Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopiero trafiłam tutaj przez banner, ale ciesze się, że Jet jest już zdrowy :) taki szczęściarz nie będzie długo czekał na dom - bo wierzę, że jeszcze raz szczęście się do niego uśmiechnie :D

szczególnie, że jest taki śliczny :) zaraz banner ląduje w moim podpisie :)

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

Będzie dobrze to młody organizm i będzie walczył otoczony opieką :loveu:

Posted

Cioteczki trzeba być dobrej myśli :loveu:

Maluszki szybko znajdują nowe domki i ona też ma gdzieś swego człowieka :loveu:

Posted

jeju co za sliczne psisko!!!!
moze jest jakies konto to ja bym z mila chcecia przekazala pare zlotych na naszego przystojniaka bo jest taki bezdbronny,sliczny i kochany a na dodatek strasznie slilny to co przeszedl graniczy z cudem a on dal rade i to bez przyjaciela u boku!!!

Posted

[FONT=comic sans ms]

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych[/FONT][FONT=comic sans ms]

[/FONT]
[FONT=comic sans ms]"EMIR"[/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Konto Fundacji: [/FONT][FONT=Tahoma]Bank Śląski O / Grodzisk Maz.[/FONT][FONT=Tahoma]88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/FONT][FONT=Tahoma]Adres:[/FONT][FONT=Tahoma] Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/FONT]

[FONT=Tahoma]stronę wczesniej podane tez sa linki do bazarków dla Jeta (kończa się dziś) oraz do aukcji allegro ![/FONT]
[/FONT]

Posted

Majawrc - relacji z innymi zwierzętami (oprócz psów) nie można określić w schronisku.(tam nie ma np.kotów, z resztą nawet gdyby były to trudno ryzykować ;-)). Można tylko przypuszczać jakie będą na podstawie ogólnego zachowania psa.

Posted

Hmm dziwi mnie tak małe zainteresowanie pieskiem, przecież on jest sliczny:loveu: