Anashar Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Czy mogę liczyć na zdjęcia Jeta w wyższej rozdzielczości?? Quote
Guest monia3a Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jakie wieści ?? Tak długo ciszaa :shake: Quote
Anashar Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 monia3a napisał(a):Jakie wieści ?? Tak długo ciszaa :shake: Nie wiem :shake: Quote
Guest monia3a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ostatnia informacja o stanie zdrowia piesia jest z dnia 23.08.2007, cytuję ze strony fundacji EMIR: [SIZE=2]Stan Jeta nie pogarsza sie; biegunka ustapila, temperatura tez; ma objawy trudnosci z oddychaniem i kaszel oraz wyciek ropny z nosa; kolejna surowice dostanie za 5 dni. Niebezpieczenstwo w dlaszym ciagu nie minelo! [SIZE=2]Z tego wynika,że już jest po kolejnej surowicy, ciekawe co u niego :-( Quote
Guest monia3a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 W odpowiedzi na mego aila o stan Jetta otrzymałam taką wiadomość : Jett jest chory ; rokowania są niepewne i w tej chwili o adopcji nie może byc mowy; zdjęć aktualnych nie ma, ponieważ Jett przebywa na oddziałe zakaźnym szpitala , a tam nikt poza lekarzami i personelem nie ma wstepu; wszystkie info są na bieżąco w naszych aktualnościach; jesli nie ma niczego nowego tzn, ze stan utrzymuje sie bz :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
black sheep Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jesu katastrofa!!! Nikt mu nie pomoże...:( Quote
Guest monia3a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Póki Jett przebywa w szpitalu na oddziale zakaźnym nie możemy nic zrobić:-( poza myśleniem o nim i trzymaniek kciuk za jego szybkie wyzdrowienie:-( Quote
Guest monia3a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 On jest taki wyjątkowo przystojny :loveu: Jett wyjdź z tego a domek szybko się znajdzie !! Quote
polciuaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Napewno jakis ciepły domek na Ciebie czeka.!Trzymam kciuki za zdrówko Jecika.! Quote
Olga132 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78556 Quote
ANETTTA Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 02.09.2007 Stan psa jest stabilny;nie ma goršczki i ma dobry apetyt. Dostał też po raz kolejny surowicę. Niestety wyciek z nosa i pokasływanie jeszcze się utrzymujš. Dzi� miał kontrolne badanie krwi. Quote
Guest monia3a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wyjdziesz z tego !!! Tyle cioteczek i wujciów trzyma za ciebie kciuki, że nie może być inaczej!!! Quote
polciuaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Świete słowa monia3a,swiete słowa.;] Quote
Hund Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Piesku założono Ci wątek i ja o tym nie wiem ....wstyd mi...dzięki... Dowiedziałam się z bazarku dopiero a przecież to ja szukałam ratunku u Emir dla Ciebie....:( Piesku zdrowiej , od nas szykuje się również bazarej dla Ciebie. Quote
ANETTTA Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 HUND no sorki ze ja ci nie dałam znac ale nic o tym nie wiedziałam ........ale zdrówko psiaka najwazniejsze ja w sumie miałabym prosbe do ciebie o jakies inf.o tym piesku i o jego stanie ..........poniewaz ja tylko czerpe inf ze strony emir nie mam innej mozliwości Quote
ANETTTA Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze na molosach tez ma watek ...pod tym samym tytułem Quote
Hund Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja też teraz czerpie info o nim od Emir :( czyli wiemy tyle samo. Nie masz mnie za co przepraszać . Ja po prostu żyję w takim tempie że zapominam (aż wstyd ) o niektórych ważnych sprawach. Quote
Anashar Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hund napisał(a):Ja po prostu żyję w takim tempie że zapominam (aż wstyd ) o niektórych ważnych sprawach. Ja też tak mam:-( Quote
Hund Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Niestety za dużo biedaków potrzebuje pomocy i nie nadążamy :( Piesku trzymaj się i walcz z chorobą !!! Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jett cały czas myślę o tobie :loveu: Quote
Olga132 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 leczenie jeta jest bardzo kosztowne, dlatego zachęcam wszystkich do udziału w bazarkach zorganizowanych przeze mnie specjalnie na pokrycie choć w części kosztów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79341 Quote
Recommended Posts