czarna_zaba Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Do góry!!! Dzięki dziewczyny, dzięki Wam wątek odżył:) Quote
Gdusia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Psiara121 napisał(a):Co Księzniczko jutro na spacerek z Mrówka cie zabieramy :) znowu bedziesz w siódmym niebie :cool3: Tej tej ksiezniczka to ona jest ale moja :eviltong::eviltong::eviltong:Pewnie ze idze na spacerek :D Jutro ida dwie czarnulki razem Quote
Psiara121 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Co Księzniczko jutro na spacerek z Mrówka cie zabieramy :) znowu bedziesz w siódmym niebie :cool3: Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Posmyrajcie jutro Pumke od ciotki Gogi. Pamiętamy o niej. Quote
Gdusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pumncia sie dzisiaj wyszlala z mrowka na spacerk hehe... Quote
Gdusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Psiara121 napisał(a):Ksiezniczka byla dzisiaj w 7 niebiej jak zobaczyla ze szukam smyczy i jej klatke sie otwiera :) nie mogla sie doczekac dzisiaj psinka spacerku :loveu: oczywiscie Pumka razem z Mróweczka biegaly spuszczone luzem bo to dobre psinki sa i mozna im zaufac jesli chodzi o bieganie luzem :) spacer nie byl dlugi ale waze ze psinka wyszla i sie wybiegala ;) Tak szczerze to pumka:loveu:chodzi lepiej bez smyczy niz na niej :D:D Quote
Psiara121 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ksiezniczka byla dzisiaj w 7 niebiej jak zobaczyla ze szukam smyczy i jej klatke sie otwiera :) nie mogla sie doczekac dzisiaj psinka spacerku :loveu: oczywiscie Pumka razem z Mróweczka biegaly spuszczone luzem bo to dobre psinki sa i mozna im zaufac jesli chodzi o bieganie luzem :) spacer nie byl dlugi ale waze ze psinka wyszla i sie wybiegala ;) Quote
Psiara121 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wiesz w sumie sie jej nie dziwie kazdy pies ladniej bez smyczy niz na :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Psiara121 napisał(a):Wiesz w sumie sie jej nie dziwie kazdy pies ladniej bez smyczy niz na :eviltong: A zwlaszcza barii ale on niestety musi chodzic na smyczy:eviltong: Quote
czarna_zaba Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Bardzo piękna i bardzo potrzebuje domu.... Quote
Psiara121 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tak Pumka nasza strasznie potrzebuje domu i ludzia swojego :) Dzisiaj była taka szczesliwa jak ja wypusciłysmy z kojca :loveu: oczywiscie myslala ze pojdzie na spacer ale niestety troche nie bylo czasu :-/ ale pojdzie piekna na przyszły tydzien z Mróweczka i znowu sie obydwie wybiegaja :cool3: Quote
Gdusia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Psiara121 napisał(a):Tak Pumka nasza strasznie potrzebuje domu i ludzia swojego :) Dzisiaj była taka szczesliwa jak ja wypusciłysmy z kojca :loveu: oczywiscie myslala ze pojdzie na spacer ale niestety troche nie bylo czasu :-/ ale pojdzie piekna na przyszły tydzien z Mróweczka i znowu sie obydwie wybiegaja :cool3: Najbardziej byla zadowolona z tego ze najwieksze zaintereseowanie jest wokol niej :D Quote
bigosik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Witam Pumisię, pamiętam o pięknotce, po prostu mnie na dogo długo nie było:shake:. Głaski dla Pumisi. Quote
Gdusia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Psiara121 napisał(a):Tak tak nasza kochana czarnulka juz ma spospby na nas :eviltong: wie co robic zeby zwrocic na siebie uwage :) Hehe wystarcze jej wzrok :) Quote
Psiara121 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Tak tak nasza kochana czarnulka juz ma spospby na nas :eviltong: wie co robic zeby zwrocic na siebie uwage :) Quote
Psiara121 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Gdusia napisał(a):Hehe wystarcze jej wzrok :) Dokladnie :eviltong: a jak troszke jestesmy nie ugiete to wystarczy ze zapiszczy i juz jest ktos przy niej :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Psiara121 napisał(a):Dokladnie :eviltong: a jak troszke jestesmy nie ugiete to wystarczy ze zapiszczy i juz jest ktos przy niej :eviltong: Bo jak piszcze to az serce sciska :( To jest moja "luba":loveu: :megagrin: i nie moge pozwolic zeby byla smutna ... Quote
bigosik Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dostałam maila od jednej pani w sprawie Buby, ale że Buba została wyadoptowana - podesłałam jej Pumisię. W końcu obie sunie czarne i śliczne. Buźki w Pumkowe ślipka. Quote
Gdusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bigosik napisał(a):Dostałam maila od jednej pani w sprawie Buby, ale że Buba została wyadoptowana - podesłałam jej Pumisię. W końcu obie sunie czarne i śliczne. Buźki w Pumkowe ślipka. Trzymam mocno kciuki za pumke :) Oby poszla :) Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wiecie co wiem,że niby nie można zakochać się w psie ze zdjęcia, ale ja jestem w Pumce zakochana. Zdjęcie Pumisi nawet zdobi mój pulpit.. Wy macie to szczęście ,że możecie z nią przebywać. Co ja bym dała żeby poznać Pumę... Ale wtedy bym musiała zabrać ją ze sobą:diabloti:. Bigosia by mi nie wybaczyła, a Cywisiek i koty dostałaby apopleksji. No przynajmniej mam Barrusia do odwiedzania w przytulisku - w wieku Pumki. Trochie mi smutno, bo nie mogę dla niej za wiele zrobić, poza tymi ogłoszeniami i paroma marnymi groszami miesięcznie. Jak oczka, dajecie radę z kropelkami? Może bazarek jakiś trzeba. [SIZE="1"](przepraszam za Offika, ale proszę zajrzyjcie na wątek mojego staruszka:-(:-( prawie nikt już go odwiedza i leci na łeb i szyję:placz::placz::placz: - to mój podopieczny. Odnośnik do wątku, pod bannerkami (starunio z lasu). Chociaż go podnieście - prrooooszę) Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Hmm... Aktualizowałam profile psiaków na cooldogu i zobaczyłam takiego koleżkę (też do adopcji). Jaki Pumisiowy:crazyeye: Quote
Recommended Posts