Dusia-Duszka Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Radosna psica. Dupinka do góry i "baw mnie, baw mnie, no rzucaj no". Pozdrawiamy :) 1 Quote
Mortes Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 O jeżu :) jaka Nesia szczęsliwa :) Wygląda kwitnąco :) Dziękuję , dziękuję , dziękuję Ciociu Nesiowata że przygarnęłaś to śmietnikowe maleństwo . Tak sobie myslę że tylko niektórym psim biedom tak się udaje :( To jakby wygrali szóstkę w lotka . Ich życie zmienia się diametralnie , dosłownie jakby trafili na jakąs inną planetę - planetę szczęścia ;) Szkoda że tak niewielu się udaje ... Nesi się udało :) Jest szczęściarą :) A ja cieszę się że dogomania była jej " statkiem kosmicznym " ;) 1 Quote
Nesiowata Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 1 godzinę temu, Mortes napisał: O jeżu :) jaka Nesia szczęsliwa :) Wygląda kwitnąco :) Dziękuję , dziękuję , dziękuję Ciociu Nesiowata że przygarnęłaś to śmietnikowe maleństwo . Tak sobie myslę że tylko niektórym psim biedom tak się udaje :( To jakby wygrali szóstkę w lotka . Ich życie zmienia się diametralnie , dosłownie jakby trafili na jakąs inną planetę - planetę szczęścia ;) Szkoda że tak niewielu się udaje ... Nesi się udało :) Jest szczęściarą :) A ja cieszę się że dogomania była jej " statkiem kosmicznym " ;) Piękne słowa - bardzo dziękujemy. Neska jest tylko sobą. Chyba jest zadowolona. Kochana psina, która potrafi bezceremonialnie zawalczyć o to co, jej zdaniem winno być tylko jej. Nadal jednak ma swoje lęki. Pewnie tak już zostanie. Pozdrawiamy. Quote
azalia Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Gdzieś"zagubilam"wątek Nesiulki,ale dzisiaj nadrobiłam zaległości i przeczytałam cały z wielką uwagą i radością. Wspaniale się czyta wiadomości o sunieczce i Misiaczku no i przecudne zdjęcia ogląda z wielką przyjemnością. Nesia szczęśliwa i prześliczna,no i Misio też daje radę,dzielny chłopak. 1 Quote
Tyśka) Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Szczęśliwa Nelka - te zdjęcia mogłabym oglądać godzinami :) Quote
Nesiowata Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Szczęśliwa Nelka - te zdjęcia mogłabym oglądać godzinami :) Dziękujemy, ale Neska nie zmieniła imienia. Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Dziękujemy, ale Neska nie zmieniła imienia. ojej, proszę mi wybaczyć. Słownik w telefonie wie lepiej :p Quote
Nesiowata Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: ojej, proszę mi wybaczyć. Słownik w telefonie wie lepiej :p Fakt - często się to zdarza. Quote
ania75 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Jaki pycholek uśmiechnięty - pozdrawiam całą Nesiową rodzinkę 1 Quote
Nadziejka Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Zagladam podczytuje o Twych skarabeuszkach przecudnych Ciociu Nesiowata wszelkiego najlepsiutkiego Wam dnia kazdenkiego cudownego lapenkom i Tobie stokrosci przekazuje 1 Quote
Nesiowata Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Zagladam podczytuje o Twych skarabeuszkach przecudnych Ciociu Nesiowata wszelkiego najlepsiutkiego Wam dnia kazdenkiego cudownego lapenkom i Tobie stokrosci przekazuje Pięknie dziękujemy - wzajemnie jak najwięcej radości i spokoju życzymy Quote
Usiata Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Dnia 6.07.2017 o 19:03, Nesiowata napisał: Serdecznie pozdrawiamy wszystkie ciocie i pokazujemy się po raz kolejny Kochany, radosny pycholek :) Serdeczne pozdrowienia dla całej Rodzinki przesyłam przelotem 1 Quote
Mortes Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 Dołączam się do wakacyjnych ( jeszcze ;) ) pozdrowień :) 1 Quote
Nesiowata Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Dawno nas nie było, ale teraz zrobiło się więcej. To się pokażemy. 4 Quote
Nesiowata Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Kochane cioteczki: Nesia jest teraz bardzo, bardzo zapracowana. Musi pilnować nowej koleżanki żeby za bardzo nie zajmowała tego co (jej zdaniem) jest tylko jej wyłączną własnością. Na szczęście - bez przelewu krwi, ale trzeba dobrze pilnować, o to małe nos wsadza wszędzie i jeszcze potrafi się odszczeknąć! To nie Misiek, który wszystkie humorki znosi ze stoickim spokojem. 3 Quote
Nesiowata Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Przepraszam za podwójnie wstawione zdjęcia. Quote
Usiata Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nesiula kochana malizna Pewnie miała trochę stresa, że Pańcia sobie Laleczkę przygruchała i Nesia z Miśkiem mają konkurencję. Biedulka musiała kilka dni poobserwować, żeby się przekonać że Pańci serducho pojeeemneee jest i dla całej trójki miejsca dosyć, a pewnikiem to jeszcze i jakiś maluszek by się pomieścił Pozdrowienia dla kochanej Rodzinki Quote
Nesiowata Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 1 godzinę temu, Usiata napisał: Nesiula kochana malizna Pewnie miała trochę stresa, że Pańcia sobie Laleczkę przygruchała i Nesia z Miśkiem mają konkurencję. Biedulka musiała kilka dni poobserwować, żeby się przekonać że Pańci serducho pojeeemneee jest i dla całej trójki miejsca dosyć, a pewnikiem to jeszcze i jakiś maluszek by się pomieścił Pozdrowienia dla kochanej Rodzinki Dziękujemy za pozdrowienia. Nesia chyba nadal jeszcze niezupełnie pojmuje co się właściwie dzieje. Na spacerach bawi się z małą, ale w domu to ona chce być ważniejsza. Quote
Nesiowata Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Neska jest dziś trochę obrażona na mnie i cały świat. Zmuszona była zawitać do weterynarza na szczepienia. Bardzo nie lubi takich wizyt, chociaż, jak zwykle, jest bardzo spokojna. Teraz sobie spokojnie leży i łypie na mnie spod oka. Przy okazji pozbywała się zakręconych "wilczych pazurów". 1 Quote
Nesiowata Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Wszyscy o mnie zapomnieli? Koleżanka jest podziwiana, a ja? 1 Quote
Nesiowata Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 No to znów się pokażę, chociaż nikt mnie nie ogląda. Quote
ania75 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Ogląda ogląda może nie zawsze się odzywa... Pozdrawiam ☺️ 1 Quote
Recommended Posts