Jump to content
Dogomania

Rozliczony -Kwiatki z Lolciowej rabatki - czynne do 30.09 godz.20.00

Recommended Posts

Posted

Jeszcze odniosę :)

A gdzie odnosisz i co ?

Dziękuję za zaproszenie.

Nie ma już amarylisa? :(

Może chociaż takiego malutkiego znajdziesz????

Są, są, one wszystkie są takie średnie, stąd średnia cena - dziękuję, zaznaczę :)

Melduję się

Witamy po urlopie

czas chyba na nocny patrol ;)

Czas chyba do spania :)

Zaproszę o poranku :)

Witam z rana 

Posted

godz. 06,44.....ludzieeee !

Toż to całkiem normalna godzina Togusiu na rozpoczęcia dnia :D

A gdzie odnosisz i co ?

Chciałam się odnieść do tematu podnoszenia bazarku :)

I Dzień Dobry przede wszystkim. Mimo wyjątkowej późnej pory jak dla mnie na wstawanie. Ale do 1 w nocy goniłam za Chłopakami, którzy gonili za jeżem. Wcale nie chcieli wrócić do domu, pobudzili wszystkie psy we wsi. W końcu jakoś pojedynczo je wyłapałam. Masakra. A Mimisia najgrzeczniejsza :)

Posted

I Dzień Dobry przede wszystkim. Mimo wyjątkowej późnej pory jak dla mnie na wstawanie. Ale do 1 w nocy goniłam za Chłopakami, którzy gonili za jeżem. Wcale nie chcieli wrócić do domu, pobudzili wszystkie psy we wsi. W końcu jakoś pojedynczo je wyłapałam. Masakra. A Mimisia najgrzeczniejsza :)

To się nabiegałaś :)

Wieczorkiem zrobię rozliczenie, proszę zatrzymać troszkę kasy na koncie :)

Posted

Wieczorkiem zrobię rozliczenie, proszę zatrzymać troszkę kasy na koncie :)

Już się boję [url=http://emotikona.pl/emotikony/]0wacko2.gif[/url]

Posted

Już się boję 0wacko2.gif

Anecik masakra, pakowałam, pakowałam, pakowałam, karton wielki i jak już nie było w nim miejsca, patrzę a tu nie spakowane datury, paprotka,  Eva, i coś tam jeszcze......., dawaj wypakowywać i do większego kartonu / dobrze, że miałam/ i od nowa pakowałam, pakowałam, dziury zapchałam gazetami, mam nadzieję, że dotrze bezpiecznie ufffff.

Teraz muszę iść po samochód, podjechać jak najbliżej domu i wpakować karton,  w dzień jak przyjadą buldożery i inne gady / droga w remoncie/ nie mam szans podjechać.

Ale najważniejsze, że wczoraj przygotowałamTwoje i supergogi roślinki, dziś pada i nie mogłabym mokrych zapakować.

podniosę z radoscią w oczekiwaniu na rachunek :)

W wolnej chwili podliczę ok.  tylko obrobię się z jutrzejszymi przesyłkami :)

Posted

godz. 06,44.....ludzieeee !

To nie tak wcześnie Togusiu :) Wstałam o 5 lepić synusiowi pierogi, bo do UK wyjeżdżał :) Wczoraj wyposażyłam młodszego na krótszą trasę, a dziś polskie jadło emigrantowi szykowałam. Przykre to, że dzieciaki szukaja lepszego losu za granicą :(

Posted

Anecik masakra, pakowałam, pakowałam, pakowałam, karton wielki i jak już nie było w nim miejsca, patrzę a tu nie spakowane datury, paprotka,  Eva, i coś tam jeszcze......., dawaj wypakowywać i do większego kartonu / dobrze, że miałam/ i od nowa pakowałam, pakowałam, dziury zapchałam gazetami, mam nadzieję, że dotrze bezpiecznie ufffff.

Teraz muszę iść po samochód, podjechać jak najbliżej domu i wpakować karton,  w dzień jak przyjadą buldożery i inne gady / droga w remoncie/ nie mam szans podjechać.

Ale najważniejsze, że wczoraj przygotowałamTwoje i supergogi roślinki, dziś pada i nie mogłabym mokrych zapakować.

[url=http://emotikona.pl/emotikony/]0heart.gif[/url]

Zaczynam się bać tej PACZKI  :lol: :lol: :D

Posted

0heart.gif

Zaczynam się bać tej PACZKI  :lol: :lol: :D

Nie trzeba się bać, ona nie gryzie, co najwyżej kłuje....cacto czterogłowy :)

do góry :)

PPaczuszka poleciała rano :)

Do Norek Frycu i sunnynight też 

lecimy :)

Lecimy, lecimy 

Zbieramy na gatki

I resztę przyjemności :)