ona03 Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 hopsa :) :) przelew zrobiony Dziękuję, proszę o znak, kiedy wysyłać :) hoooop :) Paka zapakowana, jutro leci :) Quote
jola&tina Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Dziękuję za zaproszenie. Nie ma już amarylisa? :( Może chociaż takiego malutkiego znajdziesz???? Quote
ona03 Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Jeszcze odniosę :) A gdzie odnosisz i co ? Dziękuję za zaproszenie. Nie ma już amarylisa? :( Może chociaż takiego malutkiego znajdziesz???? Są, są, one wszystkie są takie średnie, stąd średnia cena - dziękuję, zaznaczę :) Melduję się Witamy po urlopie czas chyba na nocny patrol ;) Czas chyba do spania :) Zaproszę o poranku :) Witam z rana Quote
togaa Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Zaproszę o poranku :) godz. 06,44.....ludzieeee ! Quote
NikaEla Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 godz. 06,44.....ludzieeee ! Przecież to normalna godzina :) też już byłam na nogach :) mimo , że dziś wyjątkowo mam wolne ;) Quote
Anecik Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 godz. 06,44.....ludzieeee ! Toż to całkiem normalna godzina Togusiu na rozpoczęcia dnia :D A gdzie odnosisz i co ? Chciałam się odnieść do tematu podnoszenia bazarku :) I Dzień Dobry przede wszystkim. Mimo wyjątkowej późnej pory jak dla mnie na wstawanie. Ale do 1 w nocy goniłam za Chłopakami, którzy gonili za jeżem. Wcale nie chcieli wrócić do domu, pobudzili wszystkie psy we wsi. W końcu jakoś pojedynczo je wyłapałam. Masakra. A Mimisia najgrzeczniejsza :) Quote
ona03 Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 I Dzień Dobry przede wszystkim. Mimo wyjątkowej późnej pory jak dla mnie na wstawanie. Ale do 1 w nocy goniłam za Chłopakami, którzy gonili za jeżem. Wcale nie chcieli wrócić do domu, pobudzili wszystkie psy we wsi. W końcu jakoś pojedynczo je wyłapałam. Masakra. A Mimisia najgrzeczniejsza :) To się nabiegałaś :) Wieczorkiem zrobię rozliczenie, proszę zatrzymać troszkę kasy na koncie :) Quote
Anecik Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Wieczorkiem zrobię rozliczenie, proszę zatrzymać troszkę kasy na koncie :) Już się boję [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
rodzice Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 podniosę z radoscią w oczekiwaniu na rachunek :) Quote
ona03 Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Już się boję Anecik masakra, pakowałam, pakowałam, pakowałam, karton wielki i jak już nie było w nim miejsca, patrzę a tu nie spakowane datury, paprotka, Eva, i coś tam jeszcze......., dawaj wypakowywać i do większego kartonu / dobrze, że miałam/ i od nowa pakowałam, pakowałam, dziury zapchałam gazetami, mam nadzieję, że dotrze bezpiecznie ufffff. Teraz muszę iść po samochód, podjechać jak najbliżej domu i wpakować karton, w dzień jak przyjadą buldożery i inne gady / droga w remoncie/ nie mam szans podjechać. Ale najważniejsze, że wczoraj przygotowałamTwoje i supergogi roślinki, dziś pada i nie mogłabym mokrych zapakować. podniosę z radoscią w oczekiwaniu na rachunek :) W wolnej chwili podliczę ok. tylko obrobię się z jutrzejszymi przesyłkami :) Quote
mama_Alfika Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 godz. 06,44.....ludzieeee ! To nie tak wcześnie Togusiu :) Wstałam o 5 lepić synusiowi pierogi, bo do UK wyjeżdżał :) Wczoraj wyposażyłam młodszego na krótszą trasę, a dziś polskie jadło emigrantowi szykowałam. Przykre to, że dzieciaki szukaja lepszego losu za granicą :( Quote
Anecik Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Anecik masakra, pakowałam, pakowałam, pakowałam, karton wielki i jak już nie było w nim miejsca, patrzę a tu nie spakowane datury, paprotka, Eva, i coś tam jeszcze......., dawaj wypakowywać i do większego kartonu / dobrze, że miałam/ i od nowa pakowałam, pakowałam, dziury zapchałam gazetami, mam nadzieję, że dotrze bezpiecznie ufffff. Teraz muszę iść po samochód, podjechać jak najbliżej domu i wpakować karton, w dzień jak przyjadą buldożery i inne gady / droga w remoncie/ nie mam szans podjechać. Ale najważniejsze, że wczoraj przygotowałamTwoje i supergogi roślinki, dziś pada i nie mogłabym mokrych zapakować. [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Zaczynam się bać tej PACZKI :lol: :lol: :D Quote
ona03 Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Zaczynam się bać tej PACZKI :lol: :lol: :D Nie trzeba się bać, ona nie gryzie, co najwyżej kłuje....cacto czterogłowy :) do góry :) PPaczuszka poleciała rano :) Do Norek Frycu i sunnynight też lecimy :) Lecimy, lecimy Zbieramy na gatki I resztę przyjemności :) Quote
ona03 Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Dziś zapakowane, jutro lecą :) anecik, Lupus Nord, kiyoshi Quote
Recommended Posts