Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na prośbe naszych superniań - bo takie naprawde są te świetne dziewczyny - zdjęcia.

Bigosik, teraz uważaj, jeśli nie padniesz totalnie to ja się nie znam na ludziach.
Kocham Pume, a teraz - to wszyscy powinni ją pokochać.

Razem z mała Mróweczką - czyli super sunia

Na spacerku z Mrówka - biegamy sobie same

Z jedną z naszych niań - tyle dobrego ta cioteczka dla mnie Pumci robi

I moje ulubione, piękne.
Zaraz je w ogłoszenia powstawiam.

Czy to nie jest piękna suka.
Naprawdę. Tak bardzo byłaby szczęśliwa, gdyby takie spacery mogła odbywać codziennie z własnym ludziem.

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No suczki naprawde super sie zachowują na spacerku :D:D czasami az sie mozna zastanawiac czy to napewno te same psiaki :lol: a my z Gdusia robimy tylko to co naprawde uwazamy za słuszne :p:p

Posted

No to pumcia po spacerku z mrowcia:) Troszke sobie pofikaly ale niestety za dlugo nie mogly bo spatkalysmy papa z pieskiem ale lepszy taki spacerek niz zaden :D Pumnia nawet niezla werwe do zabawy miala :)

Posted

No dokładnie Puma miała niezła werwa do zabawy :D:D caly czas albo podchodziła do mnie albo do Gdusi zeby się ktos z nia pobawil :lol::lol: a no spacerek byl nieco krotkawy bo niewiedzialysmy jak psiaki zareaguja na innego psa ale jak sie zrobi juz cieplej to napewno beda na dluuuuzszych spacerkach maja to jak w banku :cool3::cool3:

Posted

No Puma nawet gdy jest w kojcu to szczeka tylko żeby zwrócic na siebie uwage i udaje jej sie xDxD no gdy przyjdzie z jednego spaceru to chcialaby isc na nastepny :p:p wogóle to taka super psina ze rzadko jej odmawiamy spacerów ;);)

Posted

No zwlaszcza jak gryzie klatke bo che wyjsc :) Ale dzisiaj pumka nawet popisala sie na spacerku:D Swoja zrecznascia i tym jak wysoko skacze :):):) Hehe dobrze ze kotka nigdzie nie bylo :P

Posted

No a pamietasz jak pumcia raz sie wywalila bo nie zdolala przeskoczyc rowu ?? No ale na szczescie szybko sie podniosla i udawala jak by nic sie nie stalo :P

Posted

CHwalenie wychodzi jej najlepiej :D A i jeszcze wymuszanie czegos...Wtedy robi tajka slodka minke sliczne ,oczka i tak patrzy na ciebie:) Ja zawsze ulegne jej spojrzena...

Posted

No wiesz gdyby był konkurs na wymuszanie czegos to Puma była by w tym mistrzem swiata :D:D temu psu nie mozna odmowic a jak ktos sprobuje to pozniej ma wyrzuty sumienia :P

Posted

Psiara121 ja cos o tym wiem:P Jak jej odmowilam spacerku wtedy tak bardzo chciala isc a ja mialam wyrzuty i po powroci odrazu poszla na spacerek :D:D:D:D

Posted

Supergoga - padłam!!!! Jeeezu dlaczego ja jej nie mogę wziąść, toż to istne cudo jest:placz::placz::placz:
Co ona wogóle tam u was robi? Jakim cudem nie zdobi jakiegoś fajnego domku (uff trochę mnie ominęło,nie byłam u Pumki - miałam ciężkie dni)? Muszę jej zaktualizować profil na cooldogu i cafeanimal o te fotki:evil_lol:
Kurczę, żebym miała dom z ogrodem, to bym mogła jakoś wszystkie pomieścić - wtedy bez wahania śmigałabym po tę piękność.
Tysiąc buzioli dla Pumisi od wiernej fanki:loveu:
(Zaraz napiszę do Koss, w sprawie tego ogloszenia w "moim psie" i przypomnę Pumę Maszaberli:evil_lol:)