Jump to content
Dogomania

Rozliczony -Kwiatki z Lolciowej rabatki - czynne do 30.09 godz.20.00

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wszystkim za pilnowanie kramiku, ja znowu cały dzień z owocami :)

Poproszę:nr-4-1szt, nr 5-1szt, nr 6-1szt, nr 7-1szt, nr 20a-1szt, nr 22a-1szt, nr 29-2szt.

Bardzo dziękuję :)

Posted

Melduję, że roslinki dotarły do mnie - jak zwykle w większej ilości niz zamawiałam :) Dziękuję bardzo :)

Lolcio też dostał od Ciebie nadwyżkę kasową aż 11 zł, pięknie dziękujemy  beerhandenklappend.gif

z Lolusiem biedronkowym

9e066856ba8ac2dfmed.jpg

Posted

dziś wreszcie posadziłam wszystkie rośłinki w ogrodzie;) teraz tylko pozostanie trzymać kciuki, by zima nie przesadziła! masz jakieś sposoby by nie przemarzły takie młodzinki???

aha- i zapisuje się na następną edycję bazarku wiosną jakby co;)

Posted

Cebulki dotarły. Już zostały posadzone. Dziękuję i pozdrawiam!

Cieszę się bardzo :)

dziś wreszcie posadziłam wszystkie rośłinki w ogrodzie;) teraz tylko pozostanie trzymać kciuki, by zima nie przesadziła! masz jakieś sposoby by nie przemarzły takie młodzinki???

Jakie młodziaki, toż to już prawie trzylatki :),  możesz po pierwszych przymrozkach, nigdy wcześniej, otulić trochę gałązkami suchych roślin / zeschnięte marcinki lub podobne gałązki/  powtykaj dookoła bardzo blisko roślinek, możesz podsypać korą.

Budleję też możesz obsypać korą i jak będą mrozy możesz  ją  otulić tak na wysokość 30 cm, też gałązkami.

Jest dopiero połowa września, zdążą się porządnie ukorzenić.

oneczka , pracowita pściółka

Tak, tak, właśnie skończyłam słoiki i odlatuję.....

Dobrej nocy wszystkim, a kto nie śpi zapraszam do oglądania kwiateczków :)

Posted

Skąd Ty Iwonko czerpiesz energię na to wszystko: ogród, przetwory i bazarek za bazarkiem ?

Energię mam, czasami sił i czasu brakuje to robię sobie  przerwę:)

A bazarki dla Naszego Cięciunia, toż to sama przyjemność,  prawie same się robią :)

Posted

Możesz jeszcze podsypać jesiennego nawozu, zasili troszkę rośliny i łatwiej przezimują :)

Wczoraj przygotowałam roślinki /i dobrze, całą noc padało, dziś byłyby za mokre/  dla: rodzice, Eva2406, jolantina

Posted

Jakie młodziaki, toż to już prawie trzylatki :),  możesz po pierwszych przymrozkach, nigdy wcześniej, otulić trochę gałązkami suchych roślin / zeschnięte marcinki lub podobne gałązki/  powtykaj dookoła bardzo blisko roślinek, możesz podsypać korą.

Budleję też możesz obsypać korą i jak będą mrozy możesz  ją  otulić tak na wysokość 30 cm, też gałązkami.

Jest dopiero połowa września, zdążą się porządnie ukorzenić.

no to super:) ! jeszcze raz dziękuje za porade:)