supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Na prośbe naszych superniań - bo takie naprawde są te świetne dziewczyny - zdjęcia. Bigosik, teraz uważaj, jeśli nie padniesz totalnie to ja się nie znam na ludziach. Kocham Pume, a teraz - to wszyscy powinni ją pokochać. Razem z mała Mróweczką - czyli super sunia Na spacerku z Mrówka - biegamy sobie same Z jedną z naszych niań - tyle dobrego ta cioteczka dla mnie Pumci robi I moje ulubione, piękne. Zaraz je w ogłoszenia powstawiam. Czy to nie jest piękna suka. Naprawdę. Tak bardzo byłaby szczęśliwa, gdyby takie spacery mogła odbywać codziennie z własnym ludziem. Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jutro wysle wiecej zdjec :) Ona naprawde zasluguje na kochany domek. Oh kochana znajdziemy dla ciebie krolestwo :loveu: Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No suczki naprawde super sie zachowują na spacerku :D:D czasami az sie mozna zastanawiac czy to napewno te same psiaki :lol: a my z Gdusia robimy tylko to co naprawde uwazamy za słuszne :p:p Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Hehe fajnie wyglada jak sie scigaja:d Mala zawsze przescignie duza :) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No to pumcia po spacerku z mrowcia:) Troszke sobie pofikaly ale niestety za dlugo nie mogly bo spatkalysmy papa z pieskiem ale lepszy taki spacerek niz zaden :D Pumnia nawet niezla werwe do zabawy miala :) Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No dokładnie Puma miała niezła werwa do zabawy :D:D caly czas albo podchodziła do mnie albo do Gdusi zeby się ktos z nia pobawil :lol::lol: a no spacerek byl nieco krotkawy bo niewiedzialysmy jak psiaki zareaguja na innego psa ale jak sie zrobi juz cieplej to napewno beda na dluuuuzszych spacerkach maja to jak w banku :cool3::cool3: Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Puma jako pierwsza stala pod furtka zeby tylko wyjsc :D Ona po prostu kocha spacery a zwlaszcza jak jest spuszczana :) Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No Puma nawet gdy jest w kojcu to szczeka tylko żeby zwrócic na siebie uwage i udaje jej sie xDxD no gdy przyjdzie z jednego spaceru to chcialaby isc na nastepny :p:p wogóle to taka super psina ze rzadko jej odmawiamy spacerów ;);) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No zwlaszcza jak gryzie klatke bo che wyjsc :) Ale dzisiaj pumka nawet popisala sie na spacerku:D Swoja zrecznascia i tym jak wysoko skacze :):):) Hehe dobrze ze kotka nigdzie nie bylo :P Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No Puma zawsze na spacerach nas czyms zaskakuje ;D;D a dzisiaj pokazala ze umie...skakac :P:P bo zazwyczaj jej to nie wychodzi a dzisiaj wyszlo :p:p Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No a pamietasz jak pumcia raz sie wywalila bo nie zdolala przeskoczyc rowu ?? No ale na szczescie szybko sie podniosla i udawala jak by nic sie nie stalo :P Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No pamietam pamietam :P:P najlepsze jest to ze jak jej cos nie wychodzi to udaje ze nic sie nie stalo ale jak jej wyjdzie to odrazu przychodzi sie pochwalic :D:D Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 CHwalenie wychodzi jej najlepiej :D A i jeszcze wymuszanie czegos...Wtedy robi tajka slodka minke sliczne ,oczka i tak patrzy na ciebie:) Ja zawsze ulegne jej spojrzena... Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No wiesz gdyby był konkurs na wymuszanie czegos to Puma była by w tym mistrzem swiata :D:D temu psu nie mozna odmowic a jak ktos sprobuje to pozniej ma wyrzuty sumienia :P Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 A oto nasza krolewna (puma) z kisezniczka (mrowka) na spacerku :D:D czyz nie jest piekna?? Ludziska ta psinka potrzebuje domku :):) jej uroda mowi sama za siebie :cool3: Quote
supergoga Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 A oto przedmiotowa Pumka Z Mrówka, dwa sliczne poopska Niech ktoś się nad nią zlituje. Taka jest kochana.:-( Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dziwne ze nikt jeszcze nie wzial pumki.To jest naprawde swietny psiak:) Jak kgos pokocha to na zawsze... Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Psiara121 ja cos o tym wiem:P Jak jej odmowilam spacerku wtedy tak bardzo chciala isc a ja mialam wyrzuty i po powroci odrazu poszla na spacerek :D:D:D:D Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No dokładnie.Puma swoja urada juz powala a jak dodac jeszcze zachowanie to juz wogole nie ma o czym mowic :):) ten psiak to naprawde Aniol :cool3: Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tylko szkoda ze taki aniol jeszcze nie ma swojego domku :( . Ale moze juz niedlugo to sie zmieni (mam taka nadzieje).... Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No moze nasz Aniolek znajdze bezpieczny domek i bedzie nad kims gdzies czuwal :D:D Puma zrobimy wszystko zebys znalazla wkoncu wymarzony domek :):) Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Moze ktos na spacerku zauwazy pumke i zaadoptuje ja :) Quote
bigosik Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Supergoga - padłam!!!! Jeeezu dlaczego ja jej nie mogę wziąść, toż to istne cudo jest:placz::placz::placz: Co ona wogóle tam u was robi? Jakim cudem nie zdobi jakiegoś fajnego domku (uff trochę mnie ominęło,nie byłam u Pumki - miałam ciężkie dni)? Muszę jej zaktualizować profil na cooldogu i cafeanimal o te fotki:evil_lol: Kurczę, żebym miała dom z ogrodem, to bym mogła jakoś wszystkie pomieścić - wtedy bez wahania śmigałabym po tę piękność. Tysiąc buzioli dla Pumisi od wiernej fanki:loveu: (Zaraz napiszę do Koss, w sprawie tego ogloszenia w "moim psie" i przypomnę Pumę Maszaberli:evil_lol:) Quote
supergoga Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Bigosik,rozumiem Ciebie - bo mam to samo. A teraz moje zdanie o Pumci potwierdziły dziewczyny. Ja nie wiem,dlaczego ona bez domu jest. Taka dobra,kochana suńka. Quote
bigosik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Niemożliwe, żeby nie znalazła. Ja tu moim znajomym pokazuję Pumkę i wszyscy są zgodni - cudo (i wszyscy zapsieni też:-() Quote
Recommended Posts