapila, temperatura tez; ma objawy trudnosci z oddychaniem i kaszel oraz wyciek ropny z nosa; kolejna surowice dostanie za 5 dni. Niebezpieczenstwo w dlaszym ciagu nie minelo!

[SIZE=2]Z tego wynika,że już jest po kolejnej surowicy, ciekawe co u niego :-(

Guest monia3a
Posted

W odpowiedzi na mego aila o stan Jetta otrzymałam taką wiadomość :

Jett jest chory ; rokowania są niepewne i w tej chwili o adopcji nie może byc mowy; zdjęć aktualnych nie ma, ponieważ Jett przebywa na oddziałe zakaźnym szpitala , a tam nikt poza lekarzami i personelem nie ma wstepu; wszystkie info są na bieżąco w naszych aktualnościach; jesli nie ma niczego nowego tzn, ze stan utrzymuje sie bz

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Guest monia3a
Posted

Póki Jett przebywa w szpitalu na oddziale zakaźnym nie możemy nic zrobić:-( poza myśleniem o nim i trzymaniek kciuk za jego szybkie wyzdrowienie:-(

Guest monia3a
Posted

On jest taki wyjątkowo przystojny :loveu: Jett wyjdź z tego a domek szybko się znajdzie !!

Posted

02.09.2007 Stan psa jest stabilny;nie ma goršczki i ma dobry apetyt. Dostał też po raz kolejny surowicę. Niestety wyciek z nosa i pokasływanie jeszcze się utrzymujš. Dzi� miał kontrolne badanie krwi.

Guest monia3a
Posted

Wyjdziesz z tego !!!

Tyle cioteczek i wujciów trzyma za ciebie kciuki, że nie może być inaczej!!!

Posted

Piesku założono Ci wątek i ja o tym nie wiem ....wstyd mi...dzięki...
Dowiedziałam się z bazarku dopiero a przecież to ja szukałam ratunku u Emir dla Ciebie....:(
Piesku zdrowiej , od nas szykuje się również bazarej dla Ciebie.

Posted

HUND no sorki ze ja ci nie dałam znac ale nic o tym nie wiedziałam ........ale zdrówko psiaka najwazniejsze ja w sumie miałabym prosbe do ciebie o jakies inf.o tym piesku i o jego stanie ..........poniewaz ja tylko czerpe inf ze strony emir nie mam innej mozliwości

Posted

Ja też teraz czerpie info o nim od Emir :( czyli wiemy tyle samo. Nie masz mnie za co przepraszać . Ja po prostu żyję w takim tempie że zapominam (aż wstyd ) o niektórych ważnych sprawach.