Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiara121 napisał(a):
Co Księzniczko jutro na spacerek z Mrówka cie zabieramy :) znowu bedziesz w siódmym niebie :cool3:

Tej tej ksiezniczka to ona jest ale moja :eviltong::eviltong::eviltong:Pewnie ze idze na spacerek :D Jutro ida dwie czarnulki razem

Posted

Psiara121 napisał(a):
Ksiezniczka byla dzisiaj w 7 niebiej jak zobaczyla ze szukam smyczy i jej klatke sie otwiera :) nie mogla sie doczekac dzisiaj psinka spacerku :loveu: oczywiscie Pumka razem z Mróweczka biegaly spuszczone luzem bo to dobre psinki sa i mozna im zaufac jesli chodzi o bieganie luzem :)
spacer nie byl dlugi ale waze ze psinka wyszla i sie wybiegala ;)

Tak szczerze to pumka:loveu:chodzi lepiej bez smyczy niz na niej :D:D

Posted

Ksiezniczka byla dzisiaj w 7 niebiej jak zobaczyla ze szukam smyczy i jej klatke sie otwiera :) nie mogla sie doczekac dzisiaj psinka spacerku :loveu: oczywiscie Pumka razem z Mróweczka biegaly spuszczone luzem bo to dobre psinki sa i mozna im zaufac jesli chodzi o bieganie luzem :)
spacer nie byl dlugi ale waze ze psinka wyszla i sie wybiegala ;)

Posted

Psiara121 napisał(a):
Wiesz w sumie sie jej nie dziwie kazdy pies ladniej bez smyczy niz na :eviltong:

A zwlaszcza barii ale on niestety musi chodzic na smyczy:eviltong:

Posted

Tak Pumka nasza strasznie potrzebuje domu i ludzia swojego :)
Dzisiaj była taka szczesliwa jak ja wypusciłysmy z kojca :loveu: oczywiscie myslala ze pojdzie na spacer ale niestety troche nie bylo czasu :-/ ale pojdzie piekna na przyszły tydzien z Mróweczka i znowu sie obydwie wybiegaja :cool3:

Posted

Psiara121 napisał(a):
Tak Pumka nasza strasznie potrzebuje domu i ludzia swojego :)
Dzisiaj była taka szczesliwa jak ja wypusciłysmy z kojca :loveu: oczywiscie myslala ze pojdzie na spacer ale niestety troche nie bylo czasu :-/ ale pojdzie piekna na przyszły tydzien z Mróweczka i znowu sie obydwie wybiegaja :cool3:

Najbardziej byla zadowolona z tego ze najwieksze zaintereseowanie jest wokol niej :D

Posted

Psiara121 napisał(a):
Tak tak nasza kochana czarnulka juz ma spospby na nas :eviltong: wie co robic zeby zwrocic na siebie uwage :)

Hehe wystarcze jej wzrok :)

Posted

Psiara121 napisał(a):
Dokladnie :eviltong: a jak troszke jestesmy nie ugiete to wystarczy ze zapiszczy i juz jest ktos przy niej :eviltong:

Bo jak piszcze to az serce sciska :( To jest moja "luba":loveu: :megagrin: i nie moge pozwolic zeby byla smutna ...

Posted

Dostałam maila od jednej pani w sprawie Buby, ale że Buba została wyadoptowana - podesłałam jej Pumisię. W końcu obie sunie czarne i śliczne.
Buźki w Pumkowe ślipka.

Posted

bigosik napisał(a):
Dostałam maila od jednej pani w sprawie Buby, ale że Buba została wyadoptowana - podesłałam jej Pumisię. W końcu obie sunie czarne i śliczne.
Buźki w Pumkowe ślipka.

Trzymam mocno kciuki za pumke :) Oby poszla :)

Posted

Wiecie co wiem,że niby nie można zakochać się w psie ze zdjęcia, ale ja jestem w Pumce zakochana. Zdjęcie Pumisi nawet zdobi mój pulpit..
Wy macie to szczęście ,że możecie z nią przebywać. Co ja bym dała żeby poznać Pumę... Ale wtedy bym musiała zabrać ją ze sobą:diabloti:. Bigosia by mi nie wybaczyła, a Cywisiek i koty dostałaby apopleksji. No przynajmniej mam Barrusia do odwiedzania w przytulisku - w wieku Pumki.
Trochie mi smutno, bo nie mogę dla niej za wiele zrobić, poza tymi ogłoszeniami i paroma marnymi groszami miesięcznie. Jak oczka, dajecie radę z kropelkami? Może bazarek jakiś trzeba.

[SIZE="1"](przepraszam za Offika, ale proszę zajrzyjcie na wątek mojego staruszka:-(:-( prawie nikt już go odwiedza i leci na łeb i szyję:placz::placz::placz: - to mój podopieczny. Odnośnik do wątku, pod bannerkami (starunio z lasu). Chociaż go podnieście - prrooooszę)